Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Οι νεοδημοκράτες παλαμάκηδες του ΚΚΕ


Οι νεοδημοκράτες παλαμάκηδες του ΚΚΕ
Τα δουλικά της Μέρκελ, της Τρόικα και του ΔΝΤ τα οποία κατοικοεδρεύουν στη Συγγρού και πλούτισαν από τη δυστυχία του Ελληνικού Λαού, ξαμόλυσαν τα κομματόσκυλά τους να παριστάνουν τους «πατριώτες», καθυβρίζοντας μάλιστα τη Χρυσή Αυγή ως συνεργάτιδα των μπολσεβίκων! Για να δούμε όμως τα έργα των σαμαρικών που κατηγορούν τη Χρυσή Αυγή.

Την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014, όπως και κάθε χρόνο, η Χρυσή Αυγή πρωτοστατεί στην εκδήλωση Τιμής και Μνήμης των θυμάτων της κομμουνιστικής θηριωδίας στο Μελιγαλά Μεσσηνίας. Η Χούντα Σαμαρά και η «πατριωτική» ΝΔ επιχειρεί να απαγορεύσει την εκδήλωση με αναρίθμητες διμοιρίες ΜΑΤ, οι οποίες δεν επιτρέπουν σε νέους, γέρους ακόμη και παιδιά να προσεγγίσουν τον καθαγιασμένο χώρο. Από τα δελτία ειδήσεων των καναλιών των νταβατζήδων, οι νεοδημοκράτες και οι ΚΚΕδες πανηγυρίζουν από κοινού για την παράνομη απαγόρευση της «εκδήλωσης μίσους».
Η οργή στο Μελιγαλά ξεχειλίζει, με περήφανους γέροντες να καταγγέλλουν πως αξιωματικοί της Αστυνομίας κατ' εντολή της κυβέρνησης Σαμαρά, τους ειρωνεύονταν λέγοντας: «είχατε έρθει και πέρσι στην εκδήλωση»; Εις εξ αυτών των περήφανων γερόντων μάλιστα, με δάκρυα στα μάτια και συνοδευόμενος από την σύζυγο και την κόρη του, διηγήθηκε τον κάτωθι διάλογο με αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. που του απαγόρευε την πρόσβαση στο χώρο της Πηγάδας:
Αξιωματικός: Απαγορεύεται, κύριε, να περάσετε.
Γέροντας: Θέλω να ανέβω στην Πηγάδα, έχουμε Μνημόσυνο.
Αξιωματικός: Απαγορεύεται σας είπα κύριε. Έχετε νεκρό συγγενή στην Πηγάδα;
ΓέρονταςΌχι έναν. Επτά νεκρούς έχω!
Ντροπιασμένος ο σαμαροφρουρός, άφησε τον γέροντα και την οικογένειά του να περάσουν, κάτω από τις έντονες αποδοκιμασίες του κόσμου και το σύνθημα «ΕΑΜ ΕΛΑΣ Αντώνης Σαμαράς».
Το Σάββατο 27 Ιουνίου, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας, γίνεται εντός της Βουλής δέκτης ενθουσιωδών χειροκροτημάτων όχι από τους βουλευτές του κόμματός του, αλλά από τους βουλευτές της ΝΔ!
Αυτή είναι η ψοφοδεξιά, μνημονιακή ΝΔ, η φιλελεύθερη, «πατριωτική» παράταξη!