Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

“Μαύρο” από την κόκκινη ΕΡΤ - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

“Μαύρο” από την κόκκινη ΕΡΤ - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

83η ΔΕΘ - 11 Σεπτεμβρίου 2018: Από την συνέντευξη Τύπου του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου
Για δεύτερη συνεχή χρονιά, παραβιάζοντας κάθε νόμο και αυτό το ίδιο το Σύνταγμα, δεν μεταδόθηκε από την ΕΡΤ, στην οποία θαυμάσια συνυπάρχουν μπολσεβίκοι μαζί με “εθνικόφρονες” συνοδοιπόροι του ΣΥΡΙΖΑ, η συνέντευξη Τύπου του επικεφαλής του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας!

Η λογική και τα τεχνάσματα που χρησιμοποιούν περί “διχαστικού λόγου”, περί απεργίας συνδικαληστών και άλλα πολλά, αυτοί που διαμαρτύρονταν για το “μαύρο” της ΕΡΤ και έλεγαν ότι καταλύθηκε η δημοκρατία, κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Αυτό δείχνει περίτρανα ποιους φοβάται το σύστημα και γι’ αυτό “πατριώτες” της πεντάρας ΣΚΑΣΜΟΣ!
Η λογική του αποκλεισμού πάσχει από κάθε άποψη και η μεγαλύτερη απόδειξη γι’ αυτό είναι ότι μέχρι το 2016 μεταδίδετο κανονικά η συνέντευξη Τύπου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ενώ είναι γνωστό ότι οι κατηγορίες εναντίον μας με την πολιτική σκευωρία Σαμαρά υπήρχαν από το 2013. Τι συνέβη εν τω μεταξύ; Γιατί απεφάσισαν το “μαύρο” στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; Πολύ απλά, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν λυγίζει, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ανεβαίνει και σίγουρα δεν θα την σταματήσουν με αυτούς τους αποκλεισμούς.
Ασφαλώς και η συνέντευξη είχε και χαρακτήρα οικονομικό και στην διάρκειά της κατατέθηκαν προτάσεις για την οικονομική αναγέννηση του Έθνους μας, τις οποίες θα σας παρουσιάσουμε και από την εφημερίδα και από το διαδίκτυο. Όλοι αυτοί όμως οι οποίοι ισχυρίζονται (σε δεξιά και αριστερά) ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν έχει θέσεις ήταν ΑΠΟΝΤΕΣ από την συνέντευξη Τύπου για να πληροφορηθούν τις θέσεις. Σας παραθέτω στην συνέχεια αποσπάσματα από την εισαγωγική ομιλία μου στην συνέντευξη Τύπου για τα μεγάλα πολιτικά θέματα του καιρού μας:
“Αμερικανο-κομμουνιστές”
“Αυτήν την στιγμή στην πόλη της Θεσσαλονίκης υπάρχουν τα κόκκινα και μπλε αστέρια της τιμώμενης χώρας, των ΗΠΑ, και σκέφτομαι ότι ο Τσίπρας και οι συνεργάτες του, όλοι αυτοί που δηλώνουν κομμουνιστές, έχουν χαλάσει δεκάδες ζευγάρια παπούτσια προκειμένου να φωνάζουν το σύνθημα «αμερικάνοι, φονιάδες των λαών» και σήμερα είναι οι πλέον πιστοί υπηρέτες της αμερικάνικης πολιτικής στην περιοχή μας, εις βάρος ακόμη και των εθνικών συμφερόντων.
Είδαμε, μάλιστα, από τις οθόνες των τηλεοπτικών μας δεκτών ακόμα και τον πρωθυπουργό, ο οποίος ξεκίνησε από την ΚΝΕ, να έχει σταυρωμένα τα χέρια, αλλά σε παρατήρηση, η οποία του έγινε κατά τη διάρκεια του αμερικανικού εθνικού ύμνου, τα… κατέβασε! Σε λίγο θα τους δούμε να βάζουν και το χέρι στην καρδιά στον αμερικανικό εθνικό ύμνο. Προηγουμένως, ο θλιβερός συνοδοιπόρος του Τσίπρα, Καμμένος, ο οποίος παρέδωσε αμέσως τους δυο τούρκους στρατιωτικούς που πέρασαν τα σύνορα, ακολουθώντας την πολιτική του «σφάξε με αγά μου ν’ αγιάσω», είπε ότι κινδυνεύουν και ανησυχούν για την «ακροδεξιά» και τους «ακραίους».
Ακόμη ο Τσίπρας στο Ευρωκοινοβούλιο είπε χαρακτηριστικά: «Ο ρατσισμός και η ξενοφοβία γίνεται ηγεμονικός πολιτικός λόγος σε παραδοσιακές συντηρητικές δυνάμεις και όχι μόνο, διαμορφώνοντας τους συσχετισμούς σε κρίσιμες χώρες. Οφείλουμε να μην αφήσουμε την ευρωπαϊκή ιδέα να συνθλιβεί ανάμεσα στον καταστροφικό νεοφιλελευθερισμό και την εφιαλτική ακροδεξιά». Αυτό που είναι ο εφιάλτης για τον Τσίπρα είναι η ελπίδα για τους Έλληνες! Ένα Εθνικιστικό Κίνημα που θα πάρει στα χέρια του τις τύχες της χώρας και θα ξαναγυρίσει η Ελλάδα στους Έλληνες, που θα πάρουμε
την Πατρίδα μας πίσω!”
“Προληπτική λογοκρισία”
“Μέσα στα πλαίσια της ΔΕΘ παρουσιάζονται οι απόψεις όλων των κομμάτων. Ακόμα και κόμματα που λαμβάνουν στις εκλογές 0,4% ή το κόμμα του Καμμένου, το οποίο εκλογικά ψυχομαχά και ζήτημα είναι αν θα πιάσει το 1% παρουσιάζεται επί 2 ώρες στην ΕΡΤ. Εμείς, ως είχαμε καθήκον, στείλαμε εξώδικο στο ΕΣΡ και μας απάντησαν εγγράφως ότι δεν είναι εφικτή η παρουσίαση της συνεντεύξεώς μας διότι «κανένας σταθμός δεν υποχρεούται, ούτε δικαιούται να μεταδίδει στα ίδια πλαίσια λόγους, εικόνες, συμπεριφορές εν γένει κομμάτων που προβαίνουν σε αξιόποινες πράξεις». Προβλέπει, λοιπόν, το ΕΣΡ και η κόκκινη ΕΡΤ ότι εγώ στην ομιλία μου θα προβώ σε παράνομες πράξεις.
Αυτό λέγεται ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ και δείχνει ότι αυτή τη στιγμή το καθεστώς στο οποίο βρίσκεται η Πατρίδα μας είναι μια κόκκινη χούντα και η μεγαλύτερη απόδειξη για αυτό δεν είναι μόνο η φίμωση της Χρυσής Αυγής, αλλά ότι σε μικρή απόσταση από εδώ, χωρίς αιτία, χτυπήθηκε ανελέητα ο Λαός της Θεσσαλονίκης φωνάζοντας το σύνθημα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ». Κάποιοι γενίτσαροι, οι οποίοι ντροπιάζουν το εθνόσημο που φοράνε στη στολή τους, χτύπησαν γυναίκες και παιδιά ανελέητα.
Απόλυτα σχετική με το Μακεδονικό και η αποκάλυψη των Wikileaks, όπου σε εμπιστευτικό έγγραφο της πρέσβειρας των ΗΠΑ στα Σκόπια με ημερομηνία 29 Ιουνίου 2008 οι Σκοπιανοί ζητούσαν το όνομα «Βόρεια Μακεδονία» και «μακεδονική» εθνικότητα και γλώσσα. Τι τους έδωσε ο Τσίπρας και ο Καμμένος; Ακριβώς αυτό! Και ας μην κάνει ο Καμμένος τον αντιρρησία και ότι δήθεν «θα ρίξει την κυβέρνηση», γιατί αν ήθελε θα είχε ρίξει την κυβέρνηση και δεν θα περνούσε ποτέ η «Συμφωνία των Πρεσπών».
Έχουμε, όμως, και τους όψιμους «μακεδονομάχους» της Νέας Δημοκρατίας, που πιστεύουν ότι αυτός ο Λαός κατέχεται από συλλογική αμνησία και λησμονεί ότι το 1993 ο πατέρας του σημερινού προέδρου της ΝΔ είχε δηλώσει ότι «σε 10 χρόνια κανένας δεν θα θυμάται το όνομα της Μακεδονίας». Πέρασαν 25 και το θυμούνται όλοι!”
Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας!
“Η Χρυσή Αυγή ΧΑΙΡΕΤΑ όλους αυτούς, που τους λένε ακραίους, που τους λένε Χρυσαυγίτες, που με την Ελληνική Σημαία ψηλά στάθηκαν όρθιοι εδώ και μήνες και θα παραμείνουν όρθιοι και για χρόνια ακόμη για να μην παραδοθεί το όνομα της Μακεδονίας στους Σλάβους. Όμως και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε συνέντευξη στις 20 Ιουλίου του 2018, αμέσως μετά την «Συμφωνία των Πρεσπών», στην Süddeutsche Zeitung όπου δήλωσε ξεκάθαρα: «Έχω πει ότι δεν μου αρέσει αυτή η συμφωνία, αλλά λέω επίσης ότι θα την σεβαστώ ως μία υποχρέωση της χώρας εφόσον επικυρωθεί από την Ελληνική Βουλή».
Τι λέει, απλά, ο Μητσοτάκης; Ότι αν περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών, η οποία καθόλου τυχαία δεν έγινε στις Πρέσπες, εκεί που ο Ζαχαριάδης είχε αναγνωρίσει αυτόνομη Μακεδονία και Θράκη στους συμμορίτες σλαβικής καταγωγής που πολεμούσαν στο πλευρό του, θα την σεβαστεί. Εις ό,τι αφορά την Χρυσή Αυγή, στέκεται στο πλευρό των Ελλήνων που αγωνίζονται με θάρρος και αυταπάρνηση όλους αυτούς τους μήνες ενάντια σε αυτή την προδοτική συμφωνία, σεβόμενη τον πανεθνικό χαρακτήρα αυτής της κινητοποιήσεως. Σαν κόμμα στείλαμε δήλωση προς τον ΟΗΕ και όλους τους διεθνείς οργανισμούς ότι η Χρυσή Αυγή εάν έχει την δύναμη αυτή την συμφωνία θα την πετάξει στον κάλαθο των απορριμμάτων της ιστορίας.
Οι αληθινοί Έλληνες δεν πρόκειται να δεχτούν ποτέ κράτος στα βόρεια σύνορά τους που θα περιέχει τον όρο «Μακεδονία». ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!”
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή