Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ



                                             ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Φόβος είναι ένα ανθρώπινο συναίσθημα που προκαλείται από την συνειδητοποίηση ενός πραγματικού ή πλασματικού κινδύνου, ή απειλής. Αποτελεί έναν μηχανισμό προστασίας, μια φυσιολογική αμυντική αντίδραση του ατόμου που δεν απαιτεί συνειδητή σκέψη. Ο φόβος αποτελεί μια στιγμιαία αντίδραση σε κάτι που συμβαίνει στο παρόν, ή μια γενικότερη αρνητική συναισθηματική κατάσταση που σχεδόν πάντα σχετίζεται με μελλοντικά γεγονότα  για τα οποία υφίσταται η δυνατότητα ανατροπής.
Φόβος λοιπόν είναι το κυρίαρχο συναίσθημα που οδηγεί το σαθρό αστικό κοινοβουλευτικό καθεστώς της Χώρας μας στην σύνταξη και προώθηση προς ψήφιση ενός νέου και άκρως αυστηρού αντιρατσιστικού-αντιφασιστικού νόμου.
Φόβος για την ραγδαία αύξηση και καθημερινή ενδυνάμωση του Εθνικιστικού Κινήματος, στο οποίο εδώ και πολύ καιρό τόσο τα αστικά κόμματα, όσο και η δοσίλογη αριστερά προσπαθούν μέσω των θεραπόντων τους στα ΜΜΕ να του προσδώσουν και να το ταυτίσουν με έναν εγκληματικό και απόλυτα παραβατικό χαρακτήρα.................................
Βλέποντας τις συνεχείς κατηγορίες και συκοφαντίες καθώς και την άκρατη λασπολογία που εξαπολύουν εναντίον της Χρυσής Αυγής, όχι μόνο άμεσα να καταρρίπτονται από τα γεγονότα και τις μαρτυρίες, αλλά να λειτουργούν και ως μπούμερανγκ εναντίον τους ενισχύοντας τα ποσοστά μας, ο πανικός τους έχει ξεπεράσει πλέον κάθε φραγμό λογικής, ώστε καταλύοντας την δημοκρατία και παραδίδοντας με άκρατη αδιαφορία ως πρόβατα επί σφαγή, στις εγκληματικές και σαδιστικές διαθέσεις των αλλοδαπών δολοφόνων, έναν ολόκληρο Λαό, προχωρούν άμεσα στην δημιουργία ενός απολυταρχικού νόμου που θα δίνει το δικαίωμα σε κάθε αλλοδαπό, ή λαθρομετανάστη να εγκληματεί εις βάρος των Ελλήνων πολιτών, αλλά τώρα πλέον με τις ευλογίες και την ηθική στήριξη της αστικής μοναρχίας, αφού βάσει του προαναφερόμενου νόμου θα μπορεί να ισχυρισθεί ότι έγινε αποδέκτης ρατσιστικής συμπεριφοράς και σχολιασμών από τα θύματα του. 
Συγκεκριμένα ο νόμος αυτός προβλέπει από τρία μέχρι και έξι χρόνια φυλάκιση και πρόστιμο μέχρι και 20.000 ευρώ για όσους από πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή δια του Τύπου και διαδικτύου αλλά και με οποιονδήποτε άλλον τρόπο προκαλούν βιαιοπραγίες ή ωθούν σε βία εναντίον ομάδων και προσώπων με βάση τη φυλή, το χρώμα τη θρησκεία, την καταγωγή και το γενετήσιο προσανατολισμό. Δηλαδή βάσει αυτού, όποιος χαρακτηρίσει τον Πακιστανό βιαστή της Πάρου, μελαψό δολοφόνο, όποιος χαρακτηρίσει τους εγκληματίες Αφγανούς που δολοφόνησαν τον Θανάση Λαζανά στην Πάτρα ή τον Μανώλη Καντάρη για να του αποσπάσουν μια κάμερα λήψης, ως βάρβαρους ξενόφερτους Ασιάτες θα θεωρείται πλέον ότι εμπίπτει στον αντιρατσιστικό νόμο, πως προωθεί με την κριτική του βιαιοπραγίες εναντίον των λαθρομεταναστών και θα τιμωρείται.
Επίσης όποιος υποβαθμίζει και διαστρεβλώνει, ιστορικά γεγονότα που αφορούν γενοκτονία, ή διωγμό λαού, ή κοινωνικής ομάδος καθώς και όσοι χαιρετούν με συγκεκριμένο τρόπο θα εμπίπτουν πάλι στις διατάξεις του νόμου. Ειδικά σε βουλευτές, θα αφαιρείται άμεσα η βουλευτική ασυλία, ενώ αν εμπέσει αρχηγός πολιτικού σχήματος θα αφαιρείται άμεσα η κρατική επιχορήγηση.
Γιατί;
Μα απαντήσαμε αρχικά. Από φόβο, δειλία και στέρηση σθένους.
Οταν η αστική δημοκρατία δεν μπορεί να καταστείλει, τους μόνους που εναντιώνονται στην ανθελληνική πολιτική της και αδίστακτα την κατηγορούν για όλα τα οικονομικά και πολιτικά κακουργήματα της, για την σαθρότητα και την έλλειψη εντιμότητας των στελεχών της, για την παράδοση της Ελλάδας και του Λαού στα χέρια των διεθνών τοκογλύφων και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Έλληνες Εθνικιστές που ο Λόγος μας καθημερινά πίπτει σαν πύρινη ρομφαία εντός και εκτός κοινοβουλίου, επί των κεφαλών των άνομων Όταν λοιπόν παρά την συνεχή εναντίον μας συκοφάντηση μέσω των χειραγωγούμενων ΜΜΕ, παρά την αντιστροφή της πραγματικότητας, παρά την προσπάθεια διαστρέβλωσης και ταύτισης μας με εγκληματικά στοιχεία, δεν δύναται να μας βλάψει αφού οι κατηγορίες και τα λεγόμενα της είναι κραυγαλέα ψεύδη στερούμενα αποδεικτικών στοιχείων, όταν οι σκευωρίες που στήνει για να εμπλέξει μέλη του Κινήματος μας σε επεισόδια που άμεσα για λόγους σκοπιμότητας χαρακτηρίζονται ρατσιστικά, καταρρέουν, όταν καθημερινά οι τάξεις μας πυκνώνουν ολοένα και περισσότερο και ο ποσοστιαίος δείκτης μας βαίνει συνεχώς αυξανόμενος, τότε ο φόβος  η γενικότερη αρνητική συναισθηματική κατάσταση που σχεδόν πάντα σχετίζεται με μελλοντικά γεγονότα, όπως αναφέραμε στην αρχή, ενεργοποιεί και επιβάλει για το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, την δυνατότητα ανατροπής και επίτευξης αυτών των μελλοντικών γεγονότων. 
Άλλωστε γνωρίζουν, ότι η άνοδος της Χρυσής Αυγής σηματοδοτεί το τέλος της φαυλότητας, της υποτέλειας, της πολιτικής και πολιτισμικής διαφθοράς, της κοινωνικής παρακμής, το τέλος του σαθρού αστικού καθεστώτος και των εκπροσώπων του. Όσο ισχυρότεροι γινόμαστε, όσο ο Λόγος μας συνεχίζει να ακούγεται καυστικός, ουσιαστικός και περιεκτικός, όσο το κοινωνικό μας έργο συνεχίζεται, τόσο πιο αδύναμα γίνονται τα ανδρείκελα της τρικομματικής κυβέρνησης και της δοσίλογης αριστεράς.
Ετσι λοιπόν σε πλήρη συμφωνία και ταύτιση απόψεων, παραμερίζοντας τις μεταξύ τους ιδεολογικές διαφορές και διαμάχες, για την προστασία του κοινού συμφέροντος τους που είναι το βουλευτικό ευ ζειν και ο πλουτισμός μέσω της επιχείρησης ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΕ που έστησαν εδώ και τέσσερις δεκαετίες στην πλάτη του λαού, ορμώμενοι δήθεν από δημοκρατικές ευαισθησίες και αισθήματα δικαιοσύνης, δεν διστάζουν να μεταβάλλουν το Σύνταγμα, έτσι ώστε να μπορέσουν επιτέλους να ανακόψουν την άνοδο και την απήχηση μας στον Λαό. Προσπάθεια τους είναι να έχουν οιαδήποτε στιγμή το δικαίωμα να μας καταδιώκουν για τις ελεύθερα εκφραζόμενες απόψεις μας, για τους χαρακτηρισμούς μας, για την κριτική μας. Μόνο έτσι θα κατορθώσουν να μας φιμώσουν και σιγά - σιγά να μας περιθωριοποιήσουν.
Πάλι θα μας καταλογίζουν εγκληματικές πράξεις οι οποίες θα χαρακτηρίζονται ρατσιστικές, πάλι μέσα από τα κείμενα και τις θέσεις μας, τις οποίες σημειωτέον δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να αναιρέσουμε, ή έστω να μεταρρυθμίσουμε σε πιο μετριοπαθείς και αρεστές, θα ανακαλύπτουν σχόλια όσο αφορά το θέμα λαθρομετανάστευσης που είναι προτροπή για βιοπραγίες και επομένως εμπίπτουμε στις διατάξεις του νόμου, πάλι θα διαστρεβλώνουν και ηθελημένα θα παρερμηνεύουν τις δηλώσεις μας, πάλι θα μας κατηγορούν ακόμη και για το κοινωνικό μας έργο. Αυτή την φορά όμως θα έχουν και σαν ασπίδα υποστήριξης τον νέο νόμο και θα επιβάλλουν κυρώσεις ασχέτως και αν τελικά αποδεικνύεται, γιατί σίγουρα θα αποδεικνύεται ότι τα πάντα είναι μεθοδευμένες σκευωρίες.
Το ιατρικό αναλγητικό για τον φόβο τους είναι να τεθεί επιτέλους η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου και εκτός εκλογικής διαδικασίας.
Όταν ο υπουργός ΠΡΟΠΟ και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ονομάζουν ένα νομίμως εκλεγμένο κοινοβουλευτικό κόμμα, πολιτικό μόρφωμα και εγκληματική συμμορία, όταν ο δήμαρχος Αθηναίων απαγορεύει την διανομή τροφίμων σε Έλληνες πολίτες ενεργοποιώντας αδίστακτα και αναλισχυντα, την αστυνομική καταστολή χαρακτηρίζοντας το κοινωνικό μας έργο "συσσίτια μίσους", όταν κατηγορείται βουλευτής μας ότι χτύπησε 12χρονο κορίτσι και σχεδόν αμέσως καταρρίπτεται η κατηγορία από την λήψη ευθύνης εκ μέρους αυτών που άθελα τους διέπραξαν το συμβάν και δυο ημέρες μετά την δήλωση και ανάληψη ευθύνης εκ μέρους των υπευθύνων η κατάπτυστη φυλλάδα ΕΘΝΟΣ συνεχίζει να κατηγορεί για την συγκεκριμένη πράξη τον βουλευτή μας, όλοι καταλαβαίνουμε πλέον ότι βρισκόμαστε εμπρός σε μια πασιφανή παράνομη κατάλυση και καταπάτηση των δημοκρατικών θεσμών και μάλιστα από αυτούς που αυτοπροσδιορίζονται σαν ευαισθητοποιημένοι δημοκράτες και υπέρμαχοι της ελεύθερης έκφρασης.
Πως λοιπόν θα νομιμοποιήσουν,αυτή την αυθαιρεσία και πραξικοπηματική τους συμπεριφορά; Μα φυσικά αλλάζοντας το Σύνταγμα και ψηφίζοντας τον νεο νόμο.
Πιστέψτε μας ειλικρινά, σε καμία περίπτωση δεν θα προωθηθεί και θα ψηφισθεί αυτός ο νόμος για να προστατευθούν οι μετανάστες και οι "ευπαθείς" ομάδες, όπως οι αδίστακτοι δολοφόνοι ρομά, από την ρατσιστική βία, η οποία εν κατακλείδι αποτελεί δημιούργημα φαντασίας, όπως και τα κατά καιρούς επεισόδια τα οποία εντελώς επιπόλαια χαρακτηρίστηκαν ως ρατσιστικά, επίσης επιπόλαια αποδόθηκαν στο Κίνημα μας και τελικά αποδείχτηκαν ως ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ αλλοδαπών συμμοριών.
Σκοπός αυτού του νόμου είναι η περιθωριοποίηση, το φίμωμα και η παρεμπόδιση του κοινωνικού έργου της Χρυσής Αυγής. Γι αυτό άλλωστε και μια από τις ποινές θα είναι και η στέρηση κρατικής επιχορήγησης στο κόμμα που εμπίπτει στις διατάξεις του νόμου. Οι άθλιοι πολιτικάντηδες γνωρίζουν πολύ καλά ότι με αυτή την επιχορήγηση το Κίνημα μας αγοράζει τα τρόφιμα που διανέμει σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.
Τελειώνοντας θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι, με τον αντιρατσιστικό και αντιφασιστικό νόμο, δεν πρόκειται για μια ακόμη φορά να καταφέρουν κάτι εις βάρος μας.
Ο Ελληνικός Λαός έχει συνειδητοποιήσει πλέον ότι μόνο το Εθνικιστικό Κίνημα τον στηρίζει στα προβλήματα και στις ανάγκες και βρίσκεται συνεχώς στο πλάι του, επίσης ότι όλη η αγανάκτηση και το συσσωρευμένο μένος για την καθημερινή αθλιότητα που βιώνει, δυναμικά αντηχεί εντός του κοινοβουλίου μόνο από τους Έλληνες Εθνικιστές και αποτελεί μια συνεχή καταγγελία των κυβερνητικών καταχραστών, των πολιτικών απατεώνων, των μεγαλοεργολάβων συν- εκμεταλλευτών και συνεταίρων των εκπροσώπων της αστικής δημοκρατίας, καθώς και των μειοδοτικών θέσεων, της ιστορικής διαστρέβλωσης και της κοινωνικής ισοπέδωσης που προωθεί η δοσίλογη αριστερά.
Ο Ελληνικός Λαός έχει με τον πλέον σκληρό τρόπο συνειδητοποιήσει ότι, είναι ο μόνος που εν Ελλάδι υφίσταται ρατσιστική συμπεριφορά λόγω της κυβερνητικής αδιαφορίας και ανικανότητας αποτελώντας το θύμα στις εγκληματικές ορέξεις των αλλοδαπών συμμοριών.
Άθλιοι κανάγιες, εκπρόσωποι της αστικής δημοκρατίας και της δοσίλογης αριστεράς, ανθέλλην ες δημοτικοί άρχοντες, ότι και να κάνετε, όσους νόμους και να ψηφίσετε, το σύνταγμα να αλλάξετε, θα μας βρίσκετε απέναντι σας καθημερινά όλο και περισσότερους. Δεν πτοούμαστε, δεν φοβόμαστε, ούτε διστάζουμε, ο αγώνας μας θα συνεχιστεί αμείωτα και λυσσαλέα μέχρι την απελευθέρωση της Ελλάδας και του Λαού μας, μέχρι την Αναγέννηση του Έθνους μας και μέχρι τον πλήρη όλεθρο και την πολιτική (όχι βιολογική, παρόλο που ακόμη δεν έχει ψηφιστεί ο νόμος το ξεκαθαρίζουμε) εξαφάνιση σας.
Τελειώνουμε με ένα γνωμικό του Κομφούκιου "Η ύβρις επιστρέφει πάντα σε αυτόν που την εξακοντίζει". 
Η Νίκη είναι δική μας!!!

   
     






"