Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Ο κομμουνιστόμαγκας της Πάτρας και τα συστημικά “Τείχη του Αίσχους”


Ο κομμουνιστόμαγκας της Πάτρας και τα συστημικά “Τείχη του Αίσχους”
Γράφει ο Αντίοχος
Λοιπόν, που λέτε, στο «κράτος δικαίου» της τριτομνημονιακής Μπανανίας Τσιπροκαμμενιστάν και στην πόλη Πάτρα, υπάρχει ένας κομμουνιστόμαγκας δήμαρχος, ο οποίος γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του τους ισχύοντες «νόμους» και εφαρμόζει… δικούς του.

Όχι βεβαίως όλους τους νόμους. Τους μνημονιακούς  τους σέβεται και τους εφαρμόζει και με το παραπάνω. Αλλά τους νόμους που λένε ότι οι δήμοι έχουν υποχρέωση να διευκολύνουν τα πολιτικά κόμματα στο έργο τους, δεν τους σέβεται. Αυτό βεβαίως δεν ισχύει για όλα τα πολιτικά κόμματα. Στα μνημονιακά κάθεται σούζα ο κομμουνιστόμαγκας!  Αλλά, ζήτησε από φορείς και υπηρεσίες του δήμου να μην παρέχουν οποιαδήποτε διευκόλυνση (παραχώρηση αιθουσών του δήμου για εκδηλώσεις κ.τ.λ.) και να μην δίνουν οποιοδήποτε στοιχείο τους ζητηθεί από την Χρυσή Αυγή.
Εμηνύθη γι’ αυτό από τον τ. βουλευτή του Κινήματος στην Αχαΐα, Μ. Αρβανίτη και σε υπόμνημα που κατέθεσε στην Πταισματοδίκη Πατρών, έκανε λόγο για «εγκληματική δράση» της Χρυσής Αυγής και κατέληξε γράφοντας ότι «αποτελεί καθήκον και υποχρέωση της δημοτικής αρχής απέναντι στον λαό της Πάτρας να υψωθεί τείχος απέναντι στην αναβίωση του φασισμού και του ναζισμού».
Ασφαλώς και δεν περιμέναμε τίποτα διαφορετικό από έναν νοσταλγό του μεγαλύτερου σφαγέα λαών που γνώρισε η πλάση (Στάλιν) κι ένα στέλεχος του ξενόδουλου και ξενοκίνητου κόμματος που αιματοκύλισε την Ελλάδα για να μοιράσει τα ιμάτιά της στους Βούλγαρους κομιτατζήδες. Με το «Τείχος του Αίσχους» μεγάλωσε, φυσικό κι επόμενο είναι να ζητά να υψωθούν νέα «Τείχη του Αίσχους» απέναντι στην Χρυσή Αυγή!
Αλλά, όπως ο γερμανικός λαός γκρέμισε το «Τείχος του Αίσχους» των σιωνιστών αρχιρουφιάνων της Στάζι, έτσι και ο ελληνικός θα γκρεμίσει τα νέα «Τείχη του Αίσχους» που υψώνει το τσιφουταριό του Περισσού, για λογαριασμό των ντόπιων και ξένων αφεντικών του!