Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

Αποθέωση του συναγωνιστή Μπουγά από τον λαό της Καλλιθέας – Σε πανικό οι αριστεροί (Βίντεο)


Αποθέωση του συναγωνιστή Μπουγά από τον λαό της Καλλιθέας – Σε πανικό οι αριστεροί (Βίντεο)
Το Εθνικιστικό Κίνημα στην Καλλιθέα, όπως και σε όλη την Ελλάδα κερδίζει καθημερινά τον κόσμο. Με την ανθρώπινη στάση του, με την έννοια του για τον πολίτη, με την προσήλωσή του στην μέριμνα για τον σκληρά δοκιμαζόμενο από τα Μνημόνια, δημότη, είναι φανερό πως απολαμβάνει όλο και μεγαλύτερη εκτίμηση από τον κόσμο.

Ο Συναγωνιστής, Τρύφωνας Μπουγάς, στο Δ.Σ της 29.1.2020 προχώρησε σε μια σπάνια όσο και υπέροχη κίνηση, παραχωρώντας τον χρόνο που είχε στη διάθεσή του ν’ αναπτύξει τα θέματα και τα ερωτήματα που θα έθετε, στον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί και είχε γεμίσει ασφυκτικά την αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Καλλιθέας.
Κι είναι ακόμα μεγαλύτερη η επιτυχία, αν αναλογιστεί κανείς πως οι άνθρωποι που καταχειροκρότησαν τον Συναγωνιστή, Μπουγά ήταν δάσκαλοι, αλλά και σπουδαστές από το εργαστήρι Τέχνης στην Καλλιθέα, οι οποίοι έχουν φρικτά παράπονα από την Διοίκηση του Δήμου, με καθυστερήσεις στις πληρωμές των καθηγητών και διορισμούς ατόμων άσχετων με το αντικείμενο.
Στο σχετικό βίντεο θα διαπιστώσετε την αυθόρμητη και ενθουσιώδη αντίδραση του κόσμου, μόλις ο επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής για την Καλλιθέα, ανακοινώνει πως παραχωρεί στο κοινό τα 20 λεπτά που είχε στη διάθεση του, προκειμένου να θέσουν το πρόβλημά τους και εκθέτοντας την Διοίκηση του Δήμου και τις άλλες μνημονιακές παρατάξεις που κάνουν νταλαβέρια μεταξύ τους.
Φυσικά μπροστά στην αποθέωση που γνώρισε ο Συναγωνιστής, Τρύφωνας Μπουγάς, εκείνοι που πανικοβλήθηκαν ήταν οι αριστεροί. Με πρώτο γνωστό στέλεχος της Λαϊκής Συσπείρωσης (ΚΚΕ) που σηκώθηκε από τα δημοτικά έδρανα (όπως είναι φανερό και στο παρακάτω βίντεο) και άρχισε να προπηλακίζει τον κόσμο που χειροκρότησε τον επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής.
Στο φινάλε ένας άλλος αριστερός, κρατώντας την Εφημερίδα των Συντακτών, που θυμίζουμε πως είναι υπόδικη, άρχισε να δείχνει μια φωτογραφία του Τρύφωνα Μπουγά με τον Ηλία Κασιδιάρη και άλλους συναγωνιστές, από το συλλαλητήριο κατά της λαθρομετανάστευσης στο Σύνταγμα και φώναζε «χειροκροτάτε ένα από τα παιδιά του Μιχαλολιάκου».
Ωστόσο και εκεί, ο Τρύφωνας Μπουγάς, δεν άφησε την πρόκληση αναπάντητη: «Σας πονάει η Χρυσή Αυγή, γιατί κερδίζει ολοένα και περισσότερο την εμπιστοσύνη του απλού κόσμου» και συνέχισε: «Η Χρυσή Αυγή είναι δίπλα στον δοκιμαζόμενο από τα Μνημόνια, ελληνικό λαό, κοντά στα προβλήματα του πολίτη και έχει πάνω απ’ όλα την πατρίδα που θέλετε εσείς να ξεπουλήσετε. Εκεί έξω, στις φτωχογειτονιές της Καλλιθέας είστε μειοψηφία», τόνισε, για ν’ αποσπάσει εκ νέου το χειροκρότημα.