Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

Νέα πρόκληση από την Τουρκία τον Αύγουστο


Νέα πρόκληση από την Τουρκία τον Αύγουστο
"Ενώπιον μιας νέας εθνικής ντροπής με την σφραγίδα της Νέας Δημοκρατίας;" 
Ιδιαίτερα θερμές αναμένονται οι επόμενες εβδομάδες, αφού η Τουρκία είναι δεδομένο ότι θα κλιμακώσει τις προκλήσεις της αμφισβητώντας ευθέως την εθνική μας κυριαρχία. Η τουρκική κρατική εταιρεία πετρελαίων υπέβαλε αίτημα προς το τουρκικό πολεμικό Ναυτικό "προς παροχή προστασίας"  για την διεξαγωγή ερευνών από 15 Αυγούστου έως 10 Σεπτεμβρίου στην περιοχή μεταξύ 28ου και 29ου Μεσημβρινού, δηλαδή από Νότια της Ρόδου μέχρι ανατολικά του Καστελόριζου.

«Για τις δραστηριότητές μας που συνεχίζονται στην ανατολική Μεσόγειο με τα γεωτρύπανά μας Φατίχ και Γιαβούζ και το ερευνητικό μας πλοίο Μπαρμπαρός, τώρα στέλνουμε και το τέταρτο μας πλοίο», είχε πει ο αρμόδιος υπουργός της Τουρκίας. Σύμφωνα με την Τουρκία το Καστελόριζο δεν βρίσκεται στο Αιγαίο, αλλά στη Μεσόγειο.
Μας λένε κάποια “παπαγαλάκια”, που έχουν μπει ήδη στο μισθολόγιο της Νέας Δημοκρατίας ότι η νέα κυβέρνηση θα είναι “πατριωτική” και θα κρατήσει σκληρή στάση απέναντι την Τουρκία! Τα όσα μέχρι σήμερα έχουν γίνει αλλά και ο βίος και η πολιτεία αυτών που μας κυβερνούν δεν μας πείθουν γι’ αυτό.
Ευχόμαστε να διαψευστούμε, αλλά φοβούμεθα ότι είμεθα ενώπιον μίας νέας υποχωρήσεως έναντι της Τουρκίας, ενώπιον μιας νέας εθνικής ντροπής η οποία θα έχει την σφραγίδα της Νέας Δημοκρατίας. 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-proklhsh-apo-thn-tourkia-ton-augousto#ixzz5uzgldizx