Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Τ.Ο. ΑΘΗΝΩΝ

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε την βιντεοπροβολή  με θέμα την συγκέντρωσης που διοργάνωσε το Κίνημα μας  για τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν όσα δεν τόλμησαν να δείξουν τα κανάλια του ένοχου πολιτικού κατεστημένου.
Ήταν μια μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας με  την συμμετοχή χιλιάδων πολιτών η Χρυσή Αυγή έστειλε ηχηρό μήνυμα κατά του ρατσισμού ενάντια των Ελλήνων, του μοναδικού ρατσισμού που υπάρχει στην χώρα μας
Στην συνέχεια ακολούθησε και δεύτερη προβολή, με την πρώτη  επίσημη δήλωση  του Αρχηγού του Κινήματος μας Νίκου Μιχαλολιάκου από το περιστύλιο της Βουλής μετά την αποφυλάκιση του από τα κελιά της τιμής.
«Από την Παρασκευή 20 Μαρτίου με απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης ευρίσκομαι εκτός φυλακών ελεύθερος πολιορκημένος σε περιορισμό κατ οίκον. Είμαι εδώ στη Βουλή, για να δώσω την πολιτική μάχη του τρίτου σε δύναμη κόμματος της χώρας και παρακαλώ άπαντες - όπως έχουν υποχρέωση - να σεβαστούν την ετυμηγορία του ελληνικού λαού που σε δύο συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις ανέδειξε την Χρυσή Αυγή τρίτο κόμμα»