Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Εστία”: Ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει για την εγκληματικότητα στην Αθήνα και όχι η Χρυσή Αυγή


“Εστία”: Ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει για την εγκληματικότητα στην Αθήνα και όχι η Χρυσή Αυγή
Με ένα χαρακτηριστικό σχόλιο με τίτλο "Ασφάλεια" η εφημερίδα "Εστία" στην στήλη "Περίπτερο" καταδεικνύει τον υπεύθυνο για την έξαρση της εγκληματικότητας στην Αθήνα που δεν είναι άλλος από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Συγκεκριμένα γράφει: "Πολύ αισιόδοξος είναι ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Αθηναίων. Νομίζει ότι επεκτείνοντας τoν ηλεκτροφωτισμό και διώκοντας την Χρυσή Αυγή θα λύσει το πρόβλημα της εγκληματικότητος στην Αθήνα. Μα εδώ κλοπές και ληστείες γίνονται μέρα μεσημέρι υπό πλήρη ηλιακό φωτισμό. Και φυσικά δεν τις διαπράττουν μέλη της Χρυσής Αυγής. Τις διαπράττουν οι ίδιοι και οι ίδιοι πού συλλαμβάνονται και αφήνονται ελεύθεροι δυνάμει του γνωστού νόμου Παρασκευόπουλου και άλλων ευεργετικών διατάξεων. Ευεργετικών για τους παρανόμους και δυσμενών για τους νομοταγείς πολίτες".

Την ίδια ώρα ο γεννημένος αποτυχημένος υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλιόπουλος, αλλά και οι συστημικοί υποψήφιοι της ΝΔ και του κλεφτοΠασόκ, Μπακογιάννης και Γερουλάνος τολμάνε και μιλάνε για την εγκληματικότητα στην Αθήνα.
Μόνο ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης έχει ξεκάθαρες θέσεις και πρόγραμμα για την πάταξη της εγκληματικότηταςγια αυτό και οι Αθηναίοι θα τον υπερψηφίσουν και θα τον στείλουν στον δεύτερο γύρο, όπου θα διεκδικήσει με αξιώσεις την Δημαρχεία στην πρωτεύουσα.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/estia-o-suriza-ftaiei-gia-thn-egklhmatikothta-sthn-athhna-kai-ochi-h-chrush#ixzz5fQUKP81n