Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Το “χειρουργείο” των εκλογών της 7ης Ιουλίου

Το “χειρουργείο” των εκλογών της 7ης Ιουλίου

Δεν μπορεί παρά να είναι το αποτέλεσμα μιας οργανωμένης συνωμοσίας αυτό που συνέβη εις ό,τι αφορά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έμεινε έξω από τη Βουλή για 3.764 μόνον ψήφους! Δηλαδή, με την γλώσσα των αριθμών εάν έπαιρνε το εθνικιστικό Κίνημα έναν επί πλέον ψήφο σε κάθε έξι εκλογικά τμήματα, τώρα θα ήταν στην Βουλή! Το αντίθετο, εάν κάποιοι φρόντισαν να χάνει με τον τρόπο που αυτοί ξέρουν μία ψήφο κάθε έξι εκλογικά τμήματα, τότε πάλι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ετέθη με τον τρόπο αυτό εκτός Βουλής… Το ποσοστό 2,93% βρωμάει νοθεία και όταν λέγαμε προεκλογικά ότι η Νέα Δημοκρατία διεξάγει αγώνα προεκλογικό με συνθήκες δεκαετίας του ’60 δεν πιστεύαμε ότι θα φτάσει σε αυτό το σημείο. Φυσικά και θα χρησιμοποιήσουμε κάθε νόμιμο μέσο προκειμένου να διεκδικήσουμε το δίκαιό μας. Όμως υπήρχε σοβαρός λόγος για να θέλουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκτός Βουλής και ο λόγος αυτός ήταν για να μη υπάρχει καμία φωνή που θα αντιδράσει σε όσα σχεδιάσουν εις βάρος των εθνικών θεμάτων της Πατρίδας μας.
ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΗΞΕΡΕ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μας ειδοποίησε πρόσωπο υπεράνω πάσης υποψίας και μας μετέφερε την αγωνία του γιατί είχε πληροφορηθεί από πρόσωπο της ηγετικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν μπαίνει στη Βουλή! Αυτό έγινε νωρίς το μεσημέρι, πριν ακόμη γίνουν γνωστά τα πρώτα κύματα των exit polls, από τα οποία προέκυπτε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μπαίνει στη Βουλή.
Πως είναι δυνατόν λοιπόν, η ηγεσία της Ν.Δ. να γνωρίζει το αποτέλεσμα των εκλογών και μάλιστα μία ιδιαίτερη λεπτομέρεια αυτού του αποτελέσματος πέντε ολόκληρες ώρες πριν να κλείσουν οι κάλπες; Είναι ξεκάθαρο ότι παίχτηκε ένα πολύ βρώμικο παιχνίδι, απέναντι στο οποίο θα αντιδράσουμε με κάθε νόμιμο τρόπο και δεν πρόκειται να σκύψουμε το κεφάλι απέναντι σε αυτή την μεθόδευση. Αν νομίζουν ότι με τον τρόπο αυτό θα τελειώσει το Εθνικιστικό Κίνημα θα τους αποδείξουμε ότι κάνουν λάθος!