Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΚΑΣΚΟΛ ΚΑΙ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ MADE BY ΠΡΟΠΟ

                                                    Π. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ 

Ενώ η συμμορία των δολιχοκέφαλων δολοφόνων κατσαπλιάδων περιφέρετε ανενόχλητη ανά την επικράτεια σκοτώνοντας αθώους Έλληνες πολίτες, το μοναδικό μέλημα της πολιτικής καρικατούρας ΠΡΟΠΟ, είναι να ψάχνει κασκόλ, σώβρακα, και φανέλες, για να ανακαλύψει την «εγκληματική» δράση της Χρυσής Αυγής!!!
Αυτός και τα επίορκα τσιράκια του, ανίκανοι να συλλάβουν επικίνδυνους δολοφόνους εγκληματίες, έχουν επιδοθεί σε ένα κρεσέντο μπουγαδολαγνείας, κατασκευάζοντας χρυσαυγίτες σε συσκευασία βαλίτσας.............

Τα τούρκικα μέσα μαζικής αποβλάκωσης που εδρεύουν στην Ελλάδα τους ακολουθούν βέβαια κατά πόδας, για να καταγράψουν με κάθε λεπτομέρεια τις επιτυχίες των λαμπρών αυτών φελλών.
Εν τω μεταξύ, οι κατσαπλιάδες…. Σκοτώνουν.
Ο υπουργός μπουγάδας, όταν δεν επιδεικνύει με υπερηφάνεια σώβρακα και φανέλες, απλά… κρύβετε.
Θα εμφανιστεί πάλι, αν τυχόν βρεθούν πάλι τίποτα άπλυτα μπλουζάκια.
Εδώ οφείλω να υπενθυμίσω σε αυτόν αλλά και στα άπλυτα τούρκικα μέσα μαζικής ελληνικής αποβλάκωσης, ότι στις 19–2–2013 εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης για δύο μπουμπούκια.
Τα δύο αυτά μπουμπούκια κατεζητούντο για «ένταξη και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση», καθώς και για «απλή συνεργεία σε ληστεία από κοινού στις 28-11-2012 εις βάρος του υποκαταστήματος της Αγροτικής Τράπεζας στο Φιλώτα Φλώρινας.
Και από εδώ αρχίζουν τα ΩΡΑΙΑ!!!
Και οι δύο είχαν προσαχθεί μετά την ληστεία στο Φιλώτα, αλλά και οι δύο, είχαν αφεθεί ελεύθεροι!!!
Η αντιτρομοκρατική τότε εκτιμούσε ότι και οι δύο αυτοί συμμετείχαν στην διπλή ένοπλη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης, και ότι ανήκουν στην οργάνωση των Πυρήνων Της Φωτιάς, αν κάτι σας θυμίζει αυτό.
Και τώρα μπαίνουμε στο ΖΟΥΜΙ.
Το ένα από τα δύο λουλούδια, το 23χρονο μπουμπούκι που ονομάζεται Φοίβος Χαρίσης – Πούλος είναι γιος του γνωστού συνδικαλιστή και πρώην αντιπροέδρου της ΠΟΕ-ΟΤΑ Γιώργου Χαρίση ο οποίος ΠΡΟΣΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.
Τα γνωρίζατε αυτά Έλληνες;
Ακούσατε μήπως κάποια από τα βοθροκάναλα τότε να βοούν, ότι καταζητείται ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΛΗΣΤΗΣ τραπεζών που είναι γιος μεγαλοσυνδικαλιστή και μέλους του ΣΥΡΙΖΑ;
Δεν νομίζω.
Που ήταν τότε ο Μέγας κος Δένδιας; Γιατί δεν βγήκε να δείχνει σώβρακα μπιστόλια σφεντόνες και μπουγάδες;
Έχει όμως και συνέχεια το πράγμα.
Η μητέρα του μπουμπουκιού Ουρανία Πούλου, είναι στενή συνεργάτιδα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Δραγασάκη και εργάζεται στην Βουλή έχοντας αποσπαστεί εκεί από τον ΟΤΕ το 2010, με διαδικασίες…. που είχαν χαρακτηριστεί ΔΙΑΒΛΗΤΕΣ!!!!
Σας θυμίζουν μήπως τίποτα όλα αυτά κε Δένδια;
Ψάχνατε και τότε σώβρακα και μπουγάδες, ή ο σεβασμός προς το πρόσωπο του μπαμπά του κου Φοίβου, αλλά και του κ. Τσίπρα δεν σας το επέτρεπε;
Τι θα λέγατε να μας δείχνατε τι σημαίες ανακαλύψατε όταν κάνατε ντου στα σπίτια των δύο τρομοκρατών στους Αμπελόκηπους και τα Γλυκά Νερά.
Δεν υπήρχαν εκεί σημαίες κασκόλ κυλότες σώβρακα και μπλουζάκια κε Δένδια;
Απαντήσεις για όλα αυτά έχετε;