Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Τ.Ο. ΑΘΗΝΩΝ

Βούλιαξαν τα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών το απόγευμα του Σαββάτου από κόσμο όπου πραγματοποιήθηκαν ομιλίες σχετικά με την συνεχιζόμενη παράνομη πολιτική δίωξη και την σκευωρία κατά του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας. Ο συναγωνιστής Παναγιώτης Παναγόπουλος συντάκτης της εφημερίδος ''ΕΜΠΡΟΣ'' αναφέρθηκε στις άδικες  προφυλακίσεις του Αρχηγού, βουλευτών και μελών του Κινήματος μας .

  Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τόνισε χαρακτηριστικά ο συναγωνιστής Παναγόπουλος  θα συνεχίσει τον αγώνα για μια Ελλάδα ισχυρή και ανεξάρτητη όσες διώξεις και αν υποστεί από το ένοχο πολιτικο κατεστημένο των προσκυνημένων.

Με το  πέρας της ομιλίας του συναγωνιστή Παναγόπουλου τον λόγο
 πήρε η συναγωνίστρια Ειρήνη Δημοπούλου Παππά όπου αναφέρθηκε με την σειρά της  στην άδικη προφυλάκιση του  Αρχηγού και των βουλευτών του κινήματος. Τελειώνοντας η συναγωνίστρια Δημοπoύλου



τόνισε, ότι και ο ποιο αδαής έχει καταλάβει ότι οι διώξεις που έχει εξαπολύσει το ένοχο πολιτικό κατεστημένο είναι πολιτικές, όπου στόχο έχουν να πλήξουν το Κίνημα μας. 'Οτι όμως αθέμιτα μέσα και αν σκαρφιστούν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι θα πέσουν στο κενό, διότι την Χρυσή Αυγή την εμπιστεύονται εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας.