Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Ο "ΑΓΑΠΗΤΟΣ" ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΕΑΜ ΣΤΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ


                                  ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Σίμος Ρούσσος: Ο δήμαρχος που θέλει το Χαλάνδρι... γαλατικό χωριόΝα λοιπόν που ενώ ακόμη δεν βγήκαν, έχουν ξεσπαθώσει και δείχνουν πλέον τις προθέσεις τους όσον αφορά τη «νέα Ελλάδα» που φιλοδοξούν να «οικοδομήσουν».
Στη μαθητική παρέλαση στο Χαλάνδρι, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος κύριος Σίμμος Ρούσος (αυτός που υποστήριζε μέχρις εσχάτων την παραμονή των Ρομά, στον καταυλισμό τους, στο Νομισματοκοπείο) αποφάσισε να παιανίσει ο ύμνος του ΕΑΜ.
Σε παρέλαση Εθνικού χαρακτήρα, μιας από τις δυο μεγαλύτερες Ιστορικές επετείους της Ελλάδας, ο αγαπητός κύριος δήμαρχος αποφάσισε να δώσει μπολσεβικικό χαρακτήρα.
Όποτε να μην εκπλαγούμε αν στην μαθητική παρέλαση για την 25η Μαρτίου, ακουστεί από τα μεγάφωνα ο ύμνος της  Διεθνούς.
 
Έτσι αγαπητοί μου προτίθεται να καταντήσει την Πατρίδα μας η αριστερή πανούκλα. Καταλύοντας και διαβρώνοντας κάθε ιστορική μνήμη, κάθε Εθνική έννοια, κάθε Πατριωτική εκδήλωση.
Αυτοί που ζητούσαν να καταργηθούν οι παρελάσεις για τις Εθνικές επετείους, αυτοί που συγκεντρώνοντι έξω από δικαστήρια για να συμπαρασταθούν σε αλλοδαπούς εγκληματίες και βιαστές, αυτοί που οι βουλευτές τους προστρέχουν ως υπερασπιστές αιματοβαμμένων τρομοκρατών και δηλώνουν στα fb φίλοι ακροαριστερών δολοφόνων, αναίσχυντα και ύπουλα προσπαθούν να διαβρώσουν και να θέσουν υπό διωγμό, ότι έχει μείνει ακόμη που να μας θυμίζει την Ελλάδα του παρελθόντος.
 
Πριν ένα χρόνο σύσσωμο το  άθλιο καθεστώς συνεπικουρούμενα από τα εγκάθετα ΜΜΕ, είχε προβεί σε μια καταιγίδα καταγγελιών, κατηγοριών και κινδυνολογίας σχετικά με τα επιμορφωτικά σεμινάρια που έκανε η Χρυσή Αυγή σε μικρά παιδιά. Μια προσπάθεια περεταίρω ανάλυσης και εμβάθυνσης της Μυθολογίας και της Ιστορίας, μια προσπάθεια απόσπασης των παιδιών από τους τηλεοπτικούς δέκτες και τα play stations χαρακτηρίστηκε  πλύση εγκεφάλου, και προσπάθεια φανατισμού.
 
Αλήθεια πώς χαρακτηρίζεται αυτή η πρωτοποριακή προσπάθεια του «ευφυούς» δημάρχου Χαλανδρίου; Διότι σαφώς στην παρέλαση δεν συμμετείχαν μόνο Λύκεια οι μαθητές των οποίων έχουν ήδη αναπτύξει μια σχετική κριτική ικανότητα, αλλά Γυμνάσια και Δημοτικά. Πώς χαρακτηρίζεται το γεγονός του ότι οι παρελαύνοντες μαθητές αντί να ακούν τον Εθνικό Ύμνο και επετειακά εμβατήρια άκουγαν τον ύμνο του ΕΑΜ.
«Εύγε» στον κύριο δήμαρχο για την πρωτοβουλία του. «Εύγε» στους γονείς και κηδεμόνες που παρέμειναν απαθείς, επιτρέποντας στα παιδιά τους να παρελαύνουν με αυτό τον ύμνο και στη δημοτική αρχή να σπιλώνει μια Ιστορική επέτειο.
Αλλά….. φανταστείτε τι κοσμογονία θα είχε γίνει, τι αφρούς θα έβγαζαν άπαντα τα πουλημένα ΜΜΕ, για τι «ανατριχιαστικές μεθοδεύσεις» θα ομιλούσαν, αν σε κάποια πόλη ή συνοικία που είχε εκλεγεί Χρυσαυγίτης δήμαρχος, κατά τη διάρκεια της παρέλασης παιάνιζε ο ύμνος του ΕΔΕΣ.
Τώρα όσον αφορά τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κύριου Παπαδημούλη ότι «το ΕΑΜ είναι τμήμα της Εθνικής Αντίστασης, αναγνωρισμένο και από την Πολιτεία. Όσοι μιλούν για "εμφύλιο", είναι και ανιστόρητοι και μισαλλόδοξοι», έχουμε να παρατηρήσουμε ότι ο μόνος ανιστόρητος, μισαλλόδοξος και διασπορέας μίσους, είναι αυτός και οι όμοιοί του ή καλύτερα δεν είναι ανιστόρητος, αλλά διαστρεβλωτής της Ιστορικής αλήθειας.
Το ΕΑΜ μπορεί να συμμετείχε στην Εθνική αντίσταση για τους δικούς του ιδιοτελείς σκοπούς, αλλά λίγους μόνο μήνες μετά την απελευθέρωση της Ελλάδας, επειδή ζητήθηκε βάσει της συνθήκης της Καζέρτα ο αφοπλισμός του, μέσω του ιδεολογικού και πολιτικού του οργάνου του ΚΚΕ,  σήκωσε τα όπλα εναντίον της νομίμου κυβέρνησης της Χώρας, προκαλώντας τα Δεκεμβριανά και τη φρικτή και αποτρόπαια σφαγή χιλιάδων αμάχων πολιτών.
Επίσης το 1946 και ενώ η αιμορραγούσα από τον Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο Ελλάδα, προσπαθούσε να σταθεί στα πόδια της, ως «Δημοκρατικός» Στρατός πλέον, ξεκίνησε την τρίτη αδελφοκτόνα περίοδο του Εμφυλίου, χρησιμοποιώντας στις τάξεις του ξένους μαχητές από τις κομμουνιστικές Βαλκανικές χώρες, δελεάζοντάς τους με την ανακίνηση Εθνικών και μειονοτικών θεμάτων, υποσχόμενο Ελληνικά εδάφη για την αρωγή τους.
Ποίοι λοιπόν κύριε Παπαδημούλη είναι οι ανιστόρητοι και οι μισαλλόδοξοι; Ποίοι είναι αυτοί που συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να συντηρούν και να διασπείρουν το μίσος, να αποδέχονται και να ενθαρρύνουν σιωπηρώς τις ακροαριστερές εγκληματικές πράξεις, εις βάρος του Εθνικιστικού Κινήματος;
Το ότι το 1974 η αστική δημοκρατία, για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας αναγνώρισε το τότε ΚΚΕ, από το οποίο προήλθατε όλοι και του επέτρεψε την είσοδο στο Ελληνικό κοινοβούλιο, αυτό δεν σας απαλλάσσει και δεν σας εξιλεώνει, από το στίγμα των δοσίλογων και σφαγέων του Ελληνικού Λαού.
 
ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ