Κυριακή 7 Απριλίου 2013

ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΑΘΛΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ

                                         Π.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
Ένα ΑΘΛΙΟσχέδιο νόμου το οποίο προβλέπει την Αποφυλάκιση των Καταχραστών του Δημοσίου προωθεί η Μαφιόζικη Τριτοκοσμική ΧΟΥΝΤΑ του Ξεπουλημένου Συνδικάτου του Εγκλήματος,με σκοπό να απαλλάξει γνωστούς και μη εξαιρετέους, προκειμένου λέει… να επιστραφούν τα κλεμμένα στα ταμεία!!!
Τέτοια σενάρια βέβαια δεν έχουν παρουσιαστεί ούτε στα πιο προχωρημένα πολιτικά θρίλερ του Hollywood, καθώς ακόμα και αυτός ο Spielberg θα προβληματιζόταν με το τραγελαφικά γελοίο και προκλητικό της κατάστασης!!!
Σχέδιο Νόμου το οποίο ουσιαστικά «αμνηστεύει» μεγάλο αριθμό καταχραστών του Δημοσίου,προωθεί η τρικομματική κυβέρνηση, με έναν όρο: Να επιστρέψουν τα «κλεμμένα».
Έγκριτοι νομικοί κύκλοι επισημαίνουν, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Παραπολιτικά», ότι στην προσπάθεια αποσυμφόρησης (αυτό τους μάρανε) των ελληνικών φυλακών, το υπουργείο Δικαιοσύνης υποπίπτει στο ολίσθημα να νομιμοποιεί τη δωροδοκία(!!!) αλλά και τα παρεμφερή οικονομικά εγκλήματα.....................
Από την άλλη μεριά, στελέχη του υπουργείου Δικαιοσύνης αντιτείνουν ότι προτιμούν την επιστροφή των «κλεμμένων» στα δημόσια ταμεία, παρά μια προσχηματική τιμωρία των προσώπων που κατηγορούνται για τα αδικήματα του αποκαλούμενου «λευκού κολάρου».
Ευνοούμενοι ως είναι φυσικό, (αυτό έλειπε εξάλλου) είναι ο Άκης Τσοχατζόπουλος, μερικοί από τους κατηγορούμενους του σκανδάλου των υποβρυχίων, οι κατηγορούμενοι – πράκτορες της υπόθεσης Siemens(!!!), καθώς και όσοι βρίσκονται φυλακισμένοι για φορολογικές παραβάσεις.
Aντιθέτως,ΔΕΝ ευνοούνται πρόσωπα που έχουν διωχθεί για αδικήματα όπως η απιστία, η υπεξαίρεση και η απάτη όπως για παράδειγμα οι συλληφθέντες για τη μεγάλη απάτη του ΙΚΑ Καλλιθέας.
Τα ερωτήματα είναι απλά.
1ον:Ποιος είναι αυτός που βεβαιώνει ότι όλα αυτά τα υπόλογα εγκληματικά καθάρματα,όλοι αυτοί οι λωποδύτες, θα επιστρέψουν ακέραια τα ποσά που έχουν κλέψει,και όχι ένα μικρό μέρος αυτών, καθώς κανείς δεν γνωρίζει πόσα έχουν κλέψει, αλλιώς είναι αυτονόητο ότι αν γνώριζαν όλα αυτά τα κλεμμένα θα είχαν αυτεπάγγελτα δημευθεί.
2ον:Το εξάμβλωμα αυτό που οι κυβερνητικοί Μαφιόζοι ετοιμάζονται να βαφτίσουν «νόμο»εάν τελικά περάσει, αποτελεί ένα ακόμα κατάφορο κατά της Δικαιοσύνης πραξικόπημα,καθώς εκ των προτέρων απαλλάσσει ΕΝΟΧΟΥΣ από την τιμωρία που προβλέπεται βάση του ποινικού κώδικά, δημιουργώντας για ακόμα μια φορά (όπως και με τους πολίτες Α και Β κατηγορίας ), εγκληματίες Α, και Β κατηγορίας.
Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ το ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ αλλά και η ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ που όλα αυτά τα ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ κυβερνητικά Μαφιόζικα Λαμόγια αντιμετωπίζουν τον Έλληνα Πολίτη ξεπερνάειπλέον και τα απώτερα όρια της ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ.
ΚΛΕΒΟΥΝ,ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ, ΡΗΜΑΖΟΥΝ, ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣ, ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ τους Έλληνες ΜΟΝΟΝΠολίτες, και μετά από όλα αυτά δεν παραλείπουν να μας φτύσουν περιφρονητικά στα μούτρα ένα «σχέδιο» νόμου που απαλλάσσει για άλλη μια φορά τους εγκληματίες «εαυτούς και αλλήλους».
ΩΣ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ;