Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΣΕ ΣΗΡΙΑΛ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ.

                                 Π. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
 
 
Παρά τις φαινομενικά «έντονες» αντιδράσεις του υπουργού Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος ζητεί εδώ και τώρα άμεση ολοκλήρωση των ελέγχων των καταθετών της λίστας Λαγκάρντ και καταλογισμό των πρώτων προστίμων, εντούτοις άγνωστο παραμένει ακόμα για το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος το χρονικό διάστημα που θα ολοκληρωθούν οι έλεγχοι των πρώτων 85 Ελλήνων που είχαν λογαριασμούς στην HSBC.
Και το ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί μόνο αυτοί οι 85 παλικάρια που μας δουλεύετε ψηλό γαζί, και όχι το σύνολο των 2.000 ονομάτων που βρέθηκαν στη λίστα;
Με ποια κριτήρια έγινε μία ακόμα επιλογή ελέγχων - συγκάλυψης ανάλογη με αυτή που είχε κάνει ο κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου όταν έδωσε 10 ονόματα στον κ. Γιάννη Καπελέρη;
Παρόλο που πρόκειται για πρόσωπα γνωστά από την επαγγελματική τους δραστηριότητα και έχουν καταθέσεις άνω των 8 εκατ. ευρώ, εντούτοις οι έλεγχοι προχωρούν με βήμα σημειωτόν, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατόν να πιστοποιηθεί  ούτε το αν κατείχαν αυτά τα χρήματα νόμιμα!!!
Μόνον η φτωχολογιά θα γδέρνετε με πρόστυμμα και φόρους;
Τελικά η Λαμογιά η Απάτη και η Λωποδυσία σε αυτή την χώρα δεν θα τελειώσει ποτέ;
ΝΑΙ....
ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΟΝΟΝ όταν θα έρθει η Ευλογημένη αυτή ώρα που τα ηνία της ταλαίπωρης αυτής χώρας θα πάρουν στα χέρια τους ΤΙΜΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, και όχι λαμόγια, λωποδύτες, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ρουφιάνοι, ξενοπροσκυνημένοι, ξεπουλημένοι και γενίτσαροι.
Τότε ΜΟΝΟΝ η Ελλάδα θα ξαναδεί άσπρη μέρα.
Τότε ΜΟΝΟΝ θα λάμψει η ΑΛΗΘΕΙΑ και θα ΑΠΟΔΟΘΕΙ η Δικαιοσύνη.
Μέχρι να γίνει αυτό, οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ, οι ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ, οι ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ, οι ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ, οι ΞΕΝΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ και όλοι οι μεταπολιτευτικοί ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ θα κάνουν πάρτι ξεσκίζοντας ότι έχει απομείνει από τις σάρκες της Πατρίδας μας.