Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ



                                                     ΜΑΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ
Διαβάζουμε από το έγκυρο defencenet ότι τα δέκα ελικόπτερα που θα μας έδιναν οι "φίλοι" μας Αμερικανοί στα πλαίσια της "συμμαχικής" μας σχέσης κατέληξαν τελικά αντί για τα ελικοδρόμια του Ελληνικού στρατού στα αντίστοιχα του ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟΥ!!!!!!!!!!
Αν αυτό δεν είναι απόδειξη του πόσο αυτά τα "παιδιά" εξ Ατλαντικού μας έχουν στην "καρδιά" τους τότε δεν ξέρουμε τι άλλο μπορεί να είναι...........
Με την σκέψη μας στο μυαλό τους ξυπνάνε το πρωί με αυτή τελευταία πέφτουν για να κοιμηθούν το βράδυ!!!!!!!!!
Οι Αμερικανοτραφείς παπαγάλοι του υπουργείου Άμυνας αλλά και περιοδικά και ιστοσελίδες που παίρνουν διαφήμιση από Αμερικανικές εταιρείες για να κάνουν γαργάρα θέματα που αποτελούν σκάνδαλα προμηθειών πανηγύριζαν για την υποτιθέμενη "παραχώρηση" και ανέλυαν κιόλας πριν ακόμα τα πάρουμε τα υπέρ και τα κατά και το δόγμα επιχειρήσεων που θα ελάμβαναν μέρος!!!!!!!!!
Για μια ακόμα φορά το ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ήταν ΑΠΟΛΥΤΟ και το ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΟ.
Όσοι προπαγάνδιζαν την στροφή των Αμερικανών προς όφελος των Ελληνικών συμφερόντων λόγω "κρίσεως" στις Αμερικανοτουρκικές σχέσεις καλά θα κάνουν να μασούν παρά να μιλούν.
Στην Ελληνική κοινωνία υπάρχει δε μια παροιμία που λέει τα πράγματα όπως ακριβώς είναι και δεν είναι άλλη από την γνωστή, "τον αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς", θέλοντας έτσι να τονίσουμε ότι μόνο στρατηγικά κοντόφθαλμοι, πράκτορες-προπαγανδιστές και οπλάδες θα πίστευαν στην θεωρία της "στρατηγικής σχέσης Ελλάδος- ΗΠΑ.
Οι Αγγλοσάξονες πάνω από μισό αιώνα έχουν σταθερή άποψη και επιδίωξη ως προς το status quo της περιοχής μας και σε αυτή την άποψη η Ελλάδα οφείλει πάντα να είναι εκείνη που θα δέχεται το "ξύλο" από την Τουρκία.
Η μη αποδεύσμεση όπλων μακρού πλήγματος για τα F-16 την στιγμή που οι Τούρκοι είχαν προμηθευτεί αντίστοιχα όπλα από το ΙΣΡΑΗΛ (βλήματα πόπαυ), η απροθυμία τους να πιέσουν την RAYTHEON για τα συστήματα αυτοπροστασίας των  F-16, η απόπειρα εκ μέρους τους της ματαίωσης της αγοράς των πυραύλων scalp για τα Mirage 2000-5, η μη αποδεύσμευση των καινούργιων εκδόσεων των βλημάτων περιοχής stantard για τα αντιτορπιλικά του ΠΝ κλάσης Κίμων( έχουν αποσυρθεί πλέον) είναι μόνο μερικά από τα παραδείγματα που αποδεικνύουν πόσο "φίλη" και "σύμμαχο" θεωρούν την χώρα μας.
Για να μην αναφερθούμε στο ότι με όποια χώρα έχουμε εδφικές διαφορές ΠΑΝΤΑ παίρνουν το μέρος του άλλου (περιπτώσεις Αλβανίας, fyrom).
Το μόνο που τους νοιάζει είναι η χώρα να παραμένει στρατιωτικά αδύναμη και οικονομικά υποταγμένη και για αυτό και η σύμπλευση τους με τους Γερμανούς της Μέρκελ είναι ΑΠΟΛΥΤΗ.
Οι δε δράσεις τους το βράδυ των Ιμίων συναγωνίζονται εκείνες τις δράσεις την παραμονή της εισβολής του Αττίλα στην Κύπρο.
Κατά τα άλλα όμως είναι......"φίλοι" μας και περιμένουμε από αυτούς να μας..........."σώσουν".
Και περισσότερο από όλους ο "σύντροφος" Τσίπρας αυτό το "αμούστακο παλικαράκι" που σαν αλλοπρόσαλλο άγεται και φέρεται μεταξύ Κουμουνδούρου και Νέας Υόρκης προκειμένου μετα τον "Τζέφρυ" να πάρει το χρίσμα του εκλεκτού ούτως ώστε να ολοκληρώσει και να καταστρέψει ότι έχει αφήσει όρθιο ακόμα η γαλαζοπράσινη συμμορία.
Όρισμένοι προκειμένου να βάλουν το δάχτυλο στο μέλι γίνονται ρεζίλι των σκυλιών αφού από "πασιονάριες" μετατρέπονται σε.........."άρες" (μπορείτε να βάλετε ως πρώτο συνθετικό αυτό που σας έρχετε στο μυαλό), και ξεχνούν τους "πύρινους λόγους" για να προσγειωθούν ομαλά στην αγκαλιά του εξ Ατλαντικού "Μορφέα" που ως δια μαγείας και όπως αυτοί οι πολιτικοί "μπαμπουίνοι" πιστεύουν θα μας λύσουν τα προβλήματα και θα ζήσουμε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.............
Πόσο ανίστορητος, πόσο πολιτικά "ηλίθιος" πρέπει να είσαι για να μην καταλάβεις ότι αυτοί όχι μόνο δεν θα σε σώσουν αλλά θα σου δώσουν και μια από πάνω για να πας στον πάτο μια και καλή.
Αλλά από διεθνιστές της κακιάς ώρας, μωρούς και πολιτικά "βυζανιάρικα" τι να περιμένεις;
Πως καταντήσε η χώρα και ο λαός που έβγαλε έναν Αλέξανδρο να έχει για ελπίδα έναν.........Αλέξη;
Πως κατάντησε η χώρα και ο λαός που έβγαλε έναν Περικλή, έναν Θεμιστοκλή, έναν Μιλτιάδη να έχει σήμερα ως επικεφαλής τον πράσινο "Μπένυ Χίλ" και την γαλάζια "κοκκινοσκουφίτσα;
Πλήρης απαξίωση ιδεών και προτύπων, πλήρης κατάρρευση αξιών και οράματος.............
Πλήρης;
Όχι πλήρης, υπάρχουν και εκείνοι που μέσα στην πολιτική μιζέρια στον βούρκο και την παρακμή αντιστέκονται και βροντοφωνάζουν ότι η Ελλάδα και οι Έλληνες αξίζουν καλύτερα και για αυτό τον λόγο δολοφονούνται ή φυλακίζονται ώστε η φωνή τους και τα διδάγματα τους να χαθούν μέσα στα στενά κελιά και στους ατέλειωτους διαδρόμους της φυλακής.
Ξεχνούν όμως ότι ακόμα και αν κάποιον τον φυλακίσεις το πνεύμα του παραμένει ελεύθερο να περιπλανηθεί και να αγγίξει τις ψυχές και τις καρδιές εκείνων που υποφέρουν και που καθημερινά δέχοναι την μία ταπείνωση πίσω από την άλλη.
Και όλοι εκείνοι που αγγίζονται από εκείνους και ενστερνίζονται την ιδέα του Έθνους και του Πατριωτισμού σταματούν να υποφέρουν και να υπομένουν και μετατρέπονται σε "στρατιώτες" του δίκαιου και του σωστού, του ωραίου και ανιδιοτελούς αγώνα, του αγώνα για την σωτηρία της ταυτότητας μας και της ιστορίας μας, για την σωτηρία των παιδιών μας και των οικογενειών μας, για την σωτηρία των ψυχών μας, για την σωτηρία των ιερών και όσιων, για εκέινους που πέρασαν και για εκείνους που θα έρθουν αύριο.
Συναγωνιστές ο αγώνας υπέρ βωμών και εστιών συνεχίζεται εδώ και τρεις χιλιάδες χρόνια και είναι ΚΑΘΗΚΟΝ μας όπως οι πρόγονοι μας κατατρόπωσαν τους Πέρσες και αργότερα τους Οθωμανούς έτσι και εμείς σήμερα να κατατροπώσουμε τους βάρβαρους διεθνιστές που εποφθαλμιούν τον λαό μας και τα εδάφη μας.
Στην εποχή μας δεν θα ξαναυπάρξουν χαμένες πατρίδες.
ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΓΓΥΩΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΥΜΕ...
ΕΩΣ ΕΔΩ!!!
ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΖΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ....
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!!!!

ΜΑΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ