Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Αποθεωτική υποδοχή της Χρυσής Αυγής στη Θήβα: «Να εφαρμοστούν οι νόμοι - Καμία ανοχή στην εγκληματικότητα των ρομά»! ΒΙΝΤΕΟ

Δυναμική παρέμβαση της Χρυσής Αυγής στη Θήβα ύστερα από κάλεσμα των κατοίκων της πόλης που ζουν υπό τον τρόμο της εγκληματικής δράσης συμμοριών ρομά.

Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής και της Ελληνικής Αυγής για τη Στερεά Ελλάδα με τον βουλευτή Β’ Πειραιώς και υποψήφιο ευρωβουλευτή Γιάννη Λαγό, τον βουλευτή Βοιωτίας Βαγγέλη Καρακώστα, τον υποψήφιο Περιφερειάρχη της Ελληνικής Αυγής Χαράλαμπο Γιώτη και την υποψήφια ευρωβουλευτή του Κινήματος Μαρία Σιδέρη-Τσάμη, έτυχαν της ενθουσιώδους υποδοχής των κατοίκων της Θήβας που έχουν αφεθεί από την κυβέρνηση και τις αρμόδιες αρχές έρμαιο στις διαρκείς εγκληματικές ενέργειες των ρομά.
Οι πολίτες της Θήβας αγκάλιασαν την αντιπροσωπεία της Χρυσής Αυγής και της Ελληνικής Αυγής τονίζοντας πως ελπίζουν σε λύση του χρόνιου προβλήματος της πόλης από τη Χρυσή Αυγή, καθώς τα υπόλοιπα κόμματα, η δημοτική αρχή και η Περιφέρεια Στερεάς για ψηφοθηρικούς λόγους αρνούνται πεισματικά να δώσουν τέλος στο καθεστώς ανομίας και ασυδοσίας των ρομά που θέτει σε κίνδυνο τις ζωές των πολιτών της Θήβας και των οδηγών που διέρχονται από τη γέφυρα στο Πυρί.
Η Χρυσή Αυγή από την πλευρά της διαβεβαίωσε τους κατοίκους της Θήβας πως στέκεται έμπρακτα στο πλευρό τους απαιτώντας εφαρμογή των νόμων, ώστε να δοθεί τέλος στην εγκληματικότητα των ρομά, καλώντας τους συμπατριώτες μας να στηρίξουν το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών για να ξεβρωμίσει ο τόπος!