Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Γεωργιάδης προς διεθνείς τοκογλύφους: Χρεοκοπήστε τη χώρα για να αναλάβει η νουδούλα!


Γεωργιάδης προς διεθνείς τοκογλύφους: Χρεοκοπήστε τη χώρα για να αναλάβει η νουδούλα!
Αποτροπιασμό και φρίκη προκαλούν οι δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη ή κατά κόσμον «Μπουμπούκου» και πιστού «σκυλιού» του Σαμαρά και των μνημονίων στο γερμανικό περιοδικό Focus στις 23 Ιουνίου. Στις δηλώσεις αυτές φαίνεται ξεκάθαρα η προτροπή του πολιτικάντη, που έχει υπογράψει όλα τα μνημόνια, να χρεοκοπήσει η χώρα για να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας η επαίσχυντη και επάρατη νουδούλα. Ιδού οι δηλώσεις:

«Θα ήταν καλύτερο να εισαγάγουμε τώρα Έλεγχο Κεφαλαίων και να αφήσουμε τη χώρα να πτωχεύσει υπό έλεγχο. Σε αυτή τη βάση θα μπορούσαμε εμείς με τους δανειστές να διαπραγματευτούμε μια εντελώς νέα λογική συμφωνία».
Γίνεται αντιληπτό, λοιπόν, ότι οι νεοδημοκράτες είναι ικανοί να διαλύσουν τα πάντα, να χρεοκοπήσουν τη χώρα, να φτωχοποιήσουν τον Λαό, να προκαλέσουν και άλλες αυτοκτονίες, αρκεί να διατηρούν την εξουσία, τους παχυλούς μισθούς τους και ό,τι άλλο αυτά συνεπάγονται.
Βεβαίως στους Έλληνες Εθνικιστές, η είδηση των δηλώσεων Γεωργιάδη δεν προκαλεί καμία έκπληξη. Η ΝΔ και ο... ασταθής πρόεδρός της έφτασε μέχρι του σημείου να καταργήσει την διάκριση των εξουσία, να εγκαθιδρύσει ένα ολόκληρο παραδικαστικό κύκλωμα και να στήσει μία ολόκληρη σκευωρία εναντίον της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου, μόνο και μόνο επειδή έχανε ψηφαλάκια.
Σε όσους, ορθά, προκαλούν φρίκη οι δηλώσεις Γεωργιάδη, απλώς να τους θυμίσουμε την προσταγή Σαμαρά σε ανώτατο δικαστικό, προκειμένου να προφυλακιστούν Βουλευτές.
Ας μην προκαλεί καμία έκπληξη σε κανέναν, η δήλωση Γεωργιάδη. Αυτοί είναι οι νεοδημοκράτες!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/gewrgiadhs-pros-diethneis-tokoglufous-chreokophste-th-chwra-gia-na-analabei#ixzz3ew6WYdp4