Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Η ψοφοδεξιά ετοιμάζεται για εσωκομματικές εκλογές με τους υπαλλήλους της για επτά μήνες απλήρωτους!


Η ψοφοδεξιά ετοιμάζεται για εσωκομματικές εκλογές με τους υπαλλήλους της για επτά μήνες απλήρωτους!
Οι παραστάσεις στο τσίρκο της Ν.Δ. συνεχίζονται σε καθημερινή βάση, με τις ειδήσεις που βγαίνουν να δείχνουν την ολοένα και περισσότερη υποβάθμιση του κόμματος αυτού στο δρόμο προς την απόλυτη απαξίωση.
Από την μια μεριά υπάρχει ή τουλάχιστον προκλητική και γελοία πρόταση Βορίδη για παραίτηση του Τσίπρα και σχηματισμό νέας κυβέρνησης με πρωθυπουργό τον …Σαμαρά! Το μέγεθος της τραγελαφικής αυτής πρότασης αγγίζει με αξιώσεις το ανάλογο μέγεθος του φιάσκου των εσωκομματικών εκλογών στην ΝΔ.

Από την άλλη μεριά, στην εικόνα της πλήρους ηθικής, πολιτικής και οικονομικής κατάρρευσης του κόμματος έρχεται να προστεθεί και το θέμα των απλήρωτων υπαλλήλων του. Ο συνολικός λογαριασμός των οφειλόμενων έχει ανέλθει πλέον στους επτά μήνες (!), με τους υπαλλήλους της Ν.Δ. να είχαν προγραμματίσει για σήμερα το πρωί στις 11 συγκέντρωση- συνέλευση στα γραφεία του κόμματος στην Λεωφόρο Συγγρού προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.
Εκτός από αυτό, όμως υπάρχουν και άλλες ενδείξεις ότι τα ταμεία της Ν.Δ. «έχουν πιάσει αράχνες». Τα φωτοτυπικά μηχανήματα παίρνονται πίσω από τις εταιρείες τους, λόγω του ότι δεν έχουν πληρωθεί οι δόσεις.
Και όμως αυτοί οι «φεσατζήδες» που χρωστάνε ασύλληπτα ποσά στις τράπεζες, έχουν απλήρωτους για πάνω από μισό έτος το υπαλληλικό τους προσωπικό και δεν είναι ικανοί να διοργανώσουν, έστω και στοιχειωδώς, την διαδικασία εκλογής νέου αρχηγού της Ν.Δ., θεωρούν όχι μόνο ότι μπορούν να έχουν ευοίωνο πολιτικό μέλλον, αλλά και ότι δύναται να κυβερνήσουν ξανά την Χώρα.
Ο γδούπος από την ηχηρή πτώση στο έδαφος θα τους δείξει πως τα όνειρα γίνονται εφιάλτες…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ