Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

ΜΑΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ

Μετά τον "επιτυχημένο" υπουργό-πρώην δημοσιογράφο που "κατάφερε" τα ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ να ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ από άκρη σε άκρη στον εναέριο και θαλάσσιο χώρο της χώρας μας φτάνοντας μέχρι...............το Σούνιο, ήρθε η ώρα την σκυτάλη να παραλάβει ο κύριος............."κάγκελα παντού" μαζί με την κυρία που δεν ξέρει να ξεχωρίζει το "αεροσκάφος από το............... υποβρύχιο".
Και πως να ξέρει άλλωστε αφού ΚΑΜΙΑ προυπηρεσία δεν έχει στο συγκεκριμένο αντικείμενο.
Εδώ θα μου πείτε είχαν οι άλλοι; ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΧΙ αλλά όλες αυτές οι "τοποθετήσεις"  γίνονται πότε  για να "ΕΞΕΥΜΕΝΙΣΟΥΝ τον ριγμένο και θλιμμένο πρωτοπαλίκαρο των γιαλατζί δεξιών" που του έφαγε το υπουργείο ο "πράσινος αρχισυμμορίτης" και πότε για να "εξυπηρετηθούν συμφέροντα εταιρειών" γνωστών  και μη εξαιρετέων.

Αφού λοιπόν "τοποθέτησε" την Ελλάδα στον χάρτη της .............ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ  ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑΣ  στο υπουργείο εξωτερικών όπου ήταν , του "δόθηκε" το υπουργείο Εθνικής  Άμυνας για να πάνε τα.............."φαρμάκια κάτω".
Ο "πόνος" που έχει το "παληκάρι" στην καρδιά είναι μεγάλος όμως τώρα του δίνεται η δυνατότητα να "μεγαλουργήσει".
Το τι σημαίνει αυτό για το ΑΞΙΟΜΑΧΟ και την ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ των Ενόπλων Δυνάμεων δεν χρειάζεται να σας το πούμε εμείς αφού από εδώ και στο εξής τα "τσιφτετέλια και τα ζειμπέκικα" θα δίνουν και θα παίρνουν στα επιτελεία αφού ο "νέος" υπουργός είναι φαν της Ελληνοτουρκικής προσέγγισης και πλέον οι παραβάσεις και οι παραβιάσεις του Ελληνικού θαλάσσιου και εναέριου χώρου θα μετονομαστούν 
σε "πολιτιστικού περιεχομένου ανταλλαγές" που σκοπό θα έχουν την "σύσφιξη των σχέσεων των δύο λαών" για το καλό των Αμερικάνων.
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΤΕΙ ΟΥΤΕ ΒΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ γιατί απλά ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.
Και γιατί άραγε να χρειάζονται αφού η ΦΙΝΛΑΝΔΟΠΟΙΗΣΗ της χώρας προχωρά ΑΚΑΘΕΚΤΗ και σε λίγο όπως πάει η κατάσταση τα Ελληνικά εδάφη θα τα "φυλάει" η πρώτη στρατιά της Τουρκίας που εδρεύει στην Ανατολική Θράκη προς το παρόν.
Είναι τέτοια δε η "αφασία" στην οποία βρίσκονται όπου προγράμματα ανταλλακτικών και συμπλήρωσης αποθεμάτων "βαπτίστηκαν" αγορές και τοποθετήθηκαν στο νέο ΕΜΠΑΕ για να χρυσώσουν το χάπι και να δείξουν ότι "κόπτονται" για την άμυνα της χώρας.
Είναι η ίδια τακτική που ακολουθούν στις εθνικές εορτές όπου μετά την ΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΗ  ΠΑΡΕΛΑΣΗ όπου την κάνουν μόνο και μόνο για να βγάλουν την υποχρέωση αφού την κατάντησαν σκιά του παρελθόντος , ακολουθούν οι "δηλώσεις ψυχολογικής ανάτασης" που περιγράφουν το "ΑΞΙΟΜΑΧΟ" και άλλα τέτοια για να ρίξουν "στάχτη στα μάτια" της κοινής γνώμης ενώ ξέρουν την ΚΑΤΑΝΤΙΑ από πλευράς μέσων που υπάρχει και πάνω από όλα την ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ που έχουν επιφέρει στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που προσπαθούν να επιβιώσουν τις οικογένειες τους με τα χρήματα που αυτοί οι πολιτικοί "ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ" χαλάνε σε μια βραδινή τους έξοδο.
Πλέον δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ για ΌΛΑ τα ΣΤΕΛΕΧΗ των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά ακόμα και των Σωμάτων Ασφαλείας να πιστεύουν τα "ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ " και τις "διαβεβαιώσεις " που τους δίνουν οι ΚΑΤΑ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ "ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ " των οραμάτων και των ελπίδων του Ελληνικού λαού.
Και για να καταλάβετε το επίπεδο της ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ και του ΕΜΠΑΙΓΜΟΥ που υφίσταται από μεριά τους θα αναφέρουμαι μόνο ότι για την μεταφορά ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ Μ1 ABRAMS που παραχωρούνται στην χώρα ΔΩΡΕΑΝ και κοστίζουν πάνω από ΔΥΟ ΔΙΣ ΕΥΡΩ και που θα μπορούσαν να ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ δεν υπάρχουν ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ενώ την ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ προκηρύσσεται ΚΑΝΟΝΙΚΑ και ΠΡΟΧΩΡΑ ο διαγωνισμός για την ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΖΑΜΙΟΥ στην ΑΘΗΝΑ.
Μετά το παραπάνω παράδειγμα βλέπετε και καταλαβαίνεται τι ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ για τα πολιτικά "φαντάσματα" του υπουργείου και της "ΓΚΑΓΚΣΤΕΡΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΘΡΩΣΗΣ" συγκυβέρνησης του μνημονίου.
Από την πλευρά μας εμείς ένα πράγμα μπορούμε να υποσχεθούμε:
ΚΑΝΕΝΑ τζαμί, και ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΩΡΙΣΗ δεν πρόκειται να κάνουμε όσον αφορά την ΑΜΥΝΑ και την ΑΣΦΑΛΕΙΑ της ΠΑΤΡΙΔΑΣ και του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ γιατί ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ μας είναι και θα παραμείνει η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ πληθυσμών που σήμερα βρίσκονται ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟΙ και ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΙ στο ΕΛΕΟΣ αλλόθρησκων που ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ τα εδάφη της χώρας.
Σε όλους αυτούς μόνο μια λιτή και δοξασμένη φράση έχουμε να πούμε:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!