Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Τα συλλαλητήρια στα νησιά και η σκληρή Αλήθεια


Τα συλλαλητήρια στα νησιά και η σκληρή Αλήθεια
Όλοι οι Έλληνες Εθνικιστές σίγουρα χαιρετίζουν την αντίδραση του Λαού στα νησιά του Αιγαίου μας, ενάντια στην λαθρομετανάστευση, που τους έχει κυριολεκτικά καταστρέψει την ζωή τους και αποτελεί μία απειλή για την Πατρίδα. Υπάρχουν όμως πολλά “αλλά”, που πρέπει να τονιστούν. 
Αναφερόμαστε στο γεγονός ότι ένα σύστημα ολόκληρο φρόντισε οι εκδηλώσεις αυτές να μην έχουν συγκεκριμένη πολιτική στόχευση, λες και δεν κυβέρνησε και δεν κυβερνά κανείς τον τόπο και έχει την ευθύνη για αυτήν την χαώδη κατάσταση. Στο απυρόβλητο λοιπόν η Ν.Δ., που είναι συνένοχη για το πρόβλημα.
Επίσης πρέπει να τονιστεί ότι το ζητούμενο δεν είναι να φύγουν από τα νησιά και να έλθουν στην Ηπειρωτική Ελλάδα, αλλά να φύγουν γενικά από την χώρα και να μην έρχονται άλλοι! Και προς αυτή την κατεύθυνση λύση δεν προτάθηκε και ούτε προτείνεται από την κυβέρνηση…

Για να πούμε όμως τα πράγματα με το όνομά τους, υπάρχουν οι πολλοί που δεν θέλουν τους λαθρομετανάστες στα νησιά, αλλά δυστυχώς υπάρχουν και αρκετοί που τους θέλουν! Αυτοί που θησαυρίζουν με τις ΜΚΟ, αυτοί που κερδίζουν πολύ χρήμα ενοικιάζοντας κάτι ερείπια και μάλιστα μαύρα και αφορολόγητα! Για όλα αυτά δεν ακούστηκε λέξη! 
Για το θέμα αυτό ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, N.Γ. Μιχαλολιάκος, απηύθηνε στον λογαριασμό του στο twitter το παρακάτω μήνυμα:
“Από ομιλία στο Συλλαλητήριο στην Μυτιλήνη:"Ζητάμε έλεγχο των ΜΚΟ – Οι ΜΚΟ συντηρούν το πρόβλημα. Θέλουμε αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων –  Θέλουμε Αποτροπή - Η ΠΑΤΡΙΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ" ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ; ΜΠΙΖΝΕΣ, ΜΑΥΡΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΨΗΦΟ ΣΤΗ ΝΔ... ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ;”