Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ: ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΤΕΣ ΤΟΥ "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ"


ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Αποτέλεσμα εικόνας για αφισοκολλητεςΈχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν ότι η κρίση και η εξαθλίωση που βιώνει σήμερα ο Ελληνικός λαός δεν είναι απόρροια μιας κακής συγκυρίας ή ενός κακού υπολογισμού, αλλά ένα καλά οργανωμένο σχέδιο σαράντα σχεδόν και βάλε ετών που σκοπό έχει την πλήρη εξόντωση των Ελλήνων, και τον εδαφικό διαμελισμό της κοιτίδας τους.

Για τον σκοπό αυτό μετά το καθεστώς της επταετίας όσοι ανέβηκαν στις ανώτατες βαθμίδες της Ελληνικής ιεραρχίας είχαν πρώτα από όλα την έγκριση των Αμερικανοσιωνιστών, αφού αυτοί ήταν και οι εμπνευστές της "τελικής λύσης" όσων αφορά το Ελληνικό Έθνος.
Η ένταξη της χώρας μας στην ΕΟΚ τότε από τον ψευτοεθνάρχη αρχιμασόνο και πράκτορα των Αμερικανών Καραμανλή, ο οποίος έμεινε στην ιστορία όχι για την πραγματική του ιδιότητα και αποστολή, αλλά γιατί του άρεσε το......γκολφ, αποτέλεσε την πρώτη πράξη του σχεδιαζόμενου εγκλήματος, και η ΕΟΚ χρησιμοποιήθηκε ως το όχημα (όπως ακόμα χρησιμοποιείται) για να γίνει η διάλυση της χώρας πιο εύπεπτα, διαβρώνοντας συνειδήσεις σε ευρείες μάζες μέσω των χρημάτων-ψίχουλα (σε σχέση με αυτά που πήραν οι πολιτικοί, οι στρατιωτικοί, και οι δικαστές για να κάνουν τα στραβά μάτια), και να αποδεχτούν σιγά αλλά σταθερά την αλλοίωση της Εθνικής ταυτότητας τους, προς ένα πιο "προοδευτικό" μοντέλο που περιελάμβανε ο όρος-παγίδα "Ευρωπαίος πολίτης".

Ακολούθως ήρθε ο "επαναστάτης" Πατέρας Παπανδρέου (και αυτός άρτια δασκαλεμένος και μυημένος στις μασονικές στοές και αδελφότητες) να συμπληρώσει τον δεύτερο πυλώνα στήριξης του Αμερικανοσιωνιστικού σχεδίου, προσφέροντας διέξοδο σε όσους δυσφορούσαν με την επιλογή Καραμανλή και πίστευαν (τρομάρα τους) στα "ιδεώδη του σοσιαλισμού".
Φυσικά και εδώ στη δική του κατ' εντολή διακυβέρνηση μοίρασε χρήματα από την μία και θέσεις εργασίας για να κλείσει στόματα, αλλά από την άλλη υπέγραψε την πρώτη αναγνώριση και παραδοχή εκ μέρους του Ελληνικού κράτους των Τουρκικών αξιώσεων τα οποία βάφτισε μέτρα "οικοδόμισης εμπιστοσύνης", έτσι ώστε να μην προκαλέσει το λαικό αίσθημα που τότε ακόμα δεν είχε διαβρωθεί αρκετά ώστε να μην ασχολείτε με τα Έθνικά Θέματα.
Παράλληλα περάσαμε στην δεύτερη φάση όπου ξεκίνησε ο υπέρμετρος δανεισμός, έτσι ώστε κάποια στιγμή (πριν από έξι χρόνια περίπου) να καταστεί η χώρα δέσμια του χρέους της, και άρα ελεύθερα πλέον υποχείριο, και εύκολα λεηλατήσιμη από τους εμπνευστές του σχεδίου.

Και οι δύο απολάμβαναν της πλήρους στήριξης της  Εβραικής Ελληνικής κοινότητας (ορισμένες φωνές που είχαν ακουστεί τότε ήταν για ξεκάρφωμα) και των υποστηρικτών της, που αργότερα ανέλαβαν ως περίφημοι νταβατζήδες τα ηνία σε όλους σχεδόν τους τομείς της Ελληνικής επιχειρηματικότητας, αφού σε μια παράξενη συμμαχία πρώην συνεργάτες των Γερμανών και.........θύματα, ένωσαν τις δυνάμεις τους μπροστά στον κοινό σκοπό και τον κοινό εχθρό, τον Έλληνα.

Στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και Ζολώτα επιβραβεύτηκε ο ένας (αλήθεια θα μας εξηγήσει κανείς που βρήκε τόσα χιλιάδες αρχαία αντικείμενα ο πρώτος;) λόγω καλής.........διαγωγής στην κατοχή, και ο άλλος χρησιμοποιήθηκε ως αχυράνθρωπος και βιτρίνα, έτσι ώστε να μοιραστεί χρήμα σε όλους τους τότε πολιτικούς παίκτες (κυρίως ΚΚΕ ), όπου από τότε η αφοσίωση των κομμουνιστών του καναπέ προς το σύστημα υπήρξε έως σήμερα υποδειγματική.
Παράλληλα πέτυχαν να ενσωματώσουν στο ανθελληνικό τους σχέδιο όλο την πολιτική σκηνή, αποκτώντας έτσι τον καθολικό έλεγχο των γεγονότων, το οποίο αποδείχτηκε ιδιαίτερα χρήσιμο στα επόμενα χρόνια.

Μετά ξανά με πατέρα Παπανδρέου (για όσο διάστημα άντεξε) τίποτα δεν άλλαξε, και αυτό προκάλεσε εκνευρισμό σε κύκλους της Ουάσιγκτον που πίεζαν για πιο θεαματικά αποτελέσματα.

Έτσι μέσα από ίντριγκες, εκβιασμούς, και αφθόνο χρήμα ανέλαβε τα σκήπτρα ένας Γερμανοτσολιάς αποδεδειγμένης αξίας, έχοντας καταθέσει διαπιστεύτηρια (μέσω του αδερφού του και όχι μόνο) στο όραμα της "Ευρωπαικής συνεννόησης και κουλτούρας" όπως τα είχε ονόμασει, ο "εκσυγχρονιστής" που ευαγγελίστηκε την αλλαγή σε όλα, και το οποίο το έκανε πράξη το βράδυ των Ιμίων, και με την βάση σχεδίου παγίδευση-εξαπάτηση και τελικά παράδοση του Οτσαλάν στους ΄Τούρκους.
Σε αυτού τα χρόνια ο σχεδιασμός πέρασε σε άλλο επίπεδο, αφού αφέθηκε εν λευκό να συντελείται η Τουρκική προπαγάνδα και ο εκτουρκισμός των Ελλήνων Πομάκων στην Θράκη.
Παράλληλα και για να χρυσωθεί το χάπι "οραματίστηκε τους Ολυμιακούς αγώνες στην χώρα", όπως έκανε επί εποχή τους ο Νέρωνας και ο Καλιγούλας όταν διέλυαν την Ρωμαική Αυτοκρατορία, καίγοντας, δολοφονώντας, και βιάζοντας.
Ως άλλος λοιπόν παρανοικός καίσαρας σε συνεννόηση με τις Βρυξέλες έτσι ώστε να κάνουν τα στραβά μάτια, μας έβαλε στο ενιαίο νόμισμα, δίνοντας (μας την χαριστική βολή) την ψευδαίσθηση στον Έλληνα ότι τώρα τα βάσανα του λάμβαναν τέλος, όταν ήξερε ότι αυτά τώρα μόλις άρχιζαν.
Φυσικά όλα αυτά δεν ήταν μυστικό, αλλά τότε ήταν που πολλοί δημοσιογράφοι έγιναν μεγαλοδημοσιογράφοι, και αργότερα δημοσιογράφοι-επιχειρηματίες, με τα τούβλα από τα περίφημα μαύρα ταμεία, τα προγράμματα κοινών δράσεων, και τα Ευρωπαικά κονδύλια για τον πολιτισμό και την επικοινωνία.
Από κοντά φυσικά και οι εργοδότες αυτών, όπου ο κύκλος εργασιών επί ημερών του αρχιερέα της διαπλοκής και μάγιστρου του τάγματος των πρακτόρων και Γερμανοτσολιάδων αυξήθηκε έως και τέσσερις φορές, μέσω της υπερκοστολόγησης και όχι μέσω των επιπλέον έργων ή παραγγελιών.
Μια ματιά στα πεπραγμένα των εισηγμένων τότε ομίλων τους στο χρηματηστήριο επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές.
Φυσικά επί εποχής του Καλιγούλα με τις ελιές έγινε και το πρώτο "παιδομάζωμα" των οικονομιών των Ελλήνων, με την απάτη του χρηματηστηρίου, κάνοντας τα γεράκια της Γουόλ Στρήτ και όχι μόνο να πίνουν νερό στο όνομα του.
Έτσι ο τύπος αυτός κατάφερε μέσα σε μόλις πέντε χρόνια σκάρτα να κάνει όσα έκαναν μαζί όλοι οι προηγούμενοι.

Η συνέχεια με το πορφυρογέννητο παιδοβούβαλο και συνεχώς μπουκωμένο από τις πίτες, και κουρασμένο είναι γνωστή.
Ήταν η πρώτη κυβέρνηση-θίασος όπου δεν υπήρχε πυξίδα και σχέδιο, απογοητεύοντας τους Αμερικανούς που νόμιζαν ότι θα ήταν το ίδιο πιστός και συγκροτημένος όπως ο ψευτοεθνάρχης.
Τα κατάφερε όμως καλά με τα τοξικά ομόλογα...........

Μικρό όμως το κακό, αφού ήρθε ο αμερικανολιθουανός Μινέιρο-Παπανδρέου, ο"πολίτης του κόσμου" όπως είχε πει ότι αισθάνεται, και μέγας πρακτοράνθρωπος των Αμερικανοσιωνιστών να βάλει τα πράγματα στην θέση τους.
Αφού μας έβαλε στο ΔΝΤ και στο μνημόνιο, και μας έκανε προτεκτοράτο και χώρα υπό κατοχή, μέσω μυστικής διπλωματίας αναγνώρισε επίσημα δικαιώματα και πέρα από τον 25 μεσηβρινό στην Τουρκία, κατόπιν εντολών των Αμερικανών, ενώ όσο και αν ακούγεται περίεργο τα νησιά Λέσβος Χίος Σάμος καθώς και τα Δωδεκάνησα δε αποτελούν πλέον Ελληνικό έδαφος!!!!!

Ήταν στις 07/01/2011 όταν στα πλαίσια του "Ελληνοτουρκικού διαλόγου", αλλά επρόκειτο για μυστική διπλωματία, επισκέφθηκε το Ερζερούμ της Τουρκίας.
Εκεί σε κλειστή συνάντηση με τον Ερτογάν μπαίνουν οι βάσεις της παραχώρησης των Ελληνικών νησιών, για να ακολουθήσει στις 10/02/2011 νέα συνάντηση στην Άγκυρα όπου οριστικοποιείται και γράφεται το προσχέδιο.
Καθ' όλη την διάρκεια οι Αμερικανοσιωνιστές έχουν πλήρη εικόνα και λόγο στην διαπραγμάτευση.

Ύστερα έχουμε τον Ιούνιο του 2012 την αλλαγή της κυβέρνησης από τα........μπουμπούκια Πολ Ποτ Σαμαρά και Ντιβαλιέ Τούρκογλου.
Η συμφωνία ήταν ορισμένη να υπογραφεί στις αρχές του 2013 και έτσι ο κλήρος έπεσε στο δίδυμο της συμφοράς μας.
Στις 03/02/2013 κατόπιν εντολής ο Αβραμόπουλος έρχεται σε επικοινωνία με τον Νταβούτογλου για να ορίσουν ημερομηνία υπογραφής.
Στις 05/02/2013 για να δημιουργήσει κλίμα και σε πανηγυρικό τόνο μιλά για "Τουρκική μειονότητα" στα Δωδεκάνησα από το Καίρο.
Η απάντηση της........."κυβέρνησης" (λέμε τώρα) μέσω Αβραμόπουλου ήταν να πάει μετά από 10 μέρες (15/02/2013) στην Άγκυρα..........
Στις 24/03/2013 ο Πολ Ποτ Σαμαράς πάει Τουρκία για να υπογράψει φαινομενικά 25 "πρωτόκολλα και συμφωνίες", ενώ στην πραγματικότητα υπογράφει τότε την διχοτόμηση του Αιγαίου και την παραχώρηση των Ελληνικών νησιών συνεχίζοντας και ολοκληρώνοντας την μυστική διπλωματία Μινέιρο.
Στις 08/03/2013 η εφημερίδα Βατάν της Τουρκίας αναφέρει ότι πλέον δεν υφήσταται λόγος αερομαχιών πάνω από το Αιγαίο μετά την υπογραφή  της συμφωνιάς αυτής.
Η εν λόγω εφημερίδα αποτελεί γνωστό πάικτη με βαθιές πηγές και ρίζες μέσα στις Τουρκικές μυστικές υπηρεσίες.............

Από τότε παρατηρείται η πλήρης αποχή του ΠΝ από τα θαλάσσια σύνορα της χώρας, παράλληλα με τον επικοισμό των πιο πάνω νησιών από ορδές μουσουλμάνων "κατατρεγμένων".
Παράλληλα οι Τούρκοι σε κάθε υπέρπτηση πάνω από νησίδες ή νησιά του Ανατολικού Αιγαίου διαμαρτύρονται γιατί παρενοχλούνται από Ελληνικά μαχητικά.
Δεν το κάνουν τυχαία, αλλά επειδή έχουν στην κατοχή τους την εν λόγω συμφωνία και θεωρούν τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου Τουρκικά.

Επειδή όμως ακόμα δεν μπορεί αυτή η παραχώρηση Εθνικού εδάφους να γίνει αποδεκτή, όλοι οι πάικτες κάνουν υπομονή και περιμένουν καλύτερες συνθήκες έτσι ώστε να ανακοινώσουν την συμφωνία.
Η αύξηση δε του ΦΠΑ, οι εισβολή λαθρο, και άλλα μέτρα που θα παρθούν στο μέλλον, έχουν ως μόνο σκοπό τον εκτοπισμό και την ερήμωση προς το εσωτερικό της χώρας του ντόπιου πληθυσμού έτσι ώστε να εγκατασταθούν μετά απρόσκοπτα και χωρίς εμπόδια οι μουσουλμάνοι έποικοι.

Η δήλωση της Εβραίας προέδρου της τότε βουλής ψευτοδεξιάς Μπενάκη στις 08/02/2005 μπροστά στον ψευτοηπειρώτη Παπούλια περί περιορισμού της Εθνικής κυριαρχίας και του εδαφικού διαμελισμού της χώρας, αποτελούσε το σύνθημα στους γνωρίζοντες ότι πλέον εισερχόμαστε στην τελική φάση του σχεδίου και ότι θα έπρεπε οι μυημένοι να λάβουν τα μέτρα τους.

Έτσι φυσικά εξηγείται και κάτω από αυτό το πρίσμα γιατί όλες οι "κυβερνήσεις" έχουν θέσει ως αυτοσκοπό την διάλυση των ΕΔ.
Αλλιώς παρουσιάζεις ένα τετελεσμένο όταν έχεις τα περιθώρια να το διορθώσεις και αλλιώς όταν είσαι ξεβράκωτος.
Το κακό είναι ότι αυτή την ιστορία την γνώριζε από την αρχή η ηγεσία των ΕΔ διαχρονικά, αλλά με τις μίζες και τις προαγωγές προτιμούσε να κάνει τα στραβά μάτια, και να υπηρετεί ως υπασπιστής το κάθε κουρελή που του έβαζαν ως επικεφαλής που δεν ήξερε ούτε την μύτη του να σκουπίσει.

Πέρασαν από τότε σχεδόν 10 χρόνια μέχρι τα γεγονότα να την δικαιώσουν.
Σε ένα τέτοιο κράτος-οπερέτα ποτέ δεν βρέθηκε ένας να την φωνάξει και να την ρωτήσει τι εννοούσε.
Δείγμα του πόσο διαβρωμένο ήταν και είναι αυτό το μόρφωμα που θέλει να αποκαλείται Ευρωπαικό κράτος δικαίου.
 
Έως τώρα σε καμία πρόβλεψη και είδηση μας δεν πέσαμε έξω ή δεν αμφισβητηθήκαμε.
Δυστυχώς και εδώ φοβούμαστε ότι η ίδια ιστορία θα συμβεί, επιβεβαιώνοντας όλα όσα φωνάζαμε και φωνάζουμε σαν Εθνικιστικό κίνημα όλα αυτά τα χρόνια.

Ότι όλοι αυτοί που μας "σώζουν" δεν αναλαμβάνουν στο όνομα του Ελληνικού λαού τις τύχες του αλλά στο όνομα του Εβραιομασονισμού και των Αμερικανών εντολέων τους, που μόνο σκοπό έχουν την εξαφάνιση οτιδήποτε Ελληνικού συμπεριλαμβανομένου του κράτους, της ιστορίας του, και του λαού του.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΥΣ: Το παραπάνω κείμενο αποτελεί την απάντηση μας στον ηθοποιό Μειμαράκη που δεν "ήξερε"  γιατί ο δημαγωγός Τσιπρανδρέου δήλωσε ότι δε υπάρχουν Ελληνικά  Θαλλάσια σύνορα στα Ανατολικά......................