Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Ο ΞΗΡΟΣ ΚΑΙ Η "ΞΗΡΑΣΙΑ" ΤΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ

                                                      ΜΑΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ
Όταν από παλιά λέγαμε ότι το αριστερό παρακράτος και η τραβεστί "δεξιά" του χουντοδημοκρατικού τόξου αποτελούσε τις δύο όψεις του ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ κάποιοι τότε μας κατηγορούσαν για "εξτρεμιστική αρθρογραφία" και για ιστορίες πέρα και πάνω από την φαντασία.
Ξέρουμε ότι η αλήθεια ορισμένες φορές φαντάζει απίστευτη σε σχέση με ένα ψέμα ειδικά αν αυτό έχει "καλλιεργηθεί" τόσο από τα γνωστά κέντρα παραπληροφόρησης όσο και μέσα από πολυετή προπαγάνδα και παράλληλα έχει επιβληθεί αποκλεισμός εκείνων που αντιπροσωπεύουν τον φορέα της αλήθειας ή η κατασυκοφάντηση του.
Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις όμως και για άλλη μια φορά ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ πανηγυρικά αφού ο ΑΡΧΙΧΑΦΙΕΣ και ΠΙΟΝΙ (σύμφωνα με τους πρώην "συντρόφους" του) του χουντοδημοκρατικού κατεστημένου αρχιεκτελεστής αφήνεται στην ουσία ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!!!!!!!!!! να αλωνίζει και να βγάζει "διαγγέλματα" για ξεκάρφωμα εκείνων που του άνοιξαν την πόρτα προκειμένου να συνεχίσει το "έργο" του συστήματος και να αποτελέσει μαζί με τους άλλους "αγωνιστές" του το μακρύ χέρι της χούντας του μνημονίου στις "μαύρες επιχειρήσεις" που έχουν σκοπό να εκτελέσουν.
Μην εκπλαγείτε αν στο στόχαστρο των συγκεκριμένων μπουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ όπως αυτοί που "ξεβρακώνουν" καθημερινά τις μέρες και τα "κατορθώματα" των γαλαζοπράσινων "ληστών".
Μην εκπλαγείτε αν στόχοι γίνουν οι οικονομικοί εισαγγελείς που ξεσκεπάζουν την βρώμα και την δυσωδία που αναβλύζει από τα σκάνδαλα με τα εξοπλιστικά, τα cds, και τις σχέσεις των γαλαζοπράσινων και ροζ "αντιφρονούντων" με επενδυτικούς οίκους και λογαριασμούς στην Ελβετία και όχι μόνο.........
Μην εκπλαγείτε αν στόχοι γίνουν προσωπικότητες που έχουν πρωτοστατήσει στην αποτίναξη αυτής της κατοχικής κυβέρνησης είτε αυτοί ανήκουν στον καλλιτεχνικό χώρο είτε στον χώρο των διαννοούμενων.
Τέλος για εμάς θεωρείται ΔΕΔΟΜΕΝΗ η στοχοποίηση από τα κατακάθια και τους εκτελεστές του συστήματος όταν δε ήδη μετράμε δύο νεκρούς ήρωες-αγωνιστές.
Το ότι η γαλαζοπράσινη συμμορία μεταχειρίζεται πλέον σταλινικές μεθόδους είναι πέρα και πάσης αμφιβολίας.
Τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν πρέπει να έχουν συμμετοχή κατοχικών δυνάμεων και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με την "δραστηριοποίηση" του "αντάρτικου πόλης".
Ήδη οι "φίλοι" μας οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ και όχι μόνο μέσω κλιμακίων της CIA "ψάχνουν" τον πρώην "υπάλληλο" τους.
Βέβαια αυτό αποτελεί την βιτρίνα της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ τους που δεν είναι άλλη από την χειραγώγηση και εξουδετέρωση ΟΛΩΝ όσων αντιστρατεύονται τα συμφέροντα τους.
Η χώρα δεν θυμίζει Βαιμάρη αλλά την έχει ξεπεράσει!!!
Στο μέλλον όταν θα αναφέρονται για την "δημοκρατία" της Ελλάδας θα αναφέρονται στην πιο ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΕΠΟΧΗ που βίωσε κράτος στην σύγχρονη ιστορία του, και στο πως αυτό διαλύεται από δοσίλογους και ανδρείκελα-πράκτορες ξένων συμφερόντων.
Η χώρα μας έχει γίνει ένα μεγάλο εργαστήριο εφαρμογών νέων μεθόδων "συνέτισης" των μαζών και αλλοίωσης της Εθνικής συνείδησης.
Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η.......απόλυση Ξηρού από τις φυλακές από τους δύο πιο πιστούς πολιτικούς "πράκτορες" του συστήματος "υπουργούς" (μόνο στα χαρτιά) με σκοπό να περάσουμε τώρα που πλησιάζουν οι εκλογές στην επόμενη φάση του πειράματος που θα έχει τίτλο "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ " σε μια προσπάθεια με την ταυτόχρονη αποβολή του κινήματος μας από τις εκλογές να διασωθούν τα ναυάγια του δικοματισμού αλλά και για να μείνει ως μόνη εναλλακτική λύση ο άλλος συστημικός πόλος οι ροζ "σύντροφοι" και εκατομμυριούχοι της ΑΒΝ AMRO Τσουκαλάδες.
Όλο το παιχνίδι έχει στηθεί εδώ και καιρό και τα πιόνια μπαίνουν σε κίνηση σε μια ιδιότυπη παρτίδα σκάκι όπου το απόλυτο έπαθλο είναι αυτή η χώρα και ο λαός της με ότι αυτό συνεπάγεται.
Η επιδίωξη;
Να καταντήσουμε οι νέοι "μαύροι" σκλάβοι για τις "φυτείες" του Βορά με τους εδώ ολιγάρχες να αναλαμβάνουν τον ρόλο του χωροφύλακα πάντα με την ανοχή των πραγματικών αφεντικών που θα έχουν δικαίωμα ζωής ή θανάτου σε αυτό τον τόπο.
Η προσφορά αμοιβής για τον εντοπισμό των "φυγόδικων αγωνιστών" δεν είναι τίποτα άλλο από την αμοιβή τους για τις "υπηρεσίες" που πρόκειται να προσφέρουν όπως είχε γίνει άλλωστε και στο παρελθόν αφού κανένας δεν έμαθε που κατέληξαν τότε τα λεφτά.
Για όσους "βλέπουν" πίσω από τα γεγονότα είναι εύκολα αντιλιπτό ότι η προετοιμασία της "απόλυσης" Ξηρού είχε προσεκτικά επιλεγεί για να δώσει διέξοδο στα αδιέξοδα της κατοχικής "κυβέρνησης" , να αποπροσανατολίσει αλλά και να δώσει τον χρόνο να προετοιμαστούν κατάλληλα για την "αποστολή" τους.
Βέβαια στο πλάισιο της "επιχείρησης απόγνωσης" του συστήματος μια "εντυπωσιακή σύλληψη" δεν πρέπει να αποκλειστεί για να δώσει πόντους την κατάλληλη στιγμή στα ανδρείκελα που λένε ότι κυβερνάνε.
Ουσιαστικά η συγκεκριμένη κίνηση της απόλυσης Ξηρού δείχνει ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΗΡΕΣΙΕΣ από πίσω αφού οι εγχώριοι "masterminds" είναι ανίκανοι να συλλάβουν ένα τέτοιο σχέδιο που δίνει άπειρες δυνατότητες στους εμπνευστές του.
Όσο θα πλησιάζουμε στις εκλογές τόσο το πολιτικό κατεστημένο και οι βαρώνοι που κρύβονται από πίσω τους, όσο και οι διεθνείς πάτρωνες που τους προωθούν θα μεταχειρίζονται και πιο ακραία μέσα σε μια προσπάθεια να κρατήσουν τα κεκτημένα τους ανέπαφα.
Για όλους εμάς αυτό που απαιτείται είναι ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ, ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ, ΕΥΛΕΞΙΑ και ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ούτως ώστε τα σκοτεινά σχέδια να μην περάσουν.
Είμαστε η τελευταία γραμμή άμυνας και ως τέτοια ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΟΥΜΕ.
Για αυτό τον λόγο συναγωνιστές...
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ!!
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ!!!