Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ, Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΑΣ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

                                                                Π. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
Άλλη μια Θλιβερή παράσταση από το κυβερνητικό θίασο του Συνδικάτου του Εγκλήματος παρακολουθήσαμε προχθές το βράδυ στην Βουλή. Αποτέλεσμα (ως ήταν και αναμενόμενο) μόνον ο Γ. Παπακωνσταντίνου παραπέμφθηκε με 265 ψήφους, ενώ προς το παρών δείχνουν να την γλιτώνουν (ως ήταν επίσης αναμενόμενο) τρεις μεγάλοι πρωταγωνιστές......... Ο ΑΡΧΗΠΡΟΔΟΤΗΣ Γ.Α.Παπανδρέου που παρέδωσε στα αρπακτικά του Δ.Ν.Τ την Ελλάδα και το λαό της, ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Ο συνεργάτης και συνένοχος του αρχηγού σε αυτό το «έργο» (αλλά και σε πολλά άλλα εγκληματικά εις βάρος της χώρας και των πολιτών) Ε. Βενιζέλος, καθώς και ο απόλυτος συνεχιστής δια της αδιαφορίας και της ανυπαρξίας του (για την οποία βραβεύτηκε!!!) του καταστροφικού έργου του Παπανδρέου, Λ.Παπαδήμος. Ότι και αν γίνει στις «προανακριτικές», εξεταστικές και λοιπές επιτροπές παρόντος και μέλλοντος, δεν πρόκειται να επηρεάσει την ήδη διαμορφωθείσα και αμετάκλητη άποψη της κοινής γνώμης. Οι Έλληνες έχουν πλέον καταλάβει τι συμβαίνει στον τόπο τους, και τίποτε δεν μπορεί πλέον να αλλάξει την γνώμη τους.
Ακόμα και αν κάποια στιγμή η κατάσταση δείχνει με τις υποκριτικές «θεατρικές» τους κινήσεις εντυπωσιασμού ότι έχει μεταβληθεί κάπως προς το καλύτερο, η λαϊκή ετυμηγορία είναι ειλημμένη και οριστικά αμετάκλητη: Το ΣΑΠΙΟ, ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ και ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ μεταπολιτευτικό καθεστώς ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ την Πατρίδα, υποθήκευσε και υποδούλωσε τον λαό μας στις δάνειες δυνάμεις, καταδικάζοντάς τον στην φτώχεια και την ανέχεια.
ΜΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ μετρίων και επιτηδείων, οι οποίοι αποδείχτηκαν απόλυτα ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ και ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ, κατασπατάλησαν τους Εθνικούς Πόρους, και τους ιδιοποιήθηκαν. Εκμαύλισαν και διέφθειραν συνειδήσεις και απενεργοποίησαν τις αντιστάσεις της κοινωνίας με την δημιουργία πελατειακών σχέσεων και ενός αδηφάγου σαδιστικού κρατικού μηχανισμού, επί τούτου δυσλειτουργικού και τυραννικού προς την πλειονότητα. Εκμηδένισαν και κυνήγησαν μέχρι τελικής εξόντωσης την Ελληνική παραγωγή, και έστρεψαν τους πολίτες προς κατευθύνσεις και ενασχολήσεις ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣ. ΥΠΕΣΚΑΨΑΝ το Εθνικό φρόνημα και κατέστησαν την Παιδεία εργαλείο αφελληνισμού και μέσο αναπαραγωγής μιας φαύλης εγκληματικής εξουσίας ΧΩΡΙΣ ιδανικά και οράματα. Αποδυνάμωσαν τις Ένοπλες Δυνάμεις, και κατόπιν ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΑΝ την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας «γκριζάροντας» τμήματα του Αιγαίου συνάπτοντας επονείδιστες σχέσεις και συμφωνίες με τους τούρκους. Για ΟΛΑ αυτά τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ εις βάρος της Πατρίδας (αλλά και για πολλά περισσότερα) οι πολίτες είναι πλέον ενήμεροι και αποφασισμένοι να πράξουν τα δέοντα προκειμένου να θεραπευθούν οι πληγές που έχουν ανοίξει στο σώμα της Πατρίδας οι ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΤΡΑΛΟΙΕΣ. Έτσι όπως φτάσανε να εξελιχτούν τα πράγματα, ακόμα και οι καταδίκες από ειδικά και τακτικά δικαστήρια δεν θα φανούν αρκετές για να ικανοποιήσουν το κοινό περί δικαίου αίσθημα. Οι ΕΝΟΧΟΙ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ κατά το Έθνους θα πρέπει να τύχουν χειρότερης μεταχείρισης από τον εγκλεισμό τους στις φυλακές για να μετριαστεί η ΔΙΚΑΙΗ Λαϊκή Οργή. ΩΣΤΟΣΟ πέρα από τις όποιες αποφάσεις για κολασμό και τιμωρία των ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ σε βάρος του Έθνους και του Ελληνικού Λαού, ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ να γίνει και άμεση δήμευση των παρανόμως κτηθέντων περιουσιακών στοιχείων των ΑΥΤΟΥΡΓΩΝ στην ΔΙΑΛΥΣΗ της Χώρας. Τα χρήματα που ΔΕΝ υπάρχουν για τους πένητες περισσεύουν στους λογαριασμούς των διαφόρων ΠΡΟΔΟΤΩΝ. Όλα αυτά πρέπει να επιστραφούν στους νόμιμους κτήτορες. ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
Σε όλον αυτό τον αγώνα, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ μέσα στην βουλή, θα στέκεται ΠΑΝΤΑ δίπλα στον λαό, ΔΙΠΛΑ στον απλό πολίτη, ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ και θα ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ την παραδειγματική τιμωρία των ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ που ευθύνονται για το σημερινό χάλι της Πατρίδας μας. Και ΔΕΝ θα σταματήσει, αν δεν τους ακούσει να «ΕΞΟΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ».
ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ.
 Π. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ