Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟ MALL




                                                                     ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Κύμα τρομοκρατίας έχουν εξαπολύσει τις τελευταίες ημέρες στην Αττική οι γνωστές ακραίες μαρξιστικές-λενινιστικές ομάδες, με την τοποθέτηση αυτοσχέδιων εμπρηστικών μηχανισμών σε οικίες δημοσιογράφων, με την επίθεση στα γραφεία της ΝΔ στην λεωφόρο Συγγρού και με επισφράγισμα την βομβιστική τρομοκρατική ενέργεια στο Mall, που αυτή την φορά δεν κατεστράφησαν μόνο αυτοκίνητα και εγκαταστάσεις, αλλά υπήρξαν και τραυματισμοί, ευτυχώς όχι σοβαροί..........
  Εκτός αυτού αυτή η εγκληματική ενέργεια παρά λίγο να κοστίσει σε ανθρώπινες ζωές, αφού στο εμπορικό κέντρο εκείνη την στιγμή, υπήρχε αρκετός κόσμος και εκκενώθηκε οριακά 10 μόλις λεπτά, πριν την έκρηξη. Παρόλο που την ευθύνη για την σημερινή επίθεση μέχρι στιγμής, που γράφεται το παρόν, δεν ανέλαβε καμία οργάνωση, σύμφωνα με σχόλια της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, η οποία εκφράζει φόβους ότι θα ακολουθήσει και άλλο τρομοκρατικό χτύπημα, όλα τα στοιχεία παραπέμπουν στην ακροαριστερή τρομοκρατική συμμορία, "Πυρήνες της Φωτιάς".  Άμεσα τα αστικά κόμματα και η κοινοβουλευτική αριστερά έσπευσαν να καταδικάσουν την ενέργεια και να δηλώσουν ότι τοιούτου είδους αποσταθεροποιητικές πράξεις θέτουν σε κίνδυνο την ομαλή λειτουργία του δημοκρατικού (συμφώνως της ιδικής τους ερμηνείας και οριοθέτησης) πολιτεύματος, ή συμφώνως με την κλασσική και γνωστή εδώ και δεκαετίες, διαλεκτική της αριστεράς, αποτελεί μια ύποπτη ενέργεια που σκοπό έχει να δικαιολογήσει, την ένταση των μέτρων καταστολής εναντίον του λαϊκού κινήματος. Αμέσως ο υπουργός ΠΡΟ ΠΟ κύριος Δένδιας κινητοποίησε σύσσωμο τον μηχανισμό του υπουργείου του και συγκάλεσε σύσκεψη των στελεχών του.
Βάσει λοιπόν αυτού του δικαιολογημένου κατ όλα, συναγερμού και αποτροπιασμού που δημιουργήθηκε σε σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο της Χώρας, έχουμε να παρατηρήσουμε τα κάτωθι
Πριν λίγο καιρό, κατόπιν εγκληματικής τρομοκρατικής ενέργειας εκ μέρους του ακροαριστερού χώρου,  τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο, ισοπεδώθηκαν στην κυριολεξία, από έκρηξη ισχυρότατου εκρηκτικού μηχανισμού. Μάλιστα σύμφωνα με τις δηλώσεις εμπειρογνωμόνων, από την έκρηξη κινδύνευσαν σοβαρά και τα γύρω οικήματα, καθώς και οι ζωές των ενοίκων. Λόγω του μεγέθους και της εντάσεως της εκρήξεως συμπερασματικά καταλήγουμε, ότι στόχος δεν ήταν απλά και μόνο οι εγκαταστάσεις, αλλά και ανθρώπινες ζωές.
Αυτή λοιπόν την καταφανή δολοφονική τρομοκρατική ενέργεια, εις βάρος των γραφείων Τοπικής Οργάνωσης ενός νομίμως εκλεγμένου κοινοβουλευτικού κόμματος, δεν την καταδίκασε κανείς. Κανείς  από τους και καλά, δημοκρατικούς συγκυβερνώντες, κανένα από τα προοδευτικά και ελευθεριακά κόμματα της αριστεράς. Οι πάντες τήρησαν σιγήν ιχθύος. Εδώ ούτε η ομαλή λειτουργία του δημοκρατικού καθεστώτος κινδύνευσε, ούτε ο θεσμός του κοινοβουλευτισμού πλήγηκε, ούτε φυσικά η υπέρμαχος των εργαζομένων, αριστερά έκανε την παραμικρή δήλωση, για ύποπτες, ή προβοκατόρικες ενέργειες.
Ούτε φυσικά ο πανάξιος κύριος Δένδιας, κινητοποίησε τους μηχανισμούς του υπουργείου του, ή κάλεσε σε συσκέψεις προκειμένου να ανακαλυφθούν οι ένοχοι, αλλά περιορίστηκε σε μια απλή τυπική έρευνα (αλίμονο, αν δεν έκανε και αυτό) ανάλογη σε σοβαρότητα της τοποθέτησης εκρηκτικών μηχανισμών σε εκθέσεις αυτοκινήτων.
Εδώ λοιπόν καταφανώς αναδεικνύεται, το υποκριτικό μεγαλείο και η κατά περίπτωση αγανάκτηση, τόσο της αστικής δημοκρατίας, όσο και της δοσίλογης αριστεράς.
Βάσει αυτής της ανοχής σύσσωμου του πολιτικού κόσμου, το Indymedia, ο παράνομος σταθμός των ακροαριστερών, που ακόμη εκπέμπει από τις εγκαταστάσεις του Πολυτεχνείου με χρήματα των φορολογουμένων, την επομένη, επιδόθηκε σε διθυραμβικές δηλώσεις προβάλλοντας μια βδελυρή και εγκληματική ενέργεια σαν επαναστατική και ηρωική πράξη. Όσο για τα σπίτια και τις ζωές των περιοίκων που κινδύνευσαν, δήλωσε αδίστακτα ότι φέρουν και αυτοί ευθύνη και θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες, αφού ανέχονται να συστεγάζονται με Φασίστες.
Και πάλι γι αυτές τις καθαρά εγκληματικές δηλώσεις ο πολιτικός κόσμος τήρησε σιγήν ιχθύος και ο κύριος Δένδιας παρέμεινε στην γνωστή απραξία και νιρβάνα του.
Τουναντίον λοιπόν, το θέμα όχι μόνο απογυμνώθηκε από την κρισιμότητα και σοβαρότητα του, αλλά και διακωμωδήθηκε, από τους γνωστούς γελωτοποιούς και επιχειρηματίες νυκτερινών κέντρων διασκέδασης, που πάσχουν, λόγω υπερλειτουργίας των σιελογόνων αδένων, ίσως λόγω φαυλότητας, από ακατάσχετη έκκριση σιέλου.
Και εννοούμε τους ψευτοδιανοούμενους, "Ράδιο Αρβύλα".  
Εν τέλει ίσως μερίδα του πολιτικού κόσμου να απογοητεύθηκε που στο κτίριο δεν υπήρχαν και μέλη του Κινήματος και κυρίως ανώτερα στελέχη. Θα ήταν γι αυτούς ευχής έργου να απαλλαχτούν σε μια στιγμή, από την ανελέητη κριτική και το ξεμπρόστιασμα που υφίστανται στο κοινοβούλιο, από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.  
Τώρα αναφορικά με την σημερινή τρομοκρατική ενέργεια που συνέβη σαν συνέχεια των αντιστοίχων, των προηγούμενων ημερών, έχουμε να παρατηρήσουμε ότι αποτελεί φίλια ιδεολογική τακτική και κλασσική μέθοδο έμπρακτης κριτικής (όπως οι ίδιοι ονομάζουν) του ακροαριστερού χώρου καθώς επίσης ότι την συγκεκριμένη χρονική στιγμή αυτή και όλες οι άλλες, αποτελούν απάντηση και αντίδραση, στις εκκαθαριστικές επιχειρήσεις που προέβη προ ημερών η Αστυνομία σε χώρους καταλήψεων, που αποτελούσαν ορμητήρια και εξοπλιστικά κέντρα των ακροαριστερών τρομοκρατών.
Αποτελεί δε σαφή ρίψη του χειρόκτιου, επί του προσώπου του αδύναμου και ιδεολογικά εγκλωβισμένου αστικού καθεστώτος.
Εδώ όμως για μια ακόμη φορά, πρέπει να αναλογιστούμε και να συμπεράνουμε, ότι αυτοί οι ασυνείδητοι και ανηλεείς εγκληματίες, που δεν διστάζουν καλυπτόμενοι μέσα στο λαϊκό πλήθος στα διάφορα συλλαλητήρια, να καταστρέφουν, να πυρπολούν, να λεηλατούν δημόσια και ιδιωτική περιουσία και ενίοτε να καίνε ζωντανούς εργαζόμενους (Marfin 2010), που έχουν την δυνατότητα, επι σειρά δεκαετιών, να  διατηρούν κάτω από τα όμματα της Αστυνομίας και της πολιτείας, παράνομα άνδρα και ορμητήρια χωρίς καμία αρμόδια αρχή να επεμβαίνει, που διατηρούν το δικαίωμα εισόδου και χρήσης των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, σαν χώρους αποθήκευσης και διακίνησης παράνομου υλικού, οπλισμού και προπαγάνδας και γενικά που δεν διστάζουν να τρομοκρατούν, να δολοφονούν και να καταλύουν την έννομη τάξη όποτε επιθυμούν, δηλώνοντας στυγνά ότι στον ταξικό πόλεμο δεν υπάρχουν άμαχοι, δεν έρχονται γενικά και αόριστα από το πουθενά, δεν είναι αντικοινωνικά στοιχεία που συμπτωματικά συνευρέθηκαν, δεν είναι μια παρέα καφετέριας που για να διασκεδάσουν την πλήξη τους προβαίνουν σε αυτές τις πράξεις. Από κάπου ορμώνται, γαλουχούνται ιδεολογικά, οργανώνονται, εξοπλίζονται και εξορμούν. Ποια είναι τελικά η ομπρέλα προστασίας πίσω απ την οποία καλύπτονται, ποιοι είναι αλήθεια οι παρασκηνιακοί υποκινητές και υποστηρικτές τους, αυτοί που πίσω απ το παραβάν κινούν τα νήματα τους και το κυριότερο τους παρέχουν αμέριστη νομική στήριξη, εάν και όταν, κάποιοι από αυτούς βρεθούν αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη.
Και το σπουδαιότερο πάντων είναι, ότι απ το δημόσιο βήμα που κατέχουν οι αφανείς καθοδηγητές, αφ ενός μεν αμβλύνουν και υποβαθμίζουν το νόημα, την σοβαρότητα και τις συνέπειες των εγκληματικών αυτών πράξεων, αφ ετέρου δε εντέχνως και βάσει μιας σύγχρονης εναλλακτικής διαλεκτικής, τους προσδίδουν μια ιδεολογική ερμηνεία καθώς και τεκμήρια και αιτίες. Αλήθεια ποιοι είναι αυτοί; 
Όλοι πλέον γνωρίζουμε την απάντηση, άλλωστε οι ίδιοι καθημερινά με δηλώσεις τους και δη προκλητικές δηλώσεις που δεν αρμόζουν σε δημόσια πρόσωπα και εκπροσώπους του Ελληνικού Λαού, δεν διστάζουν και δεν παραλείπουν να μας επιβεβαιώνουν τις στενές σχέσεις και διασυνδέσεις τους με τις ακροαριστερές τρομοκρατικές ομάδες. 
Το Εθνικιστικό Κίνημα,έχοντας απόλυτη επίγνωση της σημερινής πολιτικής κατάστασης και εξέλιξης των γεγονότων και ερμηνεύοντας τα καθημερινά συμβάντα και κυρίως τις τρομοκρατικές αυτές πράξεις, στην βάση τους, όσον αφορά από ποιους κατευθύνονται και ποιους εξυπηρετούν, δίνουμε την Ιερή υπόσχεση στον Ελληνικό Λαό, ότι όταν η Χρυσή Αυγή κυβερνήσει αυτόν τον πολύπαθο Τόπο, η οριστική συντριβή της τρομοκρατίας και των τρομοκρατών θα είναι άμεση, όπως και άμεση θα είναι η πολιτική και κοινωνική καταδίκη και περιθωριοποίηση των πνευματικών καθοδηγητών τους.
Η Νίκη είναι δική μας Έλληνες!

Παπαδιονυσίου Νικόλαος