Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

Γι’ αυτούς που δεν μας ψήφισαν (Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου)


Γι’ αυτούς που δεν μας ψήφισαν (Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου)
Θα ήθελα με απλά λόγια να εκφράσω κάποιες εύλογες απορίες μου σε όλους αυτούς οι οποίοι στο παρελθόν είχαν ψηφίσει ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και στις 7 Ιουλίου 2019 δεν μας ψήφισαν. Φυσικά και ήταν δημοκρατικό τους δικαίωμα, το οποίο και δεν αμφισβητώ, ούτε και ποτέ ισχυρίστηκα ότι μας ανήκουν κατά αποκλειστικότητα οι ψήφοι των Ελλήνων και των Ελληνίδων, οι οποίοι κατά καιρούς μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους.
Πριν όμως εκφράσω τα ερωτήματά μου σε όλους αυτούς θέλω για μια ακόμη φορά να σφίξω το χέρι στις περισσότερες από 165.000 Ελλήνων και Ελληνίδων, που ψήφισαν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και οι οποίοι θα μας έδιναν συμμετοχή στη Βουλή εάν ακόμη μόλις 3.700 περίπου ψηφοφόροι είτε ψήφιζαν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, είτε δεν ακυρωνόντουσαν οι ψήφοι τους. Όλοι αυτοί είναι που μας κάνουν να παραμένουμε όρθιοι και να συνεχίζουμε τον αγώνα και για τις ιδέες μας, αλλά και για χάρη τους κυριολεκτικά.

Θα ήθελα όμως τώρα να ρωτήσω πρώτα απ’ όλα αυτούς οι οποίοι κάνουν τους ιδεολόγους εθνικιστές, τους “ακραίους”, γιατί δεν ψήφισαν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; Υπήρχε κάποιο πιο “ακραίο” κόμμα από εμάς και δεν το ξέραμε; Ή μήπως ο φθόνος και η νοοτροπία του γκρουπούσκουλου τους οδήγησε στο να κτυπήσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μόνο και μόνο γιατί δεν μπόρεσαν να σταθούν ικανοί να είναι στις γραμμές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ; Από όλους αυτούς τους “αγωνιστές” του πληκτρολογίου χορτάσαμε λόγια και “επαναστάσεις” πάντοτε βέβαια στο διαδίκτυο και πάντοτε ανώνυμα... Αλλά ας αφήσουμε όμως την περίπτωση τους η οποία είναι περιθωριακή και αφορά ένα ελάχιστο τμήμα αυτών που θα μπορούσαν να ψηφίσουν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και δεν ψήφισαν.
Απευθύνομαι τώρα σε αυτούς, οι οποίοι απείχαν γιατί όλοι είναι ίδιοι... Σοβαρώς κύριοι; Όλοι είμαστε ίδιοι; Και τότε γιατί μόνον εμάς πολεμάει με τόσο βρώμικο τρόπο το σύστημα και μας έχει αποκλείσει από όλα τα ΜΜΕ; Πρέπει να γνωρίζετε ότι με την αποχή σας δώσατε μεγαλύτερη δύναμη στο πρώτο κόμμα αυτών των εκλογών, δηλαδή την Νέα Δημοκρατία, που ασφαλώς και δεν προτιμάτε.
Υπήρχαν και όχι πολλοί, οι οποίοι προτίμησαν αντί της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου. Φαίνεται πως τον προτίμησαν λόγω της πολιτικής του διαδρομής από το ΠΑΣΟΚ στο ΛΑ.Ο.Σ. του Καρατζαφέρη, τον οποίο δήλωνε δημόσια ότι δεν θα προδώσει ποτέ, και μετά στην Νέα Δημοκρατία και μετά στο κόμμα που ίδρυσε και με το οποίο εισήλθε στην Βουλή των Ελλήνων. Θα έπρεπε να ξέρουν όλοι αυτοί ότι εμείς ποτέ δεν ήμασταν στο ΠΑΣΟΚ, όπως ο Βελόπουλος, ποτέ στην Νέα Δημοκρατία και ποτέ μας δεν ψηφίσαμε μνημόνιο. Φαίνεται όμως πως αυτοί έχουν περάσει από διάφορα κόμματα (δικαίωμά τους, ψηφοφόροι είναι...) και έτσι δεν τους ενοχλούσε και πολύ να ψηφίσουν τώρα Βελόπουλο.
Τέλος, θέλω να απευθυνθώ στους κατά τεκμήριο περισσότερους από αυτούς που δεν ψήφισαν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί ψήφισαν Νέα Δημοκρατία. Την Νέα Δημοκρατία, η οποία έχει δηλώσει ότι θα σεβαστεί την συμφωνία των Πρεσπών, θα σεβαστεί τις συμφωνίες με τους θεσμούς, δηλαδή, την δουλεία των τόκων, η οποία μοιραία προκύπτει από το χρέος της χώρας στους ξένους, χρέος εκατοντάδων δισεκατομμυρίων ευρώ. Όλοι εσείς αγαπητοί, είστε συνένοχοι σε όσα θα συμβούν στην Πατρίδα μας υπό την διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.
Γνωρίζουμε πολύ καλά πως οι ψηφοφόροι είναι πουλιά αποδημητικά και έχοντας στο πλευρό μας τους Ιδεολόγους και τους Πιστούς, που είναι Κίονες αμετακίνητοι από τις περιστάσεις, θα δώσουμε την μάχη την πολιτική μήπως επιτέλους ξυπνήσουν περισσότεροι Έλληνες και στηρίξουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που ποτέ δεν πρόδωσε κανέναν και που την πρόδωσαν πολλοί.
Ν.Γ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ