Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Ήταν όλοι τους εκεί... Στην γιορτή της “δημοκρατίας”


Ήταν όλοι τους εκεί... Στην γιορτή της “δημοκρατίας”
Από την Κύπρο το 1974, στην προδοσία της Μακεδονίας το 2018 και την επικείμενη "συνδιαχείριση" του Αιγαίου με την Τουρκία, μια... "δημοκρατία" δρόμος.
Απόψε οι υπεύθυνοι της παρακμής του Ελληνισμού συγκεντρώθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο να εορτάσουν την αποκατάσταση της "δημοκρατίας". Ήταν όλοι εκεί, ανταλλάσσοντας χαμόγελα και χειραψίες καθώς ελάχιστα τους χωρίζουν και τους ενώνουν πολλά.

Μια γιορτή που πέρυσι τέτοιες ημέρες είχε ματαιωθεί, καθώς οι 102 νεκροί στο Μάτι δεν άφηναν περιθώρια για... σαμπάνιες. Οι νεκροί όμως δυστυχώς ξεχνιούνται από κάποιους, όπως ξεχνιούνται τα εκατοντάδες σκάνδαλα και οι εθνικές προδοσίες της μεταπολιτεύσεως.
Από την Κύπρο το 1974, στην προδοσία της Μακεδονίας το 2018 και την επικείμενη "συνδιαχείριση" του Αιγαίου με την Τουρκία, μια... "δημοκρατία" δρόμος. Και θα είναι κάθε χρόνο εκεί, για να γιορτάζουν την νεοελληνική παραμκή, ενός κάποτε μεγάλου Έθνους που σήμερα βουλιάζει στην μετριότητα.
Ήταν όλοι εκεί, εκτός από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Όχι γιατί βρίσκεται εκτός βουλής, αλλά επειδή σε όλες τις αντίστοιχες συνάξεις αρνήθηκε να σαλιαρίζει με το αμαρτωλό σύστημα εξουσίας. Αρνήθηκε και αρνείται να συμβιβαστεί με την σαπίλα. Για τον λόγο αυτό την πολεμούν με κάθε τρόπο.