Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Κραυγή αγωνίας από τον Πρετεντέρη: «Να αντιμετωπισθεί η άνοδος της Ακροδεξιάς»


Κραυγή αγωνίας από τον Πρετεντέρη: «Να αντιμετωπισθεί η άνοδος της Ακροδεξιάς»
Ένας από τους πλέον «καταξιωμένους» συστημικούς δημοσιογράφους, ο Γιάννης Πρετεντέρης , αναγκάζεται (κι αυτός) να προστεθεί στον κατάλογο εκείνων των γραφίδων, που αναγκάζονται (άμεσα ή έμμεσα) να ομολογήσουν την συνεχή άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Σε άρθρο του στα «Νέα» και αναφερόμενος σε θέματα Δικαιοσύνης τελειώνει το άρθρο του ως εξής: «Ήταν ένα μικρό αφιέρωμα της στήλης στους οπαδούς της εθνικής συνεννόησης και της προοδευτικής συμμαχίας για να λυθεί το Σκοπιανό, να προχωρήσει η συνταγματική αναθεώρηση και να αντιμετωπιστεί η άνοδος της Ακροδεξιάς».

Παρά το ειρωνικό κλείσιμο του άρθρου του (απευθυνόμενος προφανώς προς τον ΣΥΡΙΖΑ), ο Πρετεντέρης με τις τελευταίες έξι λέξεις του «να αντιμετωπιστεί η άνοδος της Ακροδεξιάς», φροντίζει «να βγάλει την είδηση», όπως λένε άλλωστε και στο σινάφι του.
Η «αντιμετώπιση» της ανόδου σημαίνει ότι αυτή ήδη υφίσταται και το ζητούμενο είναι να μην φτάσει σε σημείο τέτοιο που ο Πρετεντέρης και οι όμοιοί του στον συστημικό κόσμο της πολιτικής και της δημοσιογραφίας θα βάλουν τα… κλάματα.
Όσο κι αν έχουν εξαφανίσει συνολικά το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών από την παράθεση των θέσεών του στα ΜΜΕ, όσο κι αν το συκοφαντούν, όσο κι αν επιτείνουν την δίκη προϊόν σκευωρίας για να το έχουν σε μακρά πολιτική ομηρία, όσο κι αν επιστρατεύουν τις παρακρατικές «αντιφασιστικές συμμορίες» για να ματαιώσουν ή να παρεμποδίσουν τις εκδηλώσεις του, η ιδεολογικοπολιτική του έκφραση, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, βρίσκει συνεχώς τρόπους, ώστε να αυξάνει την κοινωνική επιρροή και την εκλογική υποστήριξή της.
Ακριβώς επειδή είναι ένα Κίνημα που προέρχεται κατευθείαν από τον Λαό και μπορεί να εκφράσει Ανεξάρτητα και Γνήσια τα Εθνικά και Λαϊκά συμφέροντα.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ