Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΙΑ ΤΩΝ ΡΑΔΙΟΥΡΓΩΝ


ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
 Αποτέλεσμα εικόνας για konstantopoulou
Μπράβο στη Ζωή που απέδειξε ότι μια έντιμη γυναίκα δεν μπόρεσε να αγνοήσει και να συμβιβαστεί με μια κατάσταση που τόσοι άνδρες βουλευτές, οι οποίοι όπως εν τέλει αποδεικνύεται ότι φορούν παντελόνια για να μην κρυώνουν, παθητικά και σιωπηρά αποδεχόντουσαν χωρίς να αντιδρούν τον ευτελισμό της δικαιοσύνης και της δημοκρατίας, τον κατακερματισμό του συντάγματος και την εκτροπή του πολιτεύματος.

Μια γυναίκα από τη θέση της προέδρου της Ελληνικής βουλής, αντέδρασε σε αυτό που εδώ και τόσους μήνες έχει εφαρμοστεί και έχει γίνει αποδεκτό από συνωμότες, σκευωρούς  και άνανδρους, δηλαδή τη φίμωση και τον αποκλεισμό από τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες των αδίκως προφυλακισθέντων βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Ξανά μπράβο στην κυρία Κωνσταντοπούλου που εκτός των άλλων απέδειξε ότι είναι μια προσωπικότητα που σέβεται και τιμά τα όσα διακηρύττει.
Αυτό όμως που πραγματικά είναι άξιο γελώτων είναι η δήλωση του κυρίου Βενιζέλου, ότι με τη στάση της αυτή η κυρία Κωνσταντοπούλου παρεμβαίνει ωμα στο έργο της δικαιοσύνης.
Ειλικρινά το θράσος και η αναισχυντία αυτού του ανθρώπου είναι απερίγραπτα. Αυτός, που με το συνεργό του Αντώνη Σαμαρά στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής, κατάντησαν τη δικαστική εξουσία θεραπαινίδα της εκτελεστικής, που κατέλυσαν κάθε μορφή δεοντολογίας προκειμένου να θέσουν υπό διωγμό το Εθνικιστικό Κίνημα, που με τη συνεργία δυο υπουργών και μίας ομάδας εγκάθετων δικαστικών, εξευτέλισαν τη δημοκρατία και τη δικαιοσύνη ως όρους και ως θεσμούς προσπαθώντας να εξουδετερώσουν έναν πολιτικό χώρο, όπως άλλοτε η πρώτη Βαυαρική αντιβασιλεία με έωλες κατηγορίες και ψεύδη φυλάκισε τους στρατιωτικούς ηγέτες του Ρωσικού κόμματος, Κολοκοτρώνη και Πλαπούτα ζητώντας μάλιστα τη θανατική τους ποινή, εχθές κατηγόρησε την πρόεδρο της βουλής για παρέμβαση στη δικαιοσύνη.
Επίσης θα αναφερθούμε στα σχόλια του κυρίου Μεϊμαράκη που κατηγόρησε την πρόεδρο της βουλής ότι προσπαθεί να επιβάλλει το δικό της τρόπο λειτουργίας και να κλείσει το κοινοβούλιο. Ας συνειδητοποιήσει λοιπόν ο κύριος «βαρύμαγκας» ότι εντός του κοινοβουλίου, υπάρχουν κάποιοι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι του Λαού που σέβονται τη δημοκρατία και τους θεσμούς και πάνω απ όλα τις παραμέτρους του πολιτεύματος κάτι που ο κύριος Σαμαράς και οι συν αυτώ καταφανώς και προκλητικά περιφρονούσαν.
Δυστυχώς κύριε Μεϊμαράκη, δυστυχώς για εσάς και όλο τον υπόλοιπο θίασο της πολιτικής comedia del arte, στη βουλή πλέον υπάρχει άλλος πρόεδρος που μέχρι στιγμής με τη στάση του απέδειξε ότι είναι έντιμος. Μέχρι στιγμής. Και μην φοβάστε για το αν θα κλείσει ή όχι η βουλή. Εδώ επί της προεδρίας σας κατάντησε μπάχαλο, τσιφλίκι του Αντωνάκη, για να μην πούμε βαρύτερο χαρακτηρισμό και δεν έκλεισε. Τώρα θα κλείσει;
Αν και δυστυχώς  προβλέπουμε ότι ο ενθουσιασμός της κυρίας Κωσταντοπούλου, και η έφεση της να πράττει το σωστό, γρήγορα θα κατακερματιστούν από την ίδια την κυβέρνηση που μέχρι στιγμής έχει αποδείξει ότι συνεχίζει να πατάει πάνω στα αχνάρια των ραδιούργων και σκευωρών.

ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ