Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ

 ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
                                                                     Τώρα είναι που στην κυριολεξία σωθήκαμε!
Ο αγαπητός Αλέξης αποφάσισε να ασχοληθεί με τα καυτά Εθνικά θέματα. Αυτό άλλωστε καταδεικνύει η επίσκεψή του στο Υπουργείο Εθνικής και η επί 3,5 ώρες συνάντηση που είχε με τον κύριο Δημήτρη Αβραμόπουλο.
Εντάξει αγαπητοί μου, σε αυτό τον τόπο τα πάντα κινούνται στα όρια του τραγικού.
Τώρα μάλιστα που ο Αλέξης αποφάσισε να το παίξει «Έλληνας», ίσως πρέπει να αρχίσουμε να φοβόμαστε σοβαρά.
Έκπληξη μάλιστα προκαλούν και οι δηλώσεις του ότι η απόφαση της Τουρκίας να ξεκινήσει έρευνες στην περιοχή της Κυπριακής ΑΟΖ, αποτελεί προκλητική παραβίαση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Επίσης ότι με αυτές τις ενέργειες, τορπιλίζει τις διαδικασίες διαλόγου για την επίλυση του Κυπριακού, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ και τορπιλίζει την ήδη εύφλεκτη κατάσταση στην περιοχή. «Ρίχνει λάδι στη φωτιά» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Τελικά αυτό το παιδί έχει και ένα καλό. Μας εκπλήσσει συνεχώς με τις υπερθεαματικές αυτοαναιρέσεις τους και δεν μας κάνει να πλήττουμε.

Πριν από λίγο καιρό ο άθεος και άθρησκος Αλέξης, προκειμένου να δείξει και ν’ αποδείξει ότι ο ριζοσπαστισμός του ΣΥΡΙΖΑ και η κατ επανάληψη διατυπωμένη διάστασή του, ως μελλοντική «Πολιτεία», απέναντι στην Εκκλησία ανήκει στο παρελθόν, άρχισε τις επισκέψεις στο Άγιο Όρος και στο Βατικανό. Μάλλον ο «φίλος» μας ανακάλυψε τον Θεό.
Πριν λίγες ημέρες ο αγαπητός Αλέξης ανακάλυψε ότι είναι Έλληνας και ότι η Πατρίδα του έχει σοβαρότατα και κρισιμότατα Εθνικά προβλήματα. Εν παραλλήλω ανακάλυψε την εδώ και δεκαετίες προκλητική και αδιάλλακτη τουρκική συμπεριφορά, ως του πιο «τσαμπουκά» της «γειτονιάς» και αποφάσισε να προβεί σε σχόλια και επικρίσεις.
Ναι, αλλά πώς όμως μετά από αυτή τη μεταστροφή και τα σχόλιά του για τους Τούρκους, θα αντικρύσει τον βουλευτή Ξάνθης και ιδεολογικό του σύντροφο, κύριο Ζεϊμπέκ Χουσεϊν;
Ποίος είναι αυτός ο κύριος;
Μα ο μουσουλμάνος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που φωτογραφίζεται εμπρός στην Τουρκική σημαία και στο πορτραίτο του Μουσταφά Κεμάλ και δηλώνει ότι στη Θράκη δεν υπάρχει  θρησκευτική μειονότητα, αλλά εθνική. Ήτοι δεν υπάρχουν Έλληνες μουσουλμάνοι, αλλά τούρκοι πολίτες. 
Επίσης ο «εξαίρετος» αυτός κύριος και μέλος του Ελληνικού κοινοβουλίου, επικροτεί την πρωτοβουλία που έλαβε η Τουρκία σχετικά με τα δικαιώματα των «μειονοτήτων», εννοώντας φυσικά τους μουσουλμάνους της Δυτικής Θράκης.
Απέναντι λοιπόν όχι μόνο σε αυτόν, αλλά και σε όλους τους δοσίλογους ανθέλληνες συνδαιτυμόνες του, που κατά τύχη έχουν την Ελληνική υπηκοότητα, πώς θα δικαιολογηθεί ο φέρελπις Αλέξης, όσον αφορά την πρόσφατη Εθνικιστική του τοποθέτηση, πράγμα ανεπίτρεπτο, για διεθνιστή, μαρξιστή, «επαναστάτη»;;
Πολύ φοβόμαστε ότι πάλι θα υπάρξουν τριβές και εσωτερικές αντιπαραθέσεις με τον κύριο Λαφαζάνη.
Τώρα όσον αφορά τον κύριο Τσίπρα, έχουμε να σχολιάσουμε το εξής.
Εντάξει Αλέξη, το Χριστιανός… , άντε να το καταπιούμε και να πούμε ότι ο άνθρωπος ένιωσε να σκιρτά μέσα του, το έμφυτο σε όλους τους ανθρώπους συναίσθημα της Θρησκευτικότητας.
Αλλά να μας το παίζεις Έλληνας Πατριώτης και να καταγγέλλεις την Τουρκική προκλητικότητα και αδιαλλαξία, αφ ής στιγμής όχι μόνο την δέχεσαι, αλλά την υποθάλπεις και την στηρίζεις μέσα στο ίδιο σου το κόμμα, αυτό είναι άνω ποταμών.
Αυτά!
 
ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ