Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΜΕ: Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΙΑ Ο ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ...

πηγη:"Κοινός Νούς" - Εφημερίδα "Στόχος"

Εντελώς ξεδιάντροπος φαίνεται πως είναι ο αναρχοαριστερός δημοσιογράφος Στέλιος Κούλογλου. Με βαρυσήμαντο άρθρο του στην Ιστοσελίδα του «TV Χωρίς Σύνορα» καταγγέλλει τους 3 Χρυσαυγίτες βουλευτές που προφυλακίστηκαν την περασμένη Κυριακή, επειδή αρνήθηκαν την Ιδεολογία της Χρυσής Αυγής για να σώσουν το τομάρι τους!


Ο πάμπλουτος Κούλογλου καταγγέλλει τους Χρυσαυγίτες ως «κότες» και τους θυμίζει ότι χιλιάδες κομμουνιστές την περίοδο 1949-51 προτιμούσαν να πάνε στο εκτελεστικό απόσπασμα, παρά να υπογράψουν μια απλή δηλωσούλα Αποκηρύξεως της 5ης Ολομέλειας του ΚΚΕ που χάριζε την μισή Μακεδονία στους Σλάβους!.. Και τους συνιστά, αν θέλουν να δείξουν πως είναι παλληκάρια, να παραδεχθούν αντρίκια ότι η Χρυσή Αυγή δολοφονεί μετανάστες, θέλει να εξαφανίσει τους Εβραίους και άλλες τέτοιες παλαβομάρες!..

Είναι περιττό να θυμίσουμε στον αναρχοκομμουνιστή Κούλογλου ότι ουδέποτε η Χρυσή Αυγή υποστήριξε τέτοιες απόψεις, άρα είναι τελείως τρελό να ζητάμε από τους προφυλακισμένους Χρυσαυγίτες βουλευτές να τις ενστερνιστούν, μόνο και μόνο επειδή το απαιτεί η Αριστερή Προπαγάνδα. Εμείς θα θυμίσουμε ποιος ήταν ο πατέρας του Στέλιου Κούλογλου, όπως το ομολογεί ο ίδιος ο μια ζωή κρατικοδίαιτος δημοσιογράφος στο βιβλίο του «Μαρτυρίες για τον Εμφύλιο και την Ελληνική Αριστερά», που εξέδωσε πρίν 10 χρόνια η «Εστία»: Ο πατήρ του Κούλογλου ήταν ένας κοινός «Δηλωσίας»!..
Υπέγραψε μέσα στο Στρατοδικείο Δήλωση Μετανοίας και Αποκηρύξεως του Ξενόδουλου Κομμουνισμού, για να γλυτώσει το τομάρι του και να μη καταδικασθεί εις θάνατον! Κι όπως λέει ο Στελλάκης, ο μπαμπάς του αντιμετώπισε επί χρόνια το μίσος και την περιφρόνηση των συντρόφων του επειδή ήταν Δηλωσίας και δεν είχε το θάρρος να στηθεί μπροστά στο εκτελεστικό απόσπασμα!.. Πράγμα που αν γινόταν, θα είχαμε κι εμείς γλυτώσει από την γέννηση του Στελλάκη του Κούλογλου και τις παπαριές που ξεστομίζει για να πλήξει την Χρυσή Αυγή…

"Κοινός Νούς" - Εφημερίδα "Στόχος"