Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΥΔΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ Γ.Γ. ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΙΚΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ Τ.Ο. ΑΘΗΝΩΝ


Μια Εξαιρετική ομιλία με θέμα «Πολυεθνικές και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης» είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε από τον συναγωνιστή Θόδωρο Κουδουνα  το βράδυ του Σαββάτου στα γραφεία της Τ.Ο Αθηνών.
Το ιδιαίτερα σύνθετο αλλά και δύσκολο αυτό θέμα, αναπτύχθηκε από τον συναγωνιστή με τρόπο πραγματικά ιδανικό, καθώς κάλυψε σε λίγο χρόνο τις σημαντικότερες παραμέτρους μιας κοινωνικοπολιτικής κατάστασης κυριολεκτικά «χαοτικής» καθώς υπάρχουν σε αυτή και άπειρες οικονομικές προεκτάσεις.
Είναι γνωστή σε όλους η πολυμέτωπη και ποικιλόμορφη συντονισμένη επίθεση που δέχεται η χώρα μας εδώ και δεκαετίες με σκοπό την Εθνική διάλυση, τον οικονομικό μαρασμό και τη μετατροπή της σε ένα ουδέτερο χώρο ανοικτό σε κάθε είδους λεηλασία εκ μέρους του διεθνιστικού κεφαλαίου, τόνισε ο συναγωνιστής...
Ένα Κράτος για να διαλυθεί ή να υποδουλωθεί πλήρως σε κάποια εξωτερική δύναμη πρέπει προηγουμένως να χαρακτηριστεί «αποτυχημένο κράτος».
Είναι η Ελλάδα αυτή την στιγμή κάτι τέτοιο;
Υπάρχουν 9 δείκτες που καλύπτουν το ευρύ φάσμα στοιχείων για ένα κράτος που οδεύει στο να «αποτύχει», και αυτοί είναι:
1)      Η εκτεταμένη διαφθορά και η εγκληματική συμπεριφορά.
2)      Η αδυναμία συλλογής φόρων.
3)      Η μεγάλης κλίμακας αναγκαστική μετατόπιση πληθυσμού.
4)      Έντονη οικονομική ύφεση
5)      Ανισότητα μεταξύ ομάδων πολιτών
6)      Θεσμικές διακρίσεις
7)      Σοβαρές δημογραφικές πιέσεις
8)      Φυγή ταλαντούχων πολιτών
9)      Περιβαλλοντική καταστροφή
Επομένως και αν το Ελληνικό Κράτος δεν έχει ακόμα αποτύχει όπως το παρουσιάζουν τα διεθνή πρακτορεία, πολύ σύντομα…. θα αποτύχει.
Από την άλλη είναι ο ρόλος των Ελληνικών αλλά και διεθνών Μ.Μ.Ε. ο οποίος μόνον διαφανής δεν είναι όσον αφορά την αξιοπιστία και την εντιμότητα τους.
Στην συνέχεια ο συναγωνιστής μας ανέφερε λεπτομερώς με στοιχεία και ονόματα (Σάμερ Ρένστουν – Ρόθστάιν, Δαυίδ Μπεν Γκουριόν, Ρούπερτ Μέρντοχ, Τζόρνταν Λεβίν κλπ.) ποιοι κάνουν κουμάντο στα μεγαλύτερα «τραστ» της Παγκόσμιας Ενημέρωσης, για να καταλήξουμε με τον κο Μορτ Ζούκερμαν επικεφαλή του συμβουλίου προέδρων των μείζονων εβραϊκών οργανισμών στις ΗΠΑ στο λογικά αναπόφευκτο συμπέρασμα των ομοιοτήτων των περισσοτέρων εξ αυτών των κυρίων που πέρα της εβραϊκής τους καταγωγής, τους ενώνει και το γεγονός, ότι όλοι είναι μέλη της λέσχης Μπίλντεμπεργκ!
Είναι όλοι αυτοί οι «κύριοι» που σε αγαστή συνεργασία με τους συμπατριώτες τους των διεθνών τραπεζών, αλλά και τα κερδοσκοπικά αρπακτικά της διεθνούς τοκογλυφίας, έχουν κηρύξει τον πόλεμο στην Χρυσή Αυγή.
Και αυτό μόνον περίεργο δεν είναι, καθώς δεν μπορούν να πιστέψουν αλλά ούτε και να χωνέψουν, ότι μια «ομάδα» ανθρώπων από μια τόσο μικρή σε πληθυσμό και μέγεθος χώρα, τολμά να αντισταθεί στα μεγαλόπνοα Τεράστια Σχέδια της για την επιβολής της Παγκόσμιας Ισοπέδωσης.
Μετά τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ο συναγωνιστής μας ανέπτυξε τον ρόλο των Γιγάντιων
Πολυεθνικών Εταιριών οι οποίες καταπίνουν όπως οι καρχαρίες οτιδήποτε μικρότερο και εγχώριο συναντούν μπροστά τους, διαθέτοντας φυσικά από πίσω την συνεχή υποστήριξη των Τεράστιων Διεθνών Τραπεζών, οι οποίες με την σειρά τους καταπίνουν όλες τις μικρότερες τράπεζες.
Αν κάνουμε μια «άθροιση» σε όλα αυτά, θα διαπιστώσουμε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ανίκητο θεωρητικά τρίγωνο, το οποίο τείνει να ελέγχει τα πάντα.
Τα πάντα, εκτός από τις συνειδήσεις των πραγματικά ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, αυτών που δεν θα δεχτούν να υποταχθούν στην νέα αυτή λοβοτομή που θα τους στερήσει εάν επιβληθεί και την ελάχιστη πιθανότητα να αισθάνονται και να ονομάζονται Άνθρωποι.
Και αυτόν τον ΕΦΙΑΛΤΗ η Χρυσή Αυγή δεν θα τον δεχτεί και με όποιο μέσον και αν χρειαστεί θα τον πολεμήσει.
Κλείνοντας την συγκλονιστική αυτή ομιλία ο συναγωνιστής δεν παρέλειψε να τονίσει, ότι η Χρυσή Αυγή ήταν που έκανε για πρώτη φορά λόγο μέσα στην Ελληνική Βουλή για λαϊκά, ή μάλλον Εθνικά δικαστήρια, καθώς όλο αυτό το σκυλολόι που τόσα χρόνια κατατρώγει τις σάρκες της χώρας δεν πρέπει απλά να πληρώσει με φυλακή ή με δήμευση των περιουσιών τους, αλλά να υποχρεωθούν όλοι αυτοί οι ανεπάγγελτοι κηφήνες σε δια βίου καταναγκαστικά έργα υπέρ του Δημοσίου, μήπως και έτσι κάποια στιγμή καταλάβουν και μάθουν πως βγαίνει το ματωμένο μεροκάματο του Έλληνα εργαζόμενου που τόσα χρόνια ΛΟΙΔΟΡΟΥΝ, ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ και ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ.
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΡΧΗΓΟΥ.
Μετά την ομιλία του συναγωνιστή ακολούθησε αγωνιστικός χαιρετισμός του Γ.Γ της Χρυσής Αυγής κου Νικόλαου Μιχαλολιάκου ο οποίος σαν «φρέσκος αέρας», σαν οξυγόνο στο ρυπαρό και οζώδες κλίμα των ημερών μας, μας προσέφερε για άλλη μια φορά μια δροσερή ανάσα αναζωογόνησης και Δύναμης.
Ο Αρχηγός μας ανέφερε για την αυριανή ψηφοφορία στην Βουλή με ένα σύνολο νομοσχεδίων για το επαχθές μνημόνιο, όπου η απάντηση της Χρυσής Αυγής θα είναι φυσικά για άλλη μια φορά… ΟΧΙ σε όλα!!!
Η εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ, μας τόνισε ο αρχηγός, για να συμπληρώσει ότι… η ανεργία καλπάζει, τα μαγαζιά των Ελλήνων κλείνουν το ένα μετά το άλλο, οι Έλληνες πολίτες στενάζουν κάτω από την μπότα των Δυνάμεων Κατοχής, ενώ η ΠΡΟΔΟΣΙΑ, η ΥΠΟΤΑΓΗ, η ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ και η ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ έχει γίνει πλέον σημαία για τα ανδράποδα της κυβερνητικής εξουσίας υπό την απειλή της εξόδου από το ευρώ!!!
Ο μπαμπούλας της εξόδου από το ευρώ.....
Το ευρώ που το έχουμε πληρώσει με αίμα από το αίμα μας, και σάρκα από τις σάρκες μας.
Το ευρώ της υποταγής και της υποδούλωσης.
Εμείς λέμε, λοιπόν «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΡΑΧΜΗ, ΠΑΡΑ ΥΠΟΤΑΓΗ».
Είναι πλέον καιρός να πούμε όλοι ένα μεγάλο ΟΧΙ στον λαϊκισμό, και να κατανοήσουμε ότι πρέπει ξανά να δουλέψουμε όλοι οι Έλληνες Σκληρά, για να μπορέσουμε και πάλι να βάλουμε την Πατρίδα μας σε μια σειρά.
Μετά ο Αρχηγός αναφέρθηκε στον πανικό που έχει καταλάβει τα φερέφωνα των τοκογλυφικών δυνάμεων μπροστά στον κίνδυνο της Επέλασης μιας ΔΥΝΑΜΕΩΣ Πραγματικών Ελλήνων, κάτι που όσο το σκέφτονται οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ εξουσίας τους λούζει κρύος ιδρώτας.
Ο αρχηγός αναφέρθηκε και στις επιθέσεις εκ μέρους και κάποιων Μητροπολιτών, για την ακρίβεια μας μίλησε για τον Μητροπολίτη Πειραιώς, ο οποίος μετά από 5 ολόκληρους μήνες θυμήθηκε να αναφερθεί απαξιωτικά στην εκδρομή μιας ομάδας ατόμων του κινήματος μας, για να παρακολουθήσουν την Ανατολή του χειμερινού ηλιοστάσιου τον Δεκέμβριο.
Ο πανικός του αμαρτωλού συστήματος είναι κάτι παραπάνω από έκδηλος, αλλά ο λαός έχει μάτια και βλέπει.
Βλέπει τον ανελέητο πόλεμο ΟΛΩΝ των πάσης φύσης ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΑΡΙΒΙΣΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ενάντια σε ένα Κίνημα, που ΔΕΝ Λυγίζει, ΔΕΝ Υποχωρεί, Δεν Συμβιβάζεται, ΔΕΝ Υποτάσσεται, ΔΕΝ Ξεπουλιέται.
Και αν ερωτηθούμε τι είμαστε, ΝΑΙ δεν θα διστάσουμε να πούμε, ότι είμαστε ΠΡΩΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, και μετά Χριστιανοί.
Ακολούθησαν οι ευχές του Αρχηγού μας για Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα για όλους τους Έλληνες, και φυσικά για ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ.