Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Προς τους ψεύτες της ΝΔ: Η Χρυσή Αυγή δεν ψήφισε την απλή αναλογική του ΣΥΡΙΖΑ!


Προς τους ψεύτες της ΝΔ: Η Χρυσή Αυγή δεν ψήφισε την απλή αναλογική του ΣΥΡΙΖΑ!
Επιμένουν στα ψέμματά τους οι Νεοδημοκράτες και αυτό δείχνει ότι φοβούνται ακόμη την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και την επιστροφή της, παρ’ όλο το γεγονός ότι με κάθε τρόπο στηρίζουν το δεκανίκι τους, τον Βελόπουλο. 
Έτσι, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συζήτησης στην Ολομέλεια για το νέο εκλογικό νόμο βουλευτής της ΝΔ αφού ανέλυσε το πόσο υποκριτικό είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να διαφωνεί με το «μπόνους» των 50 εδρών και πως το χρησιμοποίησε για να κερδίσει τις εκλογές, υπενθύμισε ότι μόνο το 2016 «σας έπιασαν οι ευαισθησίες βλέποντας ότι έρχεται η ήττα και ψάχνατε συνεργασίες ακόμη και με τη φασιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής για να στερήσετε την αυτοδυναμία από τον Μητσοτάκη».

Τι έγινε όμως τον Ιούλιο του ’16; Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν ψήφισε τον εκλογικό νόμο του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή είναι η Αλήθεια. Υπήρξε μάλιστα και δήλωση του Γ.Γ. της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ προς τα ΜΜΕ, η εξής: 
”Η Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται να στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως δεν στήριξε και την Νέα Δημοκρατία” 
Ο Γ. Γ. του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος δήλωσε από το περιστύλιο της Βουλής για τον εκλογικό νόμο: «Η Χρυσή Αυγή το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών δεν πρόκειται να στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ όπως δεν στήριξε και την Νέα Δημοκρατία. Δεν πρόκειται να ψηφίσει τον νόμο του ΣΥΡΙΖΑ, όπως δεν ψήφισε και για Πρόεδρο της Δημοκρατίας την επιλογή της Νέας Δημοκρατίας. Είναι ένα κίνημα εθνικιστικό στην υπηρεσία του Ελληνικού Λαού και μόνο!».
Υ.Γ.: Μάλιστα, τότε επαινώντας την στάση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κάποιοι που σήμερα μας κατηγορούν έγραψαν: “ΤΕΛΟΣ ΤΑ «ΔΙΦΡΑΓΚΑ» ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ. ΟΙ ΜΑΝΙΑΤΕΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΙ ΕΙΠΑΝ «ΟΧΙ» ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΔΙΨΗΦΙΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ: «Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ»”