Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

ΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΕΜΑΣ.

                                                                         Π. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
 
Για περισσότερα από 35 χρόνια ΕΚΡΥΒΑΝ με τον καλύτερο τρόπο τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδος κάνοντας ότι δεν γνωρίζουν τίποτα!!! Τώρα που πλέον μαθεύτηκε, πουλούν τη γη της Πατρίδας μας με την ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ δικαιολογία της δημιουργίας «θέσεων εργασίας» και την ευλογία φυσικά σε αυτό του ΚΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, και των λοιπόν «προοδευτικών δυνάμεων». Τα ορυχεία χρυσού Χαλκιδικής ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝΕ από τους ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, τους νέους ΕΦΙΑΛΤΕΣ, έναντι πινακίου φακής στην Καναδική εταιρία ΕLDORADO GOLD χωρίς εμείς, ο λαός να γνωρίζουμε τίποτα.......
«Δώρο» στους Καναδούς – Αμερικάνους από τους ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ που «κυβερνάνε» μόνον για να επιβάλουν στον λαό ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΥΣ - ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ και να ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ εκτάσεις γης που ΑΝΗΚΟΥΝ στον Ελληνικό λαό, ΓΗ με δάση από την ΣΑΡΚΑ της Πατρίδας μας, με μπόνους ΧΑΛΚΟ στην επιφάνειά της, που δεν χρειάζεται ούτε καν σκάψιμο για να τον εξορύξεις!!!
Ένα ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ρεπορτάζ από γαλλικό κανάλι που δεν θα δείτε ποτέ από τα κατοχικά υποτελή Ελληνικά(;) μέσα μαζικής ενημέρωσης.
«Πατήστε επάνω με δεξί κλικ από το ποντίκι, και μόλις εμφανιστεί το «πινακάκι» πατήστε «άνοιγμα - υπερσύνδεσης» για να το δείτε.»
ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ.
ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ. ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ.
ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΕΜΑΣ.
ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ;  
Π. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ