Κυριακή 7 Απριλίου 2013

ΚΑΠΟΙΑ«ΑΘΛΗΜΑΤΑ» ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ!!!

                                    Π.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
Το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας, στο ΕΚΑΕ και στην 110 π.μ. στην Λάρισα,επισκέφθηκε την περασμένη Πέμπτη ο Αλέξης Τσίπρας, αρνούμενος ωστόσο όταν του προτάθηκε να πετάξει με μαχητικό αεροσκάφος F-16D Block 52+ στο Αιγαίο, προκειμένου να δει και να βιώσει από κοντά τον ακήρυχτο πόλεμο που μαίνεται καθημερινά στους ουρανούς του Ελληνικού αρχιπελάγους.
Μάλιστα,σήμερα ο γενναίος αυτός πολιτικός αρχηγός, είχε την ευκαιρία όχι όμως και τα κότσια ως αποδείχθηκε, να αντιληφθεί καλύτερα το τι σημαίνει «αναχαίτιση στο Αιγαίο» αφού η τουρκική Αεροπορία έστειλε έξι μαχητικά της που έκαναν 5παραβιάσεις του ΕΕΧ........................
Ο γενναιότατος επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρας προέβη στις γνωστές του βαρύγδουπες δηλώσεις, χωρίς να παραλείψει να κάνει το λιοντάρι (από εδάφους και εκ του ασφαλούς βέβαια πάντα) και στα τουρκικά θέματα!!!
Αναφερόμενος στα προβλήματα των ένστολων, ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να βάλει ένα τέλος στις τυφλές περικοπές των μισθών(!!!), ενώ στοχεύει και σε ουσιαστικό ανασχεδιασμό του μοντέλου δομής των Ενόπλων Δυνάμεων με μικρότερο κόστος λειτουργίας, αλλά την ίδια αποτελεσματικότητα!!!
Πως θα ρίξει το κόστος και θα αυξήσει την αποτελεσματικότητα βέβαια, δεν μας το είπε...
Όπως επίσης δεν μας είπε γιατί τελικά δεν δέχτηκε να πετάξει με το μαχητικό αεροσκάφος εφόσον όταν είναι στο έδαφος… η «γενναιότητα» και οι λεονταρισμοί του μεγάλου αυτού πολιτικού ανδρός… ξεχειλίζουν!!!
Μαζί του στην επίσκεψη ήταν και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος είχε προγραμματίσει για σήμερα επιθεώρηση στις ίδιες μονάδες...