Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΕΙ ΕΡΓΟ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

 ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Είδες τελικά τι γίνεται όταν έχουν μείνει 24 μόνο ημέρες πριν τις εκλογές. Ο κάθε ανίκανος κρατικός λειτουργός επιδεικνύει πρωτοφανή υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα. Φυσικά την επομένη των εκλογών θα περιέλθει εκ νέου στην συνήθη αδράνεια, ανευθυνότητα και αδιαφορία, αφήνοντας την κοινωνία να βυθίζεται αργά μέσα στον βούρκο της τριτοκοσμικής εγκληματικότητας που αποσαφηνίζεται με το παραεμπόριο, την γυναικεία και αντρική πορνεία, τους φόνους, τις διαρρήξεις, τους βιασμούς και το εμπόριο ναρκωτικών ουσιών.
Όσο παράξενο και αν μας φαίνεται, όσο απίστευτο και να ακούγεται, όσο και αν φαντάζει ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας, σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την στιγμή που συντάσσεται το παρόν κείμενο, μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, ενώ έχουν γίνει εκατοντάδες προσαγωγές. Ειδικότερα, έχουν πραγματοποιηθεί 209 προσαγωγές σε 364 ελέγχους ατόμων και έχει κατασχεθεί μεγάλος αριθμός ειδών παραεμπορίου.


Στόχος της επιχείρησης είναι, μεταξύ άλλων, η καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης, του παραεμπορίου και της διακίνησης ναρκωτικών.

Ως εκ θαύματος λοιπόν ο «πανάξιος» κύριος Δένδιας, αποφάσισε να αφήσει τις παράνομες μεθοδεύσεις, το στήσιμο κατηγοριών και την δημιουργία ψευδομαρτύρων όσον αφορά την Χρυσή Αυγή και να ασχοληθεί με την πυορροούσα πληγή της Ελληνικής κοινωνίας, που λέγεται λαθρομετανάστευση. Μήπως αίφνης τον κατάλαβε η ευαισθησία, μήπως βρέθηκε σε συνειδησιακή κρίση, μήπως έθεσε εαυτόν ενώπιον των ευθυνών του, μήπως αποφάσισε επιτέλους  να επιτελέσει το έργο που απορρέει από την θέση που τον τοποθέτησαν;
Τίποτα απ όλα αυτά γιατί, όπως αναφέραμε και στην αρχή του κειμένου το ορόσημο είναι οι 24 ημέρες μέχρι τις εκλογές και μέσα σε αυτές πρέπει όχι μόνον αυτός, αλλά και σύσσωμη η κυβέρνηση των θεράποντων των διεθνών ανθελληνικών κύκλων, να δείξει στον Λαό, ότι και καλά επιτελεί έργο, εξαντλώντας προεκλογικά όλη την δραστηριότητά της.
Άλλωστε αυτό συνέβαινε πάντα, αυτό συμβαίνει και τώρα. Τόσους μήνες που ολόκληρες συνοικίες του Αθηναϊκού κέντρου είχαν μετατραπεί σε γκέτο ανάλογο των Αμερικάνικων ταινιών, αποτελώντας ορμητήρια αλλοδαπών συμμοριών, όταν τις νυκτερινές ώρες η πορνεία εγχρώμων γυναικών και η ανεξέλεγκτη διακίνηση ναρκωτικών έδιναν και έπαιρναν, όταν το παραεμπόριο και το λαθρεμπόριο λάμβαναν σκανδαλώδεις διαστάσεις εμπρός στο Πανεπιστημιακό κτήριο της ΑΣΟΕΕ, αίθουσες του οποίου χρησιμοποιούνταν ως αποθηκευτικοί χώροι από τους τριτοκοσμικούς λαθρέμπορους, ο κύριος Δένδιας και σύσσωμη η ηγεσία της ΕΛ. ΑΣ. κοιμούνταν ύπνο ελαφρύ, αδιαφορώντας απόλυτα για την ζωή, την ασφάλεια, την σωματική ακεραιότητα και προπαντός την αξιοπρέπεια των Ελλήνων πολιτών, αποκλειστικά ασχολούμενοι με το πώς θα σύρουν ενώπιον της δικαιοσύνης με χαλκευμένες κατηγορίες και ψευδείς μαρτυρίες, Έλληνες βουλευτές και τον Αρχηγό ενός κοινοβουλευτικού κόμματος.
Τώρα όμως που η ώρα κατά την οποία θα βρεθούν ενώπιον της Λαϊκής ετυμηγορίας πλησιάζει, αποφάσισαν να επιδείξουν έργο με την πεποίθηση ότι ο Λαός θα ξεχάσει και θα τους ξαναψηφίσει. Με αυτή την στρατηγική άλλωστε, εδώ και τέσσερεις δεκαετίες κυβερνούσαν την Ελλάδα.
Αλλά δυστυχώς τώρα πλέον πλανώνται πλάνη οικτρά.
Διότι το μένος και η αγανάκτηση έχουν πλέον φθάσει σε επικίνδυνα σημεία, η Ελληνική κοινωνία μοιάζει με καζάνι που βράζει έτοιμο να εκραγεί και η αφύπνιση και η απόλυτη συνείδηση της αλήθειας που δυστυχώς επετεύχθη μέσω του κολασμού και της εξαθλίωσης ενός ολόκληρου Λαού, δεν αφήνουν περιθώρια για την παραμικρή λανθασμένη επιλογή.
Και είναι πλέον νομοτελειακά βέβαιον ότι έφθασε  η ώρα που αυτός ο πολύπαθος Λαός να εξοστρακίσει την ξενόδουλη κυβέρνηση των αθλίων και ανέντιμων που τον πρόδωσε.
 
ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ