Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Χρυσαυγίτες στον δρόμο περνάνε - Μεγάλη ενημερωτική δράση στους δρόμους του Αμαρουσίου


Μια στρατιά από Χρυσαυγίτες, με επικεφαλής τα στελέχη και υποψήφιους στην Β' Αθήνας Ηλία Παναγιώταρο και Ιωάννη Λύρη, σε μια μεγαλειώδη, ΕΙΡΗΝΙΚΗ και ενημερωτική δράση στο Μαρούσι, είναι η απάντηση σε όσους πιστεύουν πως η δημοσκοπική άνοδος του Κινήματος, που πλέον είμαστε σίγουροι πως θα μεταφραστεί και σε εκλογική, ήταν συγκυριακή.

Η δίψα για ενημέρωση και η αποδοχή του κόσμου έφθασε πολλές φορές σε συγκινητικό σημείο.
Μοιράστηκαν χιλιάδες εφημερίδες και έντυπο υλικό, ενώ αν υπήρχαν άλλα τόσα πάλι δεν θα έφταναν.


Την δράση μας, παρακολουθούσαν από κοντά ξένα τηλεοπτικά δίκτυα, που τον τελευταίο καιρό αφιερώνουν πολλές σελίδες για την μεγαλειώδη άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, σε αντίθεση με τα ντόπια ΜΜΕ της διαπλοκής που δεν αναφέρουν τίποτε άλλο πέραν από συκοφαντίες για το Κίνημα και τους ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.
Στο πλάνο μας ο ανταποκριτής του BBC.

Μαγαζάτορες έβγαιναν από τα μαγαζιά τους και χειροκροτούσαν, πολίτες έπαιρναν την εφημερίδα και την διάβαζαν στον δρόμο, πολίτες που αντάλλασαν μεταξύ τους θετικές γνώμες για το Κίνημα και τις δράσεις του, αλλά κυρίως για τις θέσεις μας στα εθνικά ζητήματα, όπως τις διαβάζανε, για πρώτη φορά ίσως, στα φυλλάδιά μας...




Κατά την διάρκεια της περιοδείας μας στους δρόμους του Αμαρουσίου, σε μια καφετέρια εντοπίστηκε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Πέτρος Ευθυμίου, με μερικούς "νταήδες"...

Οι "νταήδες" του Ευθυμίου, έσπρωξαν μια ηλικιωμένη κυρία, μητέρα ενός συναγωνιστή, που μοίραζε μαζί μας έντυπο υλικό για να μην πάει προς την καφετέρια και διακόψει τον συλλογισμό του "κυρίου"...
Προς στιγμήν, το περιστατικό θεωρήθηκε λήξαν.

Όταν μετά από πολλή ώρα και μετά την μεγάλη μας βόλτα στους δρόμους της πόλης επιστρέψαμε στο ίδιο σημείο ο Ευθυμίου ήταν με τους "δικούς" του στο ίδιο σημείο.

Ο Η. Παναγιώταρος, επικεφαλής της δράσης, του απεύθηνε πολιτικό λόγο, όταν οι "προστάτες" του θεώρησαν σκόπιμο να τον αποτρέψουν.
Το περιστατικό είδε πολύς κόσμος ο οποίος αντέδρασε και τότε πολλοί θαμώνες και περαστικοί άρχισαν να φωνάζουν μαζί μας τα συνθήματα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και να τον προπηλακίζουν.



Η ομάδα ασφαλείας, ξέροντας πως την βίαιη έκρηξη του Λαού, θα την χρεώσουν τα κανάλια της διαπλοκής, στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,  προσπάθησε να αποτρέψει τα χειρότερα.

Ο κόσμος έβριζε τον Ευθυμίου και η παρέα του Ευθυμίου έβριζε εμάς, αποκαλώντας μας φασίστες και όλα τα απαξιωτικά που συνηθίζουν να λένε για εμάς...

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ουδέποτε προέβη σε κανενός είδους περιστατικό, πέραν των συνθημάτων που έχει υιοθετήσει η συνείδηση του Ελληνικού Λαού, για την κακοδιοίκηση του κράτους από τις Κυβερνήσεις των πολιτικών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και όσων έφταιξαν και έφεραν την χώρα μας ως εδώ.

Και αν η συνθηματολογία θεωρείται βία από τον κ. Ευθυμίου και την παρέα του, θα τους πούμε, πως μεγαλύτερη βία από την πείνα και την ανέχεια που έχουν καταδικάσει με τις πράξεις και τις αποφάσεις τους ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, δεν υπάρχει.