Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΕΝΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

                                                           ΜΑΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ
 
Φτάσαμε πάλι στην ψευτοεπέτειο του "πολυτεχνείου" όπου για μια ακόμα φορά θα την τιμήσουν οι οπαδοί της παγκοσμιοποίησης, οι ανθέλληνες, οι υπερασπιστές των λαθρομεταναστών, οι ψευτοκουλτουριάρηδες και ψευτοδιανοούμενοι, οι ληστοδημοκράτες και όλα τα μεγάλα τζάκια των Αθηνών αφού με τους επικεφαλής "αγωνιστές" της τότε εποχής κατάφεραν να γίνουν σήμερα ζάμπλουτοι καναλάρχες και εργολάβοι, πετρελαιάδες και πάει λέγοντας.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη επιχείρηση εξαπάτησης ενός λαού από την "ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ" όπου οι μυστικές υπηρεσείες των Αγγλοσαξώνων σε αγαστή συνεργασία με πολιτικούς που αργότερα θα αναλάμβαναν τις τύχες της χώρας θα την μετέτρεπαν σαράντα χρόνια μετά σε αποικία χρέους.
θυμηθείτε το τάχα σύνθημα για το οποίο "μάχονταν" και καλά τότε τα καλόπαιδα που αργότερα διετέλεσαν υπουργοί, βουλευτές και μεγαλοστελέχοι και θα καταλάβετε πόσο εξαπατημένοι θα πρέπει να νιώθουν σήμερα όλοι οι Έλληνες.
ΨΩΜΙ
το ψωμί λοιπόν ήταν ένα από τα συστατικά του κυρίαρχου συνθήματος της εποχής και οι "αγωνιστές" του τότε και ληστοσυμμορίτες του σήμερα το έκαναν πράξη αφού πλέον ακόμα και αυτό στερείται από τις Ελληνικές οικογένειες που έχουν περιέλθει σε μια κατάσταση φτώχιας άνευ προηγουμένου.
ΠΑΙΔΕΙΑ
Ένα ακόμα συστατικό του συνθήματος που έπρεπε να είναι πιασιάρικο για να τσιμπίσει ο αγνός Έλληνας και να μην καταλάβει τα αρπαχτικά και τους προδότες που κρύβονταν από πίσω.
Τέσσερις δεκαετίες μετά μαθαίνουμε ότι η επανάσταση του 21 δεν έγινε για την αποτίναξη του Τουρκικού ζυγού αλλά  για οικονομικούς λόγους!!!!!!!!
Δεν θα επεκταθούμε στις σφαγές που ονομάστηκαν όπως ο κάθε δοσίλογος μπορούσε να σκεφτεί αλλά θα αναφέρουμε σε τι κατάσταση βρίσκονται οι σκουπιδότοποι που λέγονται πανεπιστημιακά ιδρύματα όπως και στην ζούγκλα που επικρατεί στο εσωτερικό τους όπου καθηγητές χτίζονται και διάφορες "δημοκρατικές νεολαίες" εφαρμόζουν το "δημοκρατικό" δίκαιο του ισχυρού στους αδυνάτους.
Αν αυτά δεν είναι "επιτεύγματα" τότε πέστε μας εσείς τι έιναι;
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Αυτό και αν είναι το αγαθό  που το έχουμε σε επάρκεια.
Όπου και αν πας στην σημερινή Ελλάδα όπου και αν σταθείς η "μυρωδιά της ελευθερίας και της δημοκρατίας" σε χτυπάει κατακούτελα.
Τώρα θα μου πείτε ότι είμαστε και λίγο προτεκτοράτο, και λίγο μπανανία, και λίγο Πακιστάν και λίγο τρικοκοσμικοί ε καi;
Τα παιδιά με τα ζιβάγκο να είναι καλά λεφτά να βγάζουν, και να κονομάνε τα λαμόγια και οι ληστοδημοκράτες και την ελευθερία την γράφουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι.
Είναι λέει η "γενιά του πολυτεχνείου" και είναι περήφανοι για αυτή.
Και πως να μην είναι;
Έπι ημερών τους ο Αττίλας κόντεψε να πάρει όλη την Κύπρο αλλά τελικά...αρκέστηκε σε λιγότερα.
Έπι ημερών τους μπήκαμε στην ΕΟΚ και όλοι εμείς τα απλά χαιβάνια πανηγυρίζαμε για ένα καλύτερο αύριο όπως μας είχαν πει αλλά το πόσο καλύτερο αύριο έχουμε στη πραγματικότητα το βιώνουμε σήμερα όπου η δυστυχία και η ανέχεια έχει χτυπήσει κόκκινο.
Έπι ημερών τους τα pampers, οι μίζες και τα πολιτικά κουκουλώματα έγιναν το εθνικό μας σπορ, η διαφθορά και η αλλοτρίωση η δεύτερη φύση, και η αγάπη για την πατρίδα εξοβελίστηκε στο πυρ το εξώτερο.
Έπι ημερών τους έγινε το Νταβός, τα Ίμια, οι συνθήκες για την μετανάστευση και η αναγνώριση ζωτικών συμφερόντων των Τούρκων στο Αγαίο.
Έπι ημερών τους πραγματοποιήθηκαν οι μεγαλύτερες "απαλλοτριώσεις" του κόπου και του ιδρώτα του Ελληνικού λαού με το χρηματιστήριο, τα τοξικά ομόλογα, τα κουρέματα και τα swap της goldman sacks που κατέστρεψαν τον Ελληνικό λαό οικονομικά και λήστεψαν όλους τους δημόσιους οργανισμούς και ταμεία για να μας αφήσουν σήμερα πανί με πανί.
Έπι ημερών τους η θρησκεία και ο χριστιανισμός έπαψε να είναι αναπόσπαστο κομμάτι του γένους γιατί έπρεπε όλοι μας να γίνουμε φιλοσιωνιστές, φιλομουσουλμάνοι ή οπαδοί της παγκοσμοιοποίησης και άθεοι "τσιπαρισμένοι" στο μυαλό και την ψυχή.
Έπι ημερών τους ο Ελληνισμός συρρικνώνεται και βάλλεται  πανταχόθεν και ο ραγιαδισμός έχει γίνει το must της άλλοτε "επαναστατικής γενιάς" που μετατράπηκε σε ένα βράδυ σε πράκτορες του εγχώριου και όχι μόνο κεφαλαίου.
Θα μπορούσαμε να γράψουμε και άλλα πολλά αλλά λόγο χώρου θα σταματήσουμε εδώ να απαριθμούμε τα "κατορθώματα" εκείνων που "πολέμησαν" την "αδικία " και ντύθηκαν με τον τίτλο του "επαναστάτη και δημοκράτη" ενώ στην πραγματικότητα δεν ήταν τίποτα άλλο από πεινασμένους για την εξουσία ανθέλληνες που εξυπηρετούσαν τα συμφέροντα που μας οδήγησαν εδώ που μας οδηγήσαν σήμερα.
Οι ίδιοι λένε ότι είναι εκδήλωση "μνήμης" αυτό που γίνεται κάθε 17 του Νοέμβρη, όμως ρωτάνε όλους εμάς τον απλό λαό αν θέλουμε να θυμόμαστε τις στιγμές προδοσίας από τα πολιτικά "τσογλάνια" του χθες και του σήμερα;
Σκεφτείτε πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα σήμερα αν οι ληστοδημοκράτες αυτοί δεν είχαν αναλάβει ελέω Αμερικανών την εξουσία, πόσοι συνάνθρωποι μας θα ζούσαν και δεν θα είχαν αυτοκτονήσει, πόσες άλλες οικογένειες δεν θα είχαν διαλυθεί, πόσοι άλλοι δεν θα είχαν πάρει τις ελπίδες τους για ένα καλύτερο αύριο στην ξενιτιά, πόσοι άλλοι θα βρίσκονταν σήμερα ελεύθεροι και δεν θα σήκωναν το σταυρό του μαρτυρίου από τα χρέη.
Αν από όλα αυτά έπρεπε να βγάλουμε ένα συμπέρασμα αυτό θα ήταν ότι ποτέ ένας ολόκληρος λαός δεν εξαπατήθηκε από τόσους λίγους, και ποτέ ένας λαός δεν προδόθηκε από τόσους πολλούς που το έπαιζαν "φίλοι" "υπερασπιστές" και "θεματοφύλακες αξιών και συνειδήσεων".
Εδώ θα θέλαμε να κάνουμε και μια πρόταση στους ανεγκέφαλους ψευτοδιανοούμενους του"προοδευτικού" χώρου:
Αν θέλετε να καταργήσετε κάποια επέτειο ,να πεδίο λαμπρό, καταργήστε αυτό το πανηγύρι αυτό το ψευδεπίγραφο "γεγονός" που μόνο δεινά και πόνο έφερε στον Ελληνικό λαό.
Αλλά από εκείνους που θεωρούν τα Ίμια μια "άτυχη στιγμή", την σημαία ως ένα κομμάτι απλό πανί όπου ο καθένας μπορέι να το κάνει ότι θέλει δεν περιμένουμε καμιά ευαισθησία.
Αυτή άλλωστε την κρατάνε για τον Χασάν και τον κάθε Χασάν της οικουμένης, τα πραγματικά τους αδέρφια, τους άπιστους και "ελεεινούς" που κάθε μέρα εκτελούν Έλληνες πολίτες για πενταροδεκάρες, βιάζουν μικρά κοριτσάκια και τα στέλνουν στην εντατική να παλεύουν για την ζωή τους αν είναι τυχερά.
Στην σημερινή εποχή της σήψης και της αλλοτρίωσης είναι καιρός να πούμε τέρμα τα ψέμματα, τέρμα η προπαγάνδα, και να αναγνωρίσουμε τον πραγματικό ρόλο που τα "δημοκρατικά" πολιτικά "μιάσματα" του σήμερα έπαιξαν τότε και να τους στείλουμε όλους μαζί εκεί που είναι διακιωματικά η θέση τους.
Στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.
Έως ότου η Νέμεσις επέλθει...
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !!!!!!!!!

ΜΑΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ