Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Τηλεοπτικές εμφανίσεις και προεκλογικές δράσεις της Χρυσής Αυγής - Βίντεο, Φωτορεπορτάζ

Ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στην Ανατολική Αττική, Γιώργος Πετρόχειλος μίλησε στον Alpha για τα σοβαρά προβλήματα της Χώρας στα οποία μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να δώσει λύση. Οι απειλές της Τουρκίας, η έξαρση της λαθρομετανάστευσης, η ανεργία και η συρρίκνωση του Ελληνικού πληθυσμού αποτελούν ζητήματα που μπορούν να λυθούν μόνο από το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών
Ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στην Φθιώτιδα Χαράλαμπος Γιώτης ανέφερε στο Star Κεντρικής Ελλάδας τις βασικές θέσεις του προγράμματος της Χρυσής Αυγής για την αναγέννηση της Χώρας, με έμφαση στα εθνικά ζητήματα και την αντιμετώπιση της έξαρσης της εγκληματικότητας, της λαθρομετανάστευσης και της ανεργίας των νέων. Ο Συναγωνιστής κατέστησε σαφές ότι η Χρυσή Αυγή είναι το κατεξοχήν αντισυστημικό κίνημα γι’ αυτό και δέχεται την σκληρή πολεμική των μέσων ενημέρωσης και των υπόλοιπων πολιτικών κομμάτων.
Ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας της Χρυσής Αυγής, Τσακίρης Μιχαήλ παρουσίασε τις θέσεις του κόμματος στην εκπομπή «Μέσα σε όλα» στο Βεργίνα TV.
Ο Συναγωνιστής Τσακίρης ανέλυσε τις βασικές πολιτικές θέσεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος σε θέματα που άπτονται της καθημερινότητας των συμπολιτών μας, αλλά και γενικότερα θέματα που αφορούν την οικονομική, κοινωνική και εθνική πολιτική του Κινήματός μας. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην απώλεια δεκάδων θέσεων εργασίας μετά το κλείσιμο του εργοστασίου της Δέλτα στο Πλατύ Ημαθίας και τις κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις που αυτό επιφέρει σε εκατοντάδες ελληνικές οικογένειες.
Παρόμοια προβλήματα παρατηρούνται και στην περιοχή της Βέροιας και της Νάουσας, όπου οι πολιτικές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ οδήγησαν στον σταδιακό αφανισμό υγιών επιχειρήσεων. Παρέθεσε το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και γενικά της Εθνικής μας οικονομίας.
Κατήγγειλε την υποκρισία της ΝΔ στο ζήτημα της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών καθώς και στα θέματα οικονομικής πολιτικής, τονίζοντας την προσπάθεια που κάνει να ξεγελασει τους Έλληνες ψηφοφόρους με έναν δήθεν πατριωτικό μανδύα. Τέλος, τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική Εθνική επιλογή για μια Ελλάδα Ελεύθερη και Εθνικιστική, για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες.
Στην εκπομπή "Αυτοδιοικητικά" στο Atlas tv μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης Γραικός Φώτιος σχετικά με την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα αλλά και τις γενικότερες εξελίξεις στην χώρα. Ο Συναγωνιστής ανέλυσε τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών σχολιάζοντας τα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής στους νέους, ενώ στην συνέχεια ανέπτυξε τις θέσεις του Κινήματος για την αναγέννηση της Πατρίδος. Επίσης ο Συναγωνιστής τόνισε το γεγονός πως η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που εναντιώνεται στην ισλαμοποίηση της χώρας και υπερασπίζεται την ύπαρξη του εθνικού κράτους.
Ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής για την Β’ Θεσσαλονίκης Τάσος Ψαθάς μίλησε στο Ράδιο Έναντι και την εκπομπή «Εκλεκτικές Συγγένειες» αναφορικά με τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019. Ο Συναγωνιστής μίλησε για την πολιτική σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής και τις συνεχείς καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση της δίκης, ενώ τόνισε πως η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο αντισυστημικό κόμμα, καθώς παραμένει αποκλεισμένο από όλα τα μέσα ενημέρωσης. Παράλληλα, ο Τάσος Ψαθάς μίλησε για την μακρά αθλητική του πορεία αλλά και τις εντυπώσεις του για τον Βελόπουλο, ο οποίος ασκεί μια επιφανειακή και ψηφοθηρική πολιτική. 
Ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στην Β΄ Θεσσαλονίκης ιατροδικαστής και καθηγητής του ΑΠΘ Ματθαίος Τσούγκας έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο  Ράδιο Έναντι, όπου μίλησε για τα εθνικά αλλά και οικονομικά προβλήματα της Χώρας. Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι μόνο η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται για την Θράκη αλλά και για το Αιγαίο που βάλλεται από τις επεκτατικές βλέψεις της Τουρκίας, ενώ πρόσθεσε ότι σε οικονομικό επίπεδο οι τελευταίες κυβερνήσεις κατέστρεψαν τον πρωτογενή τομέα και την μεσαία τάξη, οδηγώντας τους Έλληνες στην ανεργία. Γι’ αυτό και κατέστησε σαφές ότι στις εθνικές εκλογές η μόνη λύση για την Χώρα είναι η ψήφος στην Χρυσή Αυγή. 
Διανομή προεκλογικού υλικού στην Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης από τους υποψήφιους της Χρυσής Αυγής Ματθαιόπουλο Αρτέμη (Ά Θεσσαλονίκης), Γραικό Φώτη (Β΄ Θεσσαλονίκης) και Λιόκο Νίκο (Β’ Θεσσαλονίκης).
Κοντά στον Έλληνα παραγωγό και επαγγελματία, δίπλα στον Έλληνα που αγωνίζεται να τα βγάλει πέρα με την καθημερινότητα που του επιβάλλουν οι πολιτικάντηδες των μνημονίων και της φορομπηχτικής πολιτικής, από τον ΣΥΡΙΖΑ ως την ΝΔ, βρέθηκε το Σάββατο κλιμάκιο συναγωνιστών με την συναγωνίστρια υπ. Βουλευτή στην Δυτική Αθήνα, Ειρήνη Δημοπούλου, αρχαιολόγο, διευθύντρια της εφημερίδος ΕΜΠΡΟΣ.
Στην λαϊκή αγορά του Περιστερίου, συνομιλήσαμε με τους επαγγελματίες και τους παραγωγούς, ακούσαμε τους προβληματισμούς τους και  τους ενημερώσαμε για τις θέσεις των Ελλήνων Εθνικιστών για την Οικονομία, την Εθνική Παραγωγή και την στήριξη των Ελλήνων. Πρώτα οι Έλληνες, για να μείνει η Ελλάδα Ελληνική!
Βίντεο
Ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στην Ά Πειραιώς, Στηβ Γιατζόγλου στις εορταστικές εκδηλώσεις «Μιαούλεια 2019» στην Ύδρα.
Ενημερωτική δράση από υποψήφιους βουλευτές της Χρυσής Αυγής στο Ρέθυμνο Βαμιαδάκη Ηλία και Καμαρίτη Κωνσταντίνο στις περιοχές: Ακούμια, Κεραμές, Άδρακτο, Κυσός, Σπυλί, Καρωτή, Άγιο Βασίλειο, Γεράνι, Αργυρούπολη, Μιξορούνα και Επισκοπή. Ο Αγώνας για μία Ελεύθερη Ελλάδα συνεχίζεται!