Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Τ.Ο. ΑΘΗΝΩΝ: ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΑΛΕΟΥ




Ασφυκτικά γεμάτα ήταν τα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών το απόγευμα του Σαββάτου,25-04-2015 όπου οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ενδιαφέρουσα ομιλία  του συναγωνιστή  και βουλευτή Αργολίδος Δρ. Γεωργίου Γαλέου  με θέμα:''Η οικονομική πολιτική του αύριο''
.



Ο συναγωνιστής Γαλέος αναφέρθηκε στην κρίσιμη οικονομική κατάσταση που διανύει η Πατρίδα μας. Συγκεκριμένα ο συναγωνιστής  επισήμανε ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ είναι ανεπαρκής  για να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση που μαστίζει την Χώρα.Η μόνη πολιτική δύναμη που είναι σε θέση να φέρει την οικονομική ανάπτυξη στην Χώρα, τόνισε ο συναγωνιστής Γαλέος είναι η Χρυσή Αυγή. Η ανάπτυξη της αγροτικής παραγωγής, και η εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου επισήμανε ο συναγωνιστής, είναι ο μόνος δρόμος ανάπτυξης, για να τελειώνουμε μια και καλή με τα μνημόνια και την οικονομική κρίση που μαστίζει την Χώρα και τον ελληνικό λαό.

 Με το πέρας της ομιλίας του συναγωνιστή Γαλέου απηύθυναν αγωνιστικό χαιρετισμό οι συναγωνιστές από την Μακεδονία  Χρυσομάλλης Νικόλαος, και  Τσακίρης Μιχαήλ.