Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

ΝΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ, ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.



Π.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ


Ο Ευλογημένος αυτός τόπος μέχρι και το 1974 οικονομικά ήταν ελεύθερος, καθώς η «επάρατος» επταετία άφησε μια Ελλάδα Ανεξάρτητη, σχεδόν Αυτοδύναμη, και χωρίς το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ.
Με λίγα λόγια άφησε μια Ελλάδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
Μια ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗΣ ΑΞΙΑΣ Γεωγραφικά και Γεωπολιτικά...........

Ένα «γωνιακό οικόπεδο» που «βλέπει» σε τρεις Ηπείρους (Ευρώπη, Ασία, και Αφρική), το οποίο μπορεί να εποπτεύει όλα τα θαλάσσια περάσματα της Μεσογείου, έχοντας τον έλεγχο του Αιγαίου που «βλέπει» και μπορεί να ελέγχει όλα τα πελάγη, αλλά και όλα τα θαλάσσια περάσματα. Από το Σουέζ, τον Εύξεινο Πόντο, μέχρι και τα ανοιχτά περάσματα της Μάλτας και της Σικελίας. Ένα «ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟ» γεμάτο με ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ ΟΡΥΚΤΟ και ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΟΥΤΟ, που μεταφράζεται σε ωκεανούς πετρελαίου, φυσικού αερίου, κοιτασμάτων χρυσού, ασημιού, και δεκάδων άλλων σπανίων και πανάκριβων γαιών. Έναν ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ με περισσότερα από 5.000 νησιά και βραχονησίδες, μια χώρα που λούζεται 8 μήνες τον χρόνο με τον πιο υπέροχο ήλιο στον πλανήτη. Ένα ΣΤΟΛΙΔΙ για την Ευρώπη, που η επιφάνεια του καλυπτόταν κατά τα τρία πέμπτα από παρθένα δάση, πριν βάλουν χέρι οι ΕΦΙΑΛΤΕΣ και τα όργανα τους και τα κάνουν παρανάλωμα. Αυτό όμως ήταν μόνον η αρχή του εφιαλτικού τους σχεδίου. Η ΑΞΙΑ αυτού του τόπου, έπρεπε να πέσει ΚΑΘΕΤΑ. Δεν αρκούσε λοιπόν να καταστρέψουν μόνον τον φυσικό του πλούτο. Έπρεπε να διαλύσουν την οικονομία του, να διαφθείρουν τον κοινωνικό του ιστό, να εξαγοράσουν, να διαβρώσουν, να ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ τα ΠΑΝΤΑ.
Οι πρώτες κινήσεις τους ήταν να κτυπήσουν την Ελληνική Βιομηχανία, αλλά και τον Υγιή Εμπορικό Κορμό του τόπου, ο οποίος μέχρι και το 1980 ήταν υγιής, αυτοδύναμος, και πανίσχυρος.  
Έτσι σταδιακά κατέστρεψαν όλες τις μεγάλες υγιείς ελληνικές βιομηχανίες ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΣΚΙΜΟ, ΑΙΓΑΙΟ, ΠΥΡΚΑΛ, ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΑΤΡΑΪΚΗ, ΧΡΩΠΕΙ, και έκαψαν σε διάστημα μόλις δύο μηνών τα πιο μεγάλα ελληνικά πολυκαταστήματα ΜΙΝΙΟΝ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣ ΣΠΟΡ, ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ, και έτσι  να μπορέσουν να βρουν άνετα χώρο, χωρίς προσπάθεια, τα δικά τους μεγαλομάγαζα, που διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να παρεισφρήσουν στην ελληνική αγορά...
Κατάλαβες τώρα Έλληνα, γιατί κατέστρεψαν τις μεγάλες υγιείς ελληνικές βιομηχανίες και έκαψαν σε διάστημα δύο μηνών χρησιμοποιώντας τα κωθώνια του εγκληματικού – τρομοκρατικού – «αναρχικού» τους παρακράτους όλα τα μεγάλα ελληνικά πολυκαταστήματα;
Το δεύτερο βήμα ήταν να ενισχύσουν το «στερημένο» θυμικό του Έλληνα, και να Υπερτονίσουν μόνον τα Αρνητικά σημεία του χαρακτήρα του. Να ενισχύσουν δηλαδή όσο πιο πολύ μπορούσαν την «στερημένη» μεγαλομανία του αποενοχοποιώντας όλα τα κομπλεξικά απωθημένα του. Έτσι άρχισαν να μοιράζουν ΕΥΚΟΛΟ χρήμα χωρίς αντίκρισμα ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.
Κατάλαβες τώρα γιατί σου δίνανε τζάμπα κάρτες και δάνεια οι τράπεζες;
Για να χρεώνεσαι και να εξαρτάσαι από αυτές όλο και περισσότερο. Για να σε βάλουν στο χέρι, να σε κάνουν υποχείριό τους και να σου πάρουν τελικά το πατρικό σου, το σπίτι σου, το μαγαζί σου, το χωράφι σου.
Τι μπορούσαν όμως να κάνουν για να σου φάνε το χρήμα που με αίμα και ιδρώτα είχες μαζέψει Έλληνα με τους κόπους μιας ζωής; Για να σε ρίξουν στην ανέχεια και στην φτώχια, έπρεπε να βάλουν με κάποιο τρόπο χέρι και σε αυτό. Να βάλουν χέρι στην τσέπη σου.
Μήπως υποπτεύεσαι τώρα γιατί σε χώσανε στο χρηματιστήριο;
Για να γίνουν οι γνώστες του ΣΤΗΜΕΝΟΥ παιχνιδιού πάμπλουτοι σε μια νύχτα ανταλλάσσοντας τον πλούτο σου, τον ιδρώτα σου, με ΑΕΡΑ. Για να χάσεις εσύ το κομπόδεμά σου στο στημένο παιγνίδι του τζόγου και να αναγκαστείς τα επόμενα χρόνια να δανειστείς πέφτοντας στα νύχια των τοκογλύφων τραπεζών.
Μήπως αρχίζεις να καταλαβαίνει τώρα γιατί γουστάρουν τόσο την... «ελεύθερη αγορά» την οποία διακαώς υπερασπίζεται πρώτος και καλύτερος ο κος Τσίπρας και το κόμμα του;
Για να κλείσει ο μπακάλης τής γειτονιάς και να στέλνεις τον κόπο σου φτηνά στις πολυεθνικές της Γερμανίας, της Αμερικής, και όλων των «μεγαλοκουμανταδόρων». Σε βγάλανε σαν ψαράκι, από τη γυάλα σου και στη συνέχεια σε πέταξαν στον ωκεανό με τα σκυλόψαρα, που έχουν τους δικούς τους κανόνες... διατροφής.
Αναρωτήθηκες φυσικά γιατί αγαπάνε τόσο πολύ τους «μη νόμιμους μετανάστες» οι εκλεγμένοι «αλήτες» μας; Γιατί τους υπερασπίζονται με τόση θέρμη και οίστρο;
Μα φυσικά για να καταλάβουν όσο το δυνατόν περισσότερες θέσεις εργασίας, ακόμα και στα δημόσια έργα(!!!), να αυξήσουν τον τρόμο λόγο της ανεξέλεγκτης εγκληματικότητας που έφεραν μαζί τους, και φυσικά, κάποια στιγμή που θα αποφασίσουν ότι είναι η κατάλληλη, να τους στρέψουν εναντίων των όποιων «ατίθασων» και «επαναστατημένων» Ελλήνων τολμήσουν να σηκώσουν κεφάλι, και να προσπαθήσουν…. να τους το κόψουν!!! Οι λαθρομετανάστες είναι το ΥΣΤΑΤΟ ΟΠΛΟ της Εγκληματικής Προδοτικής και Διεφθαρμένης εξουσίας, για την τελική εξόντωση του Ελληνικού στοιχείου.
Κατάλαβες τώρα, Έλληνα, πόσο αξίζει η «γυάλα» σου;
Αυτή είναι η καλύτερη γωνιά στον κόσμο - το καλύτερο και πολυτιμότερο οικόπεδο ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, και οι ΔΟΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, οι ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ που σε κυβερνάνε τόσα χρόνια, κατάφεραν να φτάσουν και να το κοστολογούν μόλις 300 δις συμπεριλαμβανομένων και των... αρχαιοτήτων!!!
Πως όμως σε κρατάνε «αποκοιμισμένο»; Πως σε έχουν ρίξει σε «καταστολή» και ακόμα μετά από όλα αυτά δεν τους έχεις πάρει ακόμα τα κεφάλια;
Μα πολύ εύκολα, καθώς εδώ ανέλαβαν τον ρόλο τους τα ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Υποπτεύεσαι μήπως τώρα τι ρόλο έπαιζαν τόσα χρόνια τα ΕΜΕΤΙΚΑ reality; Οι άθλιες σαπουνόπερες, και φυσικά τα τελευταία χρόνια τα τούρκικα σήριαλ; 
Για να μην μείνει ούτε ένας Έλληνας ατάιστος από την πλύση εγκεφάλου και το κουτόχορτο των λιβαδιών των στημένων πάνελς, των προσβλητικών και άθλιων ριάλιτυς, των ηλιθίων σήριαλς. Για να σου διαλύσουν τον εγκέφαλο, και να σε πετάνε σαν μπαλάκι από τον πρωινό ξεπουλημένο στην μεσημεριανή χαζοβιόλα, και από εκεί  στον απογευματινό ξενοπληρωμένο. Από το πρωί μέχρι το βράδυ μια θλιβερή παρέλαση υπερεκτιμημένων μηδενικών, με καμιά ειδικότητα, με καμία παιδία, με καμία ηθική αξία, με κανένα ιδανικό, αδερφές και ακριβοπληρωμένες πόρνες πολυτελείας, να σου κάνουν πλύση εγκεφάλου στον αέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Μήπως άρχισες να συνειδητοποιείς τώρα γιατί σ' έδιωξαν από το χωριό και από τη γη σου, δίνοντάς σου μια «ζηλευτή» θέση στο «δημόσιο»;
Για να φτάσουμε να μην παράγουμε τίποτα, να αγοράζουμε και να χρωστάμε τα πάντα, και έτσι να μπορούν οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ που προκάλεσαν όλα αυτά να παραδώσουν, έναντι πινακίου φακής στους νέους αγοραστές – ιδιοκτήτες ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Μήπως άρχισες να υποπτεύεσαι τώρα γιατί έπρεπε να αναγκάσουν το ζευγάρι να δουλεύει σε δυο δουλειές, ενώ ο δυστυχής εργαζόμενος θα πρέπει να δουλεύει ακόμα και στα 70 του; Γιατί διαλύσανε την παιδία, και δοκιμάζουν να ξαναγράψουν την ιστορία του Ελληνικού Έθνους όπως θέλουν αυτοί;
Για να μεγαλώνουν τα παιδιά μόνα τους, χαμένα, χωρίς προσανατολισμό, χωρίς πραγματικές αξίες, χωρίς αρχές. Απώτερος στόχος όλων αυτών; Μα φυσικά να χαθεί από προσώπου γης η «καταραμένη» φυλή σου με την περηφάνια της. Αυτή αποτελεί εμπόδιο στα διεστραμμένα σχέδιά τους, και φυσικά το γνωρίζουν πολύ καλά, και γι' αυτό προωθούν με κάθε τρόπο την υπογεννητικότητα και τον αφελληνισμό.
Κατάλαβες τώρα γιατί κάνουν ότι μπορούν για να μην μπει στην βουλή κανένας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ;
Γιατί έστω και ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ αποτελεί πρόβλημα στον ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ κοινοβουλευτικό θίασο των ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ που προδιαγράφουν κομματικές λίστες, τις οποίες συντάσσουν και τους παραδίδουν οι ντόπιοι τοποτηρητές  της παγκοσμιοποίησης τις οποίες συνυπογράφουν μαζί με τις «άγιες πολιτικές οικογένειες - δυναστείες» που επί 40 χρόνια ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΟΥΝ τις σάρκες αυτού του τόπου. Έτσι, στο μακάβριο και θλιβερό θέατρο που λέγεται Βουλή, δεν θα βρείτε σήμερα παρά μόνον μια χούφτα ΕΛΛΗΝΕΣ που βάλλονται από παντού ακριβώς επειδή δεν είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ και ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ. Μόνοι εναντίων όλων μια χούφτα Βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ αυτή την στιγμή στο Ελληνικό κοινοβούλιο αγωνίζονται σε μια αρένα ριγμένοι σε μια μάχη που φαντάζει «άνιση».
Ίσως φαντάζει άνιση για όλους τους άλλους.
ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.
ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΧΗ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΥΣΙΚΑ…. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ.



Π.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ