Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Από τον Τσε Γκεβάρα στην Αριστερά made in USA! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Από τον Τσε Γκεβάρα στην Αριστερά made in USA! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, στην εθνική εφημερίδα "Εμπρός"
Στις 9 Οκτωβρίου ήταν η επέτειος του θανάτου του Ερνέστο Τσε Γκεβάρα, στον οποίο ορκίζονται άπαντες οι αριστεροί μη εξαιρουμένου του ίδιου του πρωθυπουργού της κυβερνήσεως της πρώτης φοράς αριστεράς στην Ελλάδα. Ύμνους για τον πράγματι επαναστάτη Γκεβάρα διαβάσαμε στα έντυπα του ΣΥΡΙΖΑ και όλα αυτά σημειώστε την ημερομηνία την Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018.
Ανάμεσα στα άλλα και μία θριαμβευτική ραδιοφωνική εκπομπή, από έναν τύπο, ο οποίος δεν παραλείπει κάθε ημέρα να συκοφαντεί την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, έναν fake Lenin, που πουλάει αριστεροσύνη, ενώ πληρώνεται από τα δανεικά κι αγύριστα του κάποτε δεξιού και σήμερα “τιποτόφρονος” αφεντικού του! Μία μόλις ημέρα μετά, την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου του 2018, έγινε γνωστό ότι ο υπουργός της πρώτης φοράς αριστεράς κυβερνήσεως στην Ελλάδα, Πάνος Καμμένος, προέβη στις ΗΠΑ σε δηλώσεις, όχι απλά φιλοαμερικανικές, αλλά κυριολεκτικά αμερικανόδουλες!

Όπως έγινε γνωστό και δεν διαψεύστηκε πρόταση να δημιουργηθούν μόνιμες στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ στην Ελλάδα στο Βόλο, τη Λάρισα και την Αλεξανδρούπολη κατέθεσε ο Πάνος Καμμένος στον υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ Τζέιμς Μάτις στη συνάντηση που είχαν την Τετάρτη στο αμερικανικό Πεντάγωνο. Ο Πάνος Καμμένος ακούγεται να λέει στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ μετά τη συνάντηση των δύο υπουργών: «Η Ελλάδα θεωρεί τις ΗΠΑ στρατηγικό εταίρο και σύμμαχο, τον μοναδικό θα τολμούσα να πω. Είναι σημαντικό για την Ελλάδα οι ΗΠΑ να αναπτύξουν στρατιωτικές δυνάμεις στη χώρα σε μία πιο μόνιμη βάση όχι μόνο στον Κόλπο της Σούδας, αλλά επίσης στον Βόλο, στη Λάρισα και στην Αλεξανδρούπολη».
Ολόκληρη την Ελλάδα μια αμερικανική βάση την θέλει ο Πάνος Καμμένος. Δεν φτάνει για αυτόν μόνον η βάση της Σούδας, αλλά θέλει να αναπτυχθούν στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ στην χώρα μας σε μόνιμη βάση και στο Βόλο, στην Λάρισα και στην Αλεξανδρούπολη, ενώ όπως έχει γίνει γνωστό σκοπός της κυβερνήσεως της αριστεράς των νεομπολσεβίκων του ΣΥΡΙΖΑ είναι και η παραχώρηση στις ένοπλες δυνάμεις της Ουάσιγκτον και του αεροδρομίου της Καρπάθου!
Στο σημείο όμως αυτό μία παρένθεση για να μη αδικούμε τον Πάνο Καμμένο. Πιστεύετε αλήθεια ότι ο Πάνος Καμμένος είπε τα όσα είπε στις ΗΠΑ από μόνος του; Πιστεύετε ότι δεν είχε την έγκριση του πρωθυπουργού της χώρας και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την ενέργειά του αυτή; Είναι τόσο σοβαρό το θέμα, που αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αντίθετη θέση θα έπρεπε άμεσα να αποπέμψει τον Πάνο Καμμένο από την κυβέρνηση και να πάρει αποστάσεις από τις δηλώσεις του… Kαι ασφαλώς δεν φτάνουν, δεν αρκούν και δεν πείθουν τα “αναθέματα” και οι δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ κατά των δηλώσεων Καμμένου, αφού συνεχίζουν να συγκυβερνούν και να συμπορεύονται σε αυτήν την επικίνδυνη πολιτική που είναι ενάντια σε κάθε έννοια εθνικής ανεξαρτησίας.
Μην απορείτε για την στάση της αριστεράς. Αυτή ήτανε πάντα. Κάποτε ακολουθούσε με δουλικότητα την πολιτική της μαμάς Μόσχας και τώρα της μαμάς Αμερικής. Τα αφεντικά άλλαξαν, η ουσία έμεινε ίδια και πολύ απλά αντί να καθιερώσουν μια σημαία με σφυροδρέπανο στην χώρα, απλά μετατρέπουν την χώρα, μια χώρα ολόκληρη, σε ένα ακόμα αστεράκι της σημαίας με τις κόκκινες ρίγες.
Θα βρεθούν αλήθεια βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από αυτούς τους αμετανόητους μπολσεβίκους που φώναζαν μέχρι χθες το “Αμερικάνοι φονιάδες των λαών” να παραιτηθούν μετά τις δηλώσεις Καμμένου. Εδώ είμαστε και θα το δείτε. ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ!