Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΝΑΓΙΕΣ!


                                   ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Αποτέλεσμα εικόνας για δημοκρατίαΤελικά το ποιοι είναι δημοκράτες, το ποιοι είναι δίκαιοι και το ποιοι είναι θιασώτες της ελευθερίας του λόγου και των ιδεών, θέλει πολλή μεγάλη συζήτηση.
Η συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ Διεθνιστική Εργατική Αριστερά, που δεν είναι άλλο τι από απομεινάρια Τροσκιστών αναφέρει στην ιστοσελίδα της σχετικά με τη δίκη της Χρυσής Αυγής, αφού πρώτα εκφράζει την πικρία της για το ότι δεν μπορεί βάσει της Συνθήκης του Παλέρμο να στοιχειοθετηθεί κατηγορία για εγκληματική οργάνωση τα εξής:

«Με δεδομένες τις παραπάνω ελλείψεις και παραλείψεις, η θετική για το αντιφασιστικό κίνημα και την Αριστερά έκβαση της δίκης επαφίεται κυρίως στον πολιτικο-κοινωνικό συσχετισμό της συντριπτικής πλειοψηφίας που επιθυμεί την καταδίκη της ΧΑ για τα εγκλήματά της και εδράζεται στο πολιτικό έδαφος της πλειοψηφικής υποστήριξης της κοινωνίας προς τη νεοεκλεγείσα κυβέρνηση με κορμό την Αριστερά. Η Αριστερά σε όλες της τις εκδοχές, οφείλει να κάνει ό,τι μπορεί για να εκφραστεί αυτός ο συσχετισμός εντός του δικαστηρίου καθώς και με τη μαζική κινητοποίηση έξω από τη δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού. Οφείλει επίσης να διαμορφώσει ένα συνολικό πολιτικό κλίμα αρνητικό για τους χρυσαυγίτες ενόψει της έναρξης της δίκης».
Βλέπουμε λοιπόν ότι για τους εναπομείναντες «τεταρτοδιεθνιστές συντρόφους» σημασία δεν έχει να λάμψει η δικαιοσύνη και η αλήθεια, αλλά να καταδικαστούν οι υπόδικοι. Και φυσικά όχι βάσει αποδεικτικών στοιχείων και επιβεβαιωμένων μαρτυριών (που δυστυχώς γι αυτούς δεν υπάρχουν), όχι βάσει της αμερόληπτης και αδέκαστης Νομικής και δικαστικής διαδικασίας, αλλά βάσει του γούστου « του πολιτικου-κοινωνικού συσχετισμού» της συντριπτικής πλειοψηφίας που επιθυμεί την καταδίκη της Χρυσής Αυγής.
Αλήθεια όταν αναφέρουν τον όρο πολιτικο-κοινωνικό συσχετισμό τι εννοούν;
Μήπως τις μεθόδους που εφαρμόζονταν στο Φαρ-Ουέστ, όπου ο όχλος κινούμενος με την ψυχολογία της μάζας εισέβαλε στη φυλακή άρπαζε τον υπόδικο και τον απαγχόνιζε; Μήπως για τους γιαλαντζί  υπέρμαχους μιας δήθεν κοινωνικής δικαιοσύνης που οριοθετείται από τα προσωπικά τους ταξικά συμπλέγματα, θα ήταν καλύτερο και θα είχε μεγαλύτερη οικονομία χρόνου, η δικαστική απόφαση για την τύχη των υπόδικων Χρυσαυγιτών να λαμβάνονταν δια βοής και κατόπιν να παραδίδονταν στο μένος του αριστερού πλήθους, όπως ακριβώς ο Νουρεντίν Πασάς παρέδωσε τον Μητροπολίτη Σμύρνης Χρυσόστομο, στον μανιασμένο όχλο; Μήπως κατά βάθος εννοούν αυτό ομιλώντας για διαμόρφωση αρνητικού «πολιτικού κλίματος»;
Και φυσικά καλούν την αριστερά σε όλες της τις εκδοχές που είναι φυσικά αμέτρητες γιατί όπως έχουμε ξαναπεί σε αυτό τον άθλιο ιδεολογικό χώρο οι καρέκλες είναι λίγες και οι πισινοί πολλοί, να εκφράσει αυτόν τον περιβόητο συσχετισμό, εντός του δικαστηρίου και στο χώρο γύρω από αυτόν. Μήπως εν τέλει σκοπεύουν να επιτεθούν και στους δικαστές, αν η απόφαση της δικαιοσύνης δεν τους ικανοποιεί;
Πασιφανώς λοιπόν αυτά τα ανεύθυνα και αντικοινωνικά στοιχεία προσπαθούν εν όψει της δίκης να δημιουργήσουν συνθήκες Εμφύλιου Πολέμου, να σπείρουν μίσος και διχόνοια και να προκαλέσουν κοινωνική αναταραχή και χάος. Γιατί είμαστε σίγουροι ότι με τη θρασυδειλία που τους χαρακτηρίζει θα προκαλέσουν φραστικά και θα επιτεθούν σε μεμονωμένους Συναγωνιστές.
Εν κατακλείδι αυτοί οι Σταλινοτσολιάδες δεν κάνουν άλλο τι από το να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν τέτοιες συνθήκες που να επιβάλλουν έστω και δια της βίας στην Ελληνική δικαιοσύνη και στην κοινωνία τη δική τους αντίληψη.
Ευχόμαστε δε ολόψυχα και ελπίζουμε οι διάφοροι Πανούσηδες και γενικότερα ανευθυνουπεύθυνοι αξιωματούχοι του υπουργείου ΠΡΟ ΠΟ, να επιτελέσουν το έργο το οποίο υποτίθεται ότι ανέλαβαν με ορθότητα και συνέπεια και να υπάρξει σοβαρή αστυνόμευση. Διαφορετικά δυστυχώς, μπορεί να προκληθούν πολύ σοβαρές και επικίνδυνες για τη δημοκρατία καταστάσεις. Οι Έλληνες Εθνικιστές βαδίζοντας πάντα πάνω στις παραμέτρους της νομιμότητας δεν πρόκειται να προκαλέσουν ή να δημιουργήσουν εντάσεις, ούτε όμως και να αφεθούν να οδηγηθούν ως πρόβατα επί σφαγή, γιατί κάποιοι κωμικοί και φαιδροί ακροαριστεροί αποφάσισαν να τους λυντσάρουν. Και σκεφθείτε ότι όλα αυτά προβάλλονται από μια συνιστώσα του κυβερνώντος κόμματος.
Όσο για τον αδικοχαμένο Παύλο Φύσσα, τους Αιγύπτιους ψαράδες και τους αφισοκολλητές του ΠΑΜΕ που είναι οι πλέον σοβαρές υποθέσεις του κατηγορητηρίου γίνεται καθημερινά εν όψει της δίκης απερίγραπτος ντόρος σε όλα τα δήθεν προοδευτικά μπλόκς και ιστοσελίδες. Για τους δυο δολοφονημένους Χρυσαυγίτες, δυο νέα παιδιά που μαρτύρησαν λόγω της ιδεολογικής τους ταυτότητας, δεν ακούγεται κουβέντα.
Αυτή είναι η δημοκρατία σας, κανάγιες!

ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ