Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ, ΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΞΙΕΣ.

                                      ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ανησυχία επικρατεί στον Δήμο Αθηναίων για το ενδεχόμενο να προκληθούν επεισόδια στη σημερινή ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου, η οποία έχει προγραμματιστεί στις 5 το απόγευμα στο αμφιθέατρο του «Αθήνα 9,84» στο Γκάζι.
Ηδη «αντιφασιστικά» κινήματα σε μια «μεγαλειώδη» προσπάθεια επίδειξης και προβολής του «δημοκρατικού» τους ήθους και της αρχής της «πολυφωνίας» και της «ελεύθερης» διακίνησης των ιδεών που πρεσβεύουν και υπεραμύνονται, έχουν ανακοινώσει ότι θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση έξω από τον χώρο  του αμφιθεάτρου, προκειμένου να αποτρέψουν (!!!!!!!!) την ορκωμοσία των Χρυσαυγιτών δημοτικών συμβούλων.

Διαπιστώνουμε λοιπόν πασιφανώς πως αυτές οι αλλοπρόσαλλες, κατευθυνόμενες και επιχορηγούμενες από κρατικά κονδύλια οργανώσεις των απάτριδων και μισελλήνων, που στελεχώνονται από κηφήνες και ανεπάγγελτους επιθυμούν και προτίθενται με το έτσι θέλω, σύμφωνα με τα πρότυπα Στάλιν, Τσαουσέσκου και Πόλ Πότ να εκτρέψουν και να ακυρώσουν την ετυμηγορία του 16% του Ελληνικού Λαού που τίμησε με την ψήφο του τον συνδυασμό του Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη, για τον δήμο Αθηναίων.
Από αυτή και μόνο την χειρονομία διαφαίνεται το ήθος και η κοινωνική συνείδηση, αυτών των φαιδρών και αναίσχυντων υποκειμένων που μέσω της ισοπεδωτικής και παρακμιακής διανόησης που πρεσβεύουν δεν διστάζουν με θράσος να περιφρονήσουν και να χλευάσουν ένα μεγάλο μέρος του Ελληνικού Λαού.  
Όπως αναφέρουν λοιπόν αναίσχυντα στις αναγγελίες των συγκεντρώσεων καλούν τον κάθε περιθωριακό και λούμπεν, προκειμένου να πολιορκήσουν  τον χώρο που θα διεξαχθεί η ψηφοφορία και να αποτρέψουν την ορκωμοσία των Εθνικιστών συμβούλων.
Αλήθεια πού βρισκόμαστε; Στην Αλβανία του Εμβέρ Χότζα, όπου Βορειοηπειρώτες υποψήφιοι δήμων και κοινοτήτων, τρομοκρατιόντουσαν και προπηλακίζονταν;
Σε δικτατορικά καθεστώτα τύπου Ανατολικού Μπλόκ ή Λατινικής Αμερικής, όπου πολιτικά πρόσωπα και εκπρόσωποι των εργαζομένων παρεμποδίζονταν και πολλές φορές δεχόντουσαν άγριες επιθέσεις που κατέληγαν σε σοβαρότατους τραυματισμούς, προκειμένου να μην συμμετέχουν σε εκδηλώσεις και να μην επιτελέσουν το έργο τους;
Αυτοί τελικά είναι οι αντιφασίστες; Αυτοί που στο όνομα μιας κατ επιλογή δημοκρατίας και μίας κατά το δοκούν ελευθερίας, κομμένων και ραμμένων στα μέτρα τους, τις οποίες χρησιμοποιούν ως επιχείρημα και αιτία,  προβάλλουν μια χείριστη και πλέον δολία μορφή απολυταρχισμού καταλύοντας την πολιτική ευπρέπεια και την κοινωνική ειρήνη; Αυτοί που εκτρέπουν νοηματικά τους παραπάνω δυο όρους ανάγοντας τους σε δικαίωμα κατάπνιξης διαφορετικών θέσεων και ιδεών;   
Όσο για την και καλά ανησυχία που επικρατεί στον Δήμο Αθηναίων για το τι μέλλει γενέσθαι το απόγευμα στο Γκάζι η λύση είναι απλούστατη.
Οι αρμόδιοι φορείς που είναι υπεύθυνοι για την ορκωμοσία ας απαιτήσουν από την κυβέρνηση και προσωπικά από τον υπουργό ΠΡΟ ΠΟ να υπάρξει ισχυρή αστυνομική δύναμη προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια.
Επίσης να απαιτήσουν την παρουσία εισαγγελέως ο οποίος θα διατάζει την άμεση σύλληψη και την παραπομπή μέσω αυτόφωρης διαδικασίας κάθε επίδοξου ταραξία, όπως επίσης κάθε υβριστή.
Απλά πράγματα. Η ανησυχία από μόνη της είναι ανώφελη και ανούσια.
Και ας φροντίσει ο κύριος δήμαρχος να βγει και αυτός με κανένα «άστρο του Δαυίδ» ή με κανένα «ροζ τρίγωνο» (πάντως κάποιοι από τους υποψηφίους δημάρχους αν τελικά είχαν εκλεγεί μπορεί και να το έκαναν) προκειμένου να οξύνει τα πνεύματα, να πυροδοτήσει έκρυθμες καταστάσεις και κατόπιν να ζητά αυτοσυγκράτηση.
Τελειώνοντας θα επισημάνουμε για μια ακόμη φορά ότι καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας και ο πολιτικός και κοινωνικός μας αγώνας είναι απόλυτα νόμιμος. Αντιθέτως είμαστε καθημερινά αποδέκτες κάθε μορφής διαλεκτικής, φραστικής, συκοφαντικής και πολλές φορές σωματικής βίας. Δεν έχουμε δικαίωμα αντίλογου, δεν έχουμε δικαίωμα να αποκαλύψουμε από δημόσιο βήμα τα ψεύδη και την λάσπη που εξαπολύουν εις βάρος μας.
Λόγω της ηθελημένης πραότητας έχουμε γίνει ο στόχος κάθε θρασύδειλης αντιρατσιστικής, αντιφασιστικής, αντικομφορμιστικής, αντισουρεαλιστικής αντι…., άντε να μην πούμε τι, συμμορίας που σε κάθε εκδήλωση, ομιλία ή συγκέντρωσή μας, διοργανώνουν αυτοσυγκεντρώσεις προκειμένου να δυναμιτίσουν, να αμαυρώσουν και να ματαιώσουν την πολιτική και κοινωνική μας δράση.
Όμως ας μην ξεχνάμε αγαπητοί μου, ότι η υπομονή έχει και τα όρια της. Σαφώς και δεν απειλούμε, σαφώς και δεν προτιθέμεθα να προκαλέσουμε, αλλά έχουμε κάθε δικαίωμα να αμυνθούμε. Είναι νόμιμο δικαίωμά μας!
 
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ Απλά φανταστείτε τι θα είχε συμβεί, αν η Χρυσή Αυγή είχε εξαγγείλει συγκεντρώσεις προκειμένου να αποτρέψει την ορκωμοσία αριστερών συμβούλων. Τι θα είχε, μα την αλήθεια συμβεί!!!!!
 
ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ