Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Προσυμφωνημένη, κατόπιν συνεννόησης με την Ε.Ε, η χρεοκοπία της Ελλάδ

Π. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για xreokopia

Αυτοί που δήλωναν ότι, ό,τι έκαναν και κάνουν, το κάνουν για να μας σώσουν... είχαν ήδη συμφωνήσει την χρεοκοπία μας.
Όλα βαίνουν βάσει σχεδίου, στο οποίο συμφωνούν όλα τα κόμματα του αντισυνταγματικού κλεπτοκρατικού τόξου, και μόνον οι Εθνικιστές είναι διατεθειμένοι να το αλλάξουν. Η συνέχιση της δολοφονικής πολιτικής ΓΑΠ από τον Σαμαρά και τώρα από τον Αλέξη Τσίπρα δεν ήταν τυχαία, καθώς όλα είχαν προσυμφωνηθεί, τα έχουμε ήδη ακούσει, όμως  η «τυφλή» αλλά και «κουφή» δικαιοσύνη της Ελλάδος εξακολουθεί να σφυρίζει αδιάφορα.
 
Τι πάει να πει άραγε το… «έχουμε συμφωνήσει να μεταθέσουμε την χρεοκοπία της χώρας σε 3-4 χρόνια σε συνεννόηση με την ΕΕ»; Ποιοι είχαν συνεννοηθεί να φύγουν τα χρέη από τις τράπεζες και να μεταφερθούν στους λαούς της Ευρώπης, δηλαδή να γίνει το χρέος από ιδιωτικό (των τραπεζών), κρατικό;
 
Με ποιο δικαίωμα, και ποιοι συμφώνησαν σε αυτό; Αυτοί που συμφώνησαν να χρεοκοπήσουν  την χώρα, δεν όφειλαν τουλάχιστον να ενημερώσουν έγκαιρα τους πολίτες; Και αφού έπρεπε να χρεοκοπήσουμε και επισήμως (χρεοκοπημένοι στην πραγματικότητα είμαστε εδώ και πολύ καιρό), γιατί να μεταθέσουμε την επίσημη χρεοκοπία για μετά από 4 χρόνια; Μετά από τι; Μετά το PSi και μετά από 3-4 μνημόνια για να γλιτώσει τα χρήματά της η ΕΕ αλλά και να εξασφαλίσει εμπράγματες εγγυήσεις ότι θα λάβει το χρήμα παρά του μη έχοντος, ληστεύοντας με την βούλα του νόμου μέσω Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου  το αίμα και τον ιδρώτα ενός ολόκληρου λαού;
 
Όταν  στις 8 Ιουνίου του 2011 ο τότε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ  Πάρις Κουκουλόπουλος ανακοίνωσε στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη την προσυμφωνημένη χρεοκοπία, ούτε ένας εισαγγελέας δεν ενεργοποιήθηκε. Τα τότε κόμματα του κοινοβουλίου, οι «εθνοπατέρες» που ακόμα και σήμερα κουνάνε στον λαό το δάχτυλο, δεν έκαναν άλλο από το να προσυπογράφουν τα συμβόλαια της προδοσίας και της καταστροφής.
 
Ο κ. Κουκουλόπουλος είχε πει τότε επί λέξη.. «Φαίνεται ότι το ζήτημα της επαπειλούμενης χρεοκοπίας, μετατέθηκε για μετά από 3-4 χρόνια.. Έχει γίνει επιλογή από την Ε.Ε σε συμφωνία με την χώρα μας… να μετατεθεί η επαπειλούμενη χρεοκοπία σε 3-4 χρόνια…
Κ. Παπαδάκη σας λέω όλη την αλήθεια, δεν σας λέω την μισή…»
 
Εμείς ρωτάμε : Δεν υπάρχει κάποιος Δικαστής που αντί να παρακολουθεί παθητικά το ξεπούλημα της Χώρας και της Ιστορίας μας, να πάρει την πρωτοβουλία να γράψει την δική του Ιστορία; Μήπως αμφιβάλει κανείς για τον ρόλο των κυβερνήσεων «ειδικού σκοπού» ;
Αυτό που φαίνεται πλέον ξεκάθαρα είναι ότι ο σκοπός των εταίρων και δη των Γερμανών,  είναι η χρεοκοπία της Ελλάδος να γίνει εντός ευρώ.
Κάτι τέτοιο θα σημαίνει, όμως, ότι μετά την «εντατική» του Μνημονίου η Ελλάδα θα βρίσκεται στον προθάλαμο του νεκροτομείου!
Εξηγούμε: Εάν υλοποιηθεί χρεοκοπία εντός ευρώ, η χώρα θα χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, μόνον για τις ανάγκες των τραπεζών, ενώ όλες οι υπόλοιπες ανάγκες του κράτους και των πολιτών θα εξυπηρετούνται με όσα χρήματα θα έχουν απομείνει μέσα στην χώρα.
Εάν η νέα κυβέρνηση γνωρίζει όσα γνώριζε πριν τέσσερα χρόνια ο κ. Κουκουλόπουλος, και ξέρει ότι αληθεύουν, όφειλε να είχε πάρει τις πρέπουσες αποφάσεις, πριν τα διευθυντήρια των Βρυξελλών.

Το ερώτημα που προκύπτει  είναι κατά πόσο οι «καλολαδωμένοι» πολιτικοί υπάλληλοι της Τρόικας, της Μέρκελ, και του ΔΝΤ, θα άφηναν την Ελλάδα να προχωρήσει με δραστικά βήματα προς την ελευθερία της. Όπως αποδείχθηκε δεν την άφησαν.