Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Χρ. Παππάς: Ο ΣΥΡΙΖΑ χειροκροτεί την ΝΔ! Χέρι - χέρι ξεπουλούν την Μακεδονία μας ΒΙΝΤΕΟ

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε σήμερα στην Ολομέλεια για την κρίσιμη ψηφοφορία - κύρωση της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών.
Αρχικά, στάθηκε στο ότι «οι μπολσεβίκοι εθνομηδενιστές και οι φιλελεύθεροι διεθνιστές ενώνονται με το ίδιο μένος κατά του ελληνικού Λαού, των Ελλήνων πατριωτών που εκφράζει η δύναμη των Ελλήνων Εθνικιστών του Λαϊκού Συνδέσμου». Χαρακτηριστικά είπε πως το χειροκρότημα του ΣΥΡΙΖΑ προς την ΝΔ είναι ιστορικό και προοίμιο της μεγάλης συγκυβέρνησης. Ρωτώντας χαρακτηριστικά «Τι έγινε κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ που αλληλοχειροκροτάστε; Έπαψε σήμερα η Χρυσή Αυγή για τους μεν Συριζαίους να είναι «το δεκανίκι της ΝΔ», ή «ακροδεξιά πτέρυγα» και για σας, κύριοι της ΝΔ έπαψε η Χρυσή Αυγή να είναι «το δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ»;

Κατήγγειλε τους ανιστόρητους και επικίνδυνους ημιμαθείς εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ που με τα έωλα επιχειρήματά τους επιχειρούν να δικαιολογήσουν την εθνική ταπείνωση. Ως παράδειγμα έφερε την επίκληση των λεγομένων ενός αριστερού δημοσιογράφου, του Άγγελου Ελεφάντη, πως δεν υπάρχει μία Μακεδονία και, άκουσον-άκουσον, την… παραχώρηση πως το «ελληνικό τμήμα» της Μακεδονίας είναι… ελληνικό.
Καταλήγοντας πως η ποιοτική διαφορά μεταξύ των τυχάρπαστων Αριστερών βουλευτών και των Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής αποτελεί το ότι οι Αριστεροί έχουν τον Ελεφάντη και οι Εθνικιστές έχουν και επικαλούνται «την τρισχιλιετή ιστορία μας, το μοναδικό θαύμα της παγκοσμίου Ιστορίας που λέγεται αυτοκρατορία του Μ. Αλεξάνδρου, ελληνιστικοί χρόνοι, μεσαιωνικός ελληνισμός με τον Βασίλειο τον Βουλγαροκτόνο, επαναστατικοί χρόνοι, τον Εμμανουήλ Παππά, τους Μακεδονομάχους του Παύλου Μελά, και τους θυσιασθέντες Έλληνες στρατιώτες δύο νικηφόρων Βαλκανικών πολέμων. Εσείς έχετε τον Ελεφάντη, εμείς έχουμε την ιστορία και την Ελλάδα», είπε.
Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία του Συναγωνιστή Χρήστου Παππά:
«Αποκαλυφθήκατε στα μάτια του ελληνικού Λαού, αποκαλύφθηκε η κατ’ ουσίαν πολυεπίπεδη συνεργασία σας σε ότι αφορά το μείζον εθνικό μας θέμα. Παραχωρείτε και οι δύο, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ το όνομα Μακεδονία. Υλοποιείτε τις εξαγγελίες σας περί αυτού, εξαγγελίες που κάνατε και οι δύο, προκειμένου να ικανοποιήσετε τους γεωστρατηγικούς σχεδιασμούς του ανθελληνικού και αντιευρωπαϊκού σε ότι αφορά τους λαούς, αιματοβαμμένου ΝΑΤΟ.
Τι είδαμε σήμερα το πρωί; Σήμερα το πρωί μετά την παράθεση της αιτήσεως αντισυνταγματικότητας της Χρυσής Αυγής, αρνηθήκατε να τοποθετηθείτε, εσείς της ΝΔ, προσφεύγοντας σε ύβρεις εναντίον του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, εναντίον της Κοινοβουλευτικής Ομάδος που εκπροσωπεί εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες. Μετά την τοποθέτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ του κ. Δένδια, ο οποίος αναμάσησε τις γνωστές του ύβρεις σε έναν παραληρηματικό λόγο, αρνήθηκε να πάρει θέση και νομιμοποίησε κατ’ ουσίαν την διαδικασία, την παράνομη και άκυρη διαδικασία.
Ας μην ξεχνάμε όλοι ότι εσείς της ΝΔ δεν θέσατε θέμα αντισυνταγματικότητας, αλλά παρεμπίπτον θέμα, κατάθεση εγγράφων δηλαδή. Ο Δένδιας έκλεισε την τοποθέτησή του περί αντισυνταγματικότητας, καταχειροκροτούμενος από την πλευρά των Συριζαίων βουλευτών. Χέρι – χέρι ξεπουλάτε την Μακεδονία μας ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ χειροκροτεί την ΝΔ αντικατοπτρίζοντας κατ’ ουσίαν την αλήθεια στην Αίθουσα ότι σας ενώνουν δύο πράγματα. Σας ενώνει η προδοσία παρ’ όλη την αρνητική ψήφο της ΝΔ. Σας ενώνει ο γεωγραφικός προσδιορισμός, η σύνθετη ονομασία, το ξεπούλημα της Μακεδονίας. Είδε ο Λαός ξεκάθαρα σήμερα το πρωί στην τηλεόραση ότι και οι μπολσεβίκοι – εθνομηδενιστές αλλά και οι φιλελεύθεροι – διεθνιστές ενώνονται με το ίδιο μένος εναντίον του ελληνικού Λαού, εναντίον των Ελλήνων πατριωτών που εκφράζει το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών του Λαϊκού Συνδέσμου.
Το χειροκρότημα αυτό, να το θυμηθείτε όλοι, είναι ιστορικό και είναι προφητικό, είναι προοίμιο της μεγάλης συγκυβέρνησης. Τι έγινε κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ που αλληλοχειροκροτάστε; Έπαψε σήμερα η Χρυσή Αυγή να είναι «το δεκανίκι της ΝΔ»; Να είναι η ακροδεξιά πτέρυγα; Και για σας κύριοι της ΝΔ, έπαψε η Χρυσή Αυγή να είναι «το δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ»;
Δεν αποκαλυφθήκατε απλώς όπως προείπα, γελοιοποιηθήκατε και οι δύο σήμερα. Και απαξιωθήκατε για άλλη μια φορά στα μάτια του ελληνικού Λαού και θα συνεχίζετε να απαξιώνεστε και να γελοιοποιείστε, όσο θα συνεχίσετε και οι δύο να συμφωνείτε στην σύνθετη ονομασία. Αντί ο κ. Μητσοτάκης να κάνει σημαία, αν ήταν πραγματικός πατριώτης και όχι ένας Μαυρογιαλούρος ή φθηνός πολιτικάντης, να κάνει σημαία το θέμα της ψηφοφορίας, να γίνει ζήτημα για 3/5, για 180 βουλευτές, να περάσει η συμφωνία με 180, δέχεται την εκχώρηση του ονόματος και ομιλεί μόνο για γλώσσα και εθνικότητα.
Για την Χρυσή Αυγή αλλά και για τα εκατομμύρια των Ελλήνων Μακεδόνων ή μη, το όνομα είναι η Ψυχή μας, η Τιμή μας, η Αξιοπρέπειά μας, η Ιστορία μας.
Τουναντίον, η ΝΔ τι κάνει; Τρομοκρατεί τον ελληνικό Λαό στηριζόμενη σε μια άκυρη διεθνή σύμβαση, την συνθήκη της Βιέννης του 1969, η οποία όπως καταγγέλθηκε και από τον Αρχηγό μας, από το βήμα αυτό, τον κ.  Μιχαλολιάκο είναι άκυρη, αφού κυρώθηκε από το στρατιωτικό καθεστώς με νομοθετικό διάταγμα τον Μάιο του 1974. Εκτός αν παραδέχεστε όλοι σας εδώ ότι νομοθετείτε και λειτουργείτε ως κράτος με διατάγματα της Χούντας.
Η Χρυσή Αυγή δια του αγορητή της το πρωί του κ. Κασιδιάρη, στην πρωτολογία του, εξήγησε άρθρο - άρθρο γιατί η Συμφωνία αυτή είναι προδοτική. Και είμαστε οι μόνοι που το λέμε σε αυτήν την Αίθουσα, η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ.
Θέλω να προσθέσω ότι με την μειοδοτική τους στάση, η οποία θα ελεγχθεί ιστορικά και βάσει του ποινικού κώδικα, ο κ. Κοτζιάς και ο κ. Τσίπρας κατάφεραν να πραγματοποιήσουν το εξής, το οποίο είναι φριχτό για το μέλλον που έρχεται. Να γίνεται διεθνώς ο συνειρμός, κάποιες τρίτες χώρες, κάποιοι μη Έλληνες, να λένε ότι αφού υπάρχει η «Βόρειος Μακεδονία», θα υπάρχει και η «Νότιος Μακεδονία».  Δηλαδή επισημοποίησε ο Κοτζιάς και ο Τσίπρας  το ιδεολόγημα της «διαμελισμένης μακεδονικής πατρίδας».
Όσοι έχουν σπουδάσει την τεχνική της διεθνούς διαπραγμάτευσης ξέρουν ότι κάθε διαπραγμάτευση αποτελείται από τρία στάδια. Το 1ο είναι η διαμόρφωση της ατζέντας – για τι μιλάμε. Το 2ο οι τεχνικές δεξιότητες στην επιχειρηματολογία και η διαμόρφωση τελική του κειμένου της συμφωνίας. Το 3ο, και κυριότερο, είναι το μετά την υπογραφή της συμφωνίας. Τι γίνεται μετά
Και τούτο το λέγω, διότι για να έχει κύρος, το κύρος της νομιμότητας μια συμφωνία και διάρκεια ζωής πρέπει να βασίζεται στο αμοιβαίο συμφέρον. Και ερωτώ, που είναι το ελληνικό συμφέρον;
Η συμφωνία αυτή πέρα από όλα τα άλλα καταφέρνει να διχάσει και την Χώρα. Όσες δεκαετίες και αν παρέλθουν, η συμφωνία δε θα έχει λαϊκή νομιμοποίηση. Δεν θα ισχύει, θα είναι άκυρη.  
Χάριν της οικονομίας του χρόνου κ. Πρόεδρε και δεν θα πω παραπάνω, θα αναφερθώ σε είπαν οι Συριζαίοι και θα φρίξετε. Τι είπαν οι Συριζαίοι στην διήμερη συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας, επί λέξει, εισαγωγικά, Συριζαίος ή Συριζαία, δεν ονοματίζω: «Ας ξεκινήσουμε από το βασικά. Προφανώς και τάσσομαι αναφανδόν υπέρ της συγκεκριμένης Συμφωνίας, που είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να πετύχει η χώρα μας, και για να τα λέμε και αυτά, εις βάρος των βορείων γειτόνων μας, οι οποίοι μέσα σε μια νύχτα υποχρεώνονται να αλλάξουν όνομα, σύμβολα και εν τέλει ιστορία».
Τι μας λέτε; Τι ανιστόρητα πράγματα είναι αυτά; Πόσο επικίνδυνα ημιμαθείς είστε; Πόσο εθνομηδενιστές είστε; Καταγγέλλετε την Ελλάδα ότι υποχρεώνουμε τα Σκόπια, τους βόρειους γείτονές μας, όπως λέτε χαρακτηριστικά, μέσα σε μια νύχτα να αλλάξουν όνομα τους και την ιστορία τους.
Ποια ιστορία τους; Αυτές οι σαχλαμάρες δυστυχώς αποτελούν μέρος των πρακτικών της Βουλής των Ελλήνων. Αυτό είναι το ελληνικό Κοινοβούλιο. Να φρίξετε λοιπόν, επιχειρηματολογία ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να περάσει η εθνική καταστροφική συμφωνία και ταπείνωση.
Ακούστε τι λένε: «Ας συμφωνήσουμε, καταρχάς, ότι η γειτονική χώρα ανήκει στο γεωγραφικό χώρο της Μακεδονίας και επομένως δεν είναι όλη η Μακεδονία ελληνική. Βεβαίως, η ελληνική Μακεδονία είναι ελληνική, όπως έλεγε και ο αείμνηστος Άγγελος Ελεφάντης». Επαναλαμβάνω, λένε, δεν είναι όλη η Μακεδονία ελληνική.
Βεβαίως, αυτοί επικαλούνται έναν μακαρίτη δημοσιογράφο κάποιον Άγγελο Ελεφάντη, Θεός συγχωρέσ’τον με μεγάλο θράσος. Εμείς οι Εθνικιστές, η ανερχόμενη πολιτική δύναμη έχουμε μια ειδοποιό διαφορά με εσάς, έχουμε μια ποιοτική διαφορά.
Εμείς επικαλούμεθα την τρισχιλιετή ιστορία της Μακεδονίας μας, επικαλούμεθα το μοναδικό θαύμα της παγκοσμίου ιστορίας την Αυτοκρατορία του Μ. Αλεξάνδρου, τους Ελληνιστικούς χρόνους, τον μεσαιωνικό ελληνισμό με τον Βασίλειο τον Βουλγαροκτόνο, τους επαναστατικούς χρόνους με τον Εμμανουήλ Παππά, τους χρόνους του Μακεδονικού Αγώνα με τον Παύλο Μελά και τους υπόλοιπους μακεδονομάχους αγωνιστές. Εσείς έχετε τον Ελεφάντη, εμείς έχουμε την ιστορία και την Ελλάδα.
Και συνεχίζουν με θράσος οι Συριζαίοι οι πραγματικοί παραχαράκτες της Ιστορίας, χέρι – χέρι με τους σκοπιανούς να λένε:
«Ξέρετε, δε μπορούμε, να παραχαράξουμε την ιστορία, άλλωστε τα γεγονότα είναι ξεροκέφαλα και τα γεγονότα λένε, κυρίες και κύριοι, ότι το μοίρασμα της γεωγραφικής Μακεδονίας ανάμεσα στα βαλκανικά κράτη οριστικοποιήθηκε με τη συνθήκη του Βουκουρεστίου το 1913 βάσει της οποίας έληξαν οι βαλκανικοί πόλεμοι».
Κυνικοί ψεύτες είστε. Ψεύτες είστε και ανιστόρητοι. Ορίστε η συνθήκη του Βουκουρεστίου (Στο σημείο αυτό ο Συναγωνιστής καταθέτει στα πρακτικά την συνθήκη του Βουκουρεστίου, Αύγουστος 1913).
Παραπλανείτε τον ελληνικό Λαό.  Πουθενά στην συνθήκη του Βουκουρεστίου δεν ομιλεί για Μακεδονία. Προάγετε την βλακεία. Η μοιρασιά έγινε και αφορούσε τα ευρωπαϊκά βιλαέτια της οθωμανικής αυτοκρατορίας και συγκεκριμένα τα βιλαέτια Θεσσαλονίκης, Μοναστηρίου, καθώς και το νότιο τμήμα από το βιλαέτι του Κοσσυφοπεδίου.
Θυμηθείτε Έλληνες πόσο έγκαιρα είχε παρέμβει στο εθνικό μας ζήτημα η Χρυσή Αυγή. Από το πρώτο φύλλο της εβδομαδιαίας εφημερίδος μας τον Ιανουάριο του 1992, τέτοια εποχή. Πρωτοσέλιδο: Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας και συνεχίζουμε το λέμε και τώρα.
Θυμηθείτε τον Αγώνα που έκανε η Χρυσή Αυγή, ποιος ακύρωσε στην Παλαιά Βουλή, όταν όλοι εσείς πασόκοι, νεοδημοκράτες σιωπούσατε, ποιους ακύρωσε την ημερίδα για την λεγομένη «μακεδονική γλώσσα»; Βουλευτές είναι αυτοί που την ακύρωσαν, τώρα στα έδρανα της Βουλής.
Επί των ημερών σας, που λέτε τώρα ότι θα ακυρώσετε την συμφωνία, νεοδημοκράτες, Συριζαίοι, πασόκοι, και τώρα γιγαντώθηκε το θέμα, κακοφόρμισε η πληγή, όπως και γιγαντώθηκε και το ενδιαφέρον των Αμερικανών και οι σχεδιασμοί τους στην περιοχή για να επιλύσουν το θέμα προς όφελος των σκοπιανών αλλά και των Αλβανών, οι οποίοι έχουν άμεσο ενδιαφέρον με τα τεκταινόμενα.  φτάνουμε στο σημείο αυτό και λέμε ότι αυτά τα πράγματα είχαν προαγγελθεί από το βήμα αυτό, από τον κ. Αβραμόπουλο τον Ιούλιο του 2012 στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης Σαμαρά, Βενιζέλου και ΔΗΜΑΡ, ήταν τότε, που είχε πει ότι θα κάνουμε το μεγάλο βήμα, θα κάνουμε την μεγάλη υποχώρηση και είχε ομιλήσει περί σύνθετης ονομασίας.
Δεν ξεφύγατε από αυτήν την θέση σας και σήμερα δεν ξεφεύγετε. Μιλάτε για το δευτερεύον, που είναι ουσιαστικό, σπουδαίο ζήτημα, αλλά για την ονομασία, δεν λέτε κουβέντα.  
Η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει την πραγματική εθνική θέση. Και είναι η μόνη πολιτική δύναμη η οποία δια του Αρχηγού της έχει δηλώσει από το βήμα αυτό αλλά και με τον πλέον επίσημο τρόπο, με επιστολή - δέσμευση στα διεθνή φόρα, στον οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, ότι δεσμεύεται και ότι όταν Θεού θέλοντος αναλάβει την διακυβέρνηση της Χώρας, θα ακυρώσει την συμφωνία των Πρεσπών.
Ας τολμήσει ο κ. Μητσοτάκης να κάνει μια τέτοια δήλωση. Ο κ. Μητσοτάκης λέει απλώς δεν θα κυρώσω την συμφωνία των Πρεσπών. Να μας πει, θα ακυρώσει την συμφωνία των Πρεσπών, αν σε λίγους μήνες είναι πρωθυπουργός;
Το μείζον εθνικό θέμα με την προδοσία των Πρεσπών με την οποία θέλετε να ξεπουλήσετε και να προδώσετε τα εθνικά Δίκαια, αύριο Πέμπτη, η Μ. Πέμπτη του ελληνισμού, σταυρώνετε την Μακεδονία μας. Να είστε όμως σίγουροι κάτι το οποίο το γνωρίζουν οι πιστοί, το γνωρίζουμε στην Χρυσή Αυγή, το γνωρίζει και ο ελληνικός Λαός – είναι Πίστη βαθιά του ελληνικού Λαού – ότι πάντα μετά την Σταύρωση έρχεται η Ανάσταση.
Είναι νομοτελειακό, ότι και να κάνετε να είστε σίγουροι ότι η Ανάσταση θα έρθει. Η ώρα των Εθνικιστών έρχεται. Έρχεται σε Ελλάδα και Ευρώπη.  
Θα έρθει η δικαίωση και θα κλείσουν οι λογαριασμοί που κρατάνε από το 1912-13 και η δικαίωση θα έρθει όταν θα γίνει η τήρηση της προτροπής του εθνάρχη, έτσι τον λέτε, Ελευθερίου Βενιζέλου, τον έχετε και άγαλμα έξω από την Βουλή, όταν η εντολή και διαταγή του Ελ. Βενιζέλου του πρωθυπουργού των Βαλκανικών πολέμων τηρηθεί.
Η εντολή που είχε δώσει τότε στον επελαύνοντα αρχιστράτηγο Κωνσταντίνο. Και ο νοών νοείτο. Όταν κυματίσουν οι σημαίες εκεί που πρέπει να κυματίσουν».