Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ  
Αποτέλεσμα εικόνας για μουζαλασ υπουργοσΑνίκανοι, ανεύθυνοι, ανεπαρκείς. Μόνο έτσι μπορούμε να χαρακτηρίσουμε τους φαιδρούς σαλτιμπάγκους που καθημερινά στραγγαλίζουν όλο και περισσότερο τη Χώρα και σφαγιάζουν την Ελληνική κοινωνία.
Τεράστια και άλυτα προβλήματα έχουν δημιουργηθεί από τη συσσώρευση των λαθρομεταναστών στην Ειδομένη, λόγω της αδυναμίας να περάσουν στα Σκόπια. Διότι για την κυβέρνηση της γείτονος χώρας, προέχει η ασφάλεια και η εγγύηση της καθημερινότητας  των πολιτών της, καθώς και η κοινωνική ομαλότητα. Αντιθέτως για την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τα έρμαια των νοσηρών ιδεοληψιών τους που κατέχουν υπουργικές θέσεις όπως ο κύριος Μουζάλας υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής και η προκάτοχός του κυρία Χριστοδουλοπούλου, αυτό που προέχει είναι τα ανοικτά σύνορα και ο πολιτικός, κοινωνικός και πολιτισμικός αφανισμός της Χώρας και του λαού.

Οι λαθρομετανάστες λοιπόν που συσσωρεύτηκαν στην Ειδομένη, 3.000 τον αριθμό, λόγω του ότι δεν τους επιτρέπεται να περάσουν τα σύνορα των Σκοπίων, έχουν καταλάβει τη σιδηροδρομική γραμμή από τις 18 Νοεμβρίου, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα στις σιδηροδρομικές εμπορευματικές μεταφορές.

Συνολικά επηρεάζονται περίπου 1.800 βαγόνια εντός και εκτός Ελλάδας, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, κύριο Θανάση Ζηλιασκόπουλο. Μέχρι στιγμής η ζημιά για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ αγγίζει το 1.500.000 ευρώ περίπου, ενώ αμφισβητείται η αξιοπιστία της εταιρίας, καθώς δεν μπορεί να εκτελέσει τα δρομολόγια.
 Μεγάλες ξένες εταιρίες όπως η Hewlett Packard, που συνεργάζονται με τις μεταφορικές εταιρίες που χρησιμοποιούν τη σιδηροδρομική γραμμή, απειλούν να διακόψουν τη συνεργασία τους με την Ελλάδα. Δυσαρέσκεια εκφράζουν και ελληνικές επιχειρήσεις που δεν μπορούν να παραλάβουν τα προϊόντα τους. Ανάμεσα στα προϊόντα που παραμένουν στα βαγόνια είναι καύσιμα, πρώτες ύλες και ηλεκτρονικός εξοπλισμός.
Βλέπουμε λοιπόν ότι τους περιμαζέψαμε από τη μέση του Αιγαίου, τους σιτίσαμε, τους μεταφέραμε δωρεάν στα σύνορα και επειδή δεν  μπορούν να κινηθούν σε ευρωπαϊκές χώρες οι παράνομοι εισβολείς δεν διστάζουν να δημιουργήσουν προβλήματα στη Χώρα που ελέω της αυτή τη στιγμή ζουν.
Επιπλέον οι αντοχές της τοπικής κοινωνίας η οποία καθημερινά βλέπει οικονομικά κονδύλια να δαπανούνται για τη συντήρηση των λαθρομεταναστών, αντί να ενισχύουν τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας, έχουν φθάσει σε οριακό σημείο.
Τέλος η Ευρώπη κατηγορεί την ελληνική κυβέρνηση για την αδιαφορία και την απροθυμία που έχει μέχρι στιγμής επιδείξει για τη συνεργασία με τις αρμόδιες ευρωπαϊκές αρχές για τη διαχείριση αυτού του κολοσσιαίου προβλήματος. Επιπλέον από τις Βρυξέλλες έχουν αρχίζει ξανά οι προειδοποιήσεις για έξοδο της Ελλάδας από τη Συνθήκη Σέγκεν.
Πάντως ο ευφυής και ανεπανάληπτος υπουργός έχει βρει τη λύση.
Θα μεταφέρει τους λαθρομετανάστες πίσω στην Αθήνα. Ούτως ή άλλως η Ελληνική πρωτεύουσα έχει καταντήσει ένα απέραντο πορνείο. Οι πλατείες, οι δρόμοι, το Πεδίο του Άρεως το κέντρο της πόλης έχουν γεμίσει με κάθε λογής τριτοκοσμική φυλή, με αντίσκηνα, κλινοσκεπάσματα εν μέσει οδώ και ρούχα απλωμένα στα δένδρα. 3.000 παραπάνω απρόσκλητοι εισβολείς δεν πρόκειται να χαλάσουν την άθλια εικόνα.
Ίσως ο Ελληνισμός αντιμετωπίζει αυτή την εποχή, την εποχή του ΣΥΡΙΖΑ την πλέον κρίσιμη περίοδο της σύγχρονης ιστορίας του.
Η οικονομία είναι κατεστραμμένη.
Η κυβέρνηση η οποία εκλέχθηκε προβάλλοντας ελπίδες και οράματα αλλαγής και ευημερίας, αποδείχθηκε χειρότερη από τους προκατόχους της, ένας άθλιος και βδελυρός ψεύτης, ένας κοινός απατεωνίσκος της δεκάρας. Μειώσεις μισθών, ψαλίδισμα συντάξεων, παντελής απουσία αναπτυξιακής στρατηγικής, ενίσχυση της ανεργίας, περεταίρω αποδυνάμωση της αγοράς, απόλυτος και άνευ προηγουμένου κατακερματισμός του κοινωνικού κράτους.
Με γνώμονα τη διεθνιστική και εθνομηδενιστική ιδεοληψία των κυβερνητικών στελεχών οι θύρες εισόδου της Χώρας άνοιξαν σε ατελείωτα κύματα τριτοκοσμικών εισβολέων, η συσσώρευση των οποίων στο ελληνικό έδαφος δεν αποτελεί πλέον ένα σοβαρό πρόβλημα, αλλά καθημερινά εξελίσσεται σε μια επικίνδυνη κατάσταση.
Θυμηθείτε προ ημερών κάποιους Πακιστανούς, που κατέδωσαν έναν Ιμάμη που προέβαινε σε κηρύγματα μίσους κατά των Χριστιανών. Και σημειώστε επίσης ότι αυτή τη φορά ήμασταν τυχεροί, διότι ο φανατικός ισλαμιστής δεν βρήκε ευήκοα ώτα. Κάτι που μπορεί να μην συμβεί την επόμενη φορά.  
Επιπλέον η κυβέρνηση προσπαθώντας να ενισχυθεί λόγω εσωτερικών ερίδων, προκειμένου να συνεχίσει το καταστροφικό έργο της, προσπαθεί να στρατολογήσει τον κάθε καιροσκόπο και τυχοδιώκτη της πολιτικής σκηνής, ανάγοντας πρόσωπα που για δεκαετίες αποτελούσαν τους «Φασουλήδες» του πολιτικού σκηνικού, σε καθοριστικούς παράγοντες.
Η αξιωματική αντιπολίτευση από την άλλη, μόνο σθεναρή και ουσιαστική αντιπολίτευση δεν ασκεί, πασχίζονταν ακέφαλη εδώ και μήνες να εκλέξει αρχηγό και αναλώνοντας όλη την πολιτική της δράση σε ενδοκομματική εκλογολογία.
Η όλη λοιπόν εικόνα δεν είναι απλά αποκαρδιωτική, αλλά προαναγγελία ενός επερχόμενου Εθνικού αφανισμού. Ακόμη και για μια κυβέρνηση που προτίθεται να τραβήξει γροθιά στο μαχαίρι με ουσιαστικά και ριζοσπαστικά μέτρα, πάνω στην οικονομία και την ελληνική κοινωνία, δίνοντας άμεσες και καθοριστικές λύσεις στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, η εκτροπή της Χώρας από την ιλιγγιώδη πορεία της προς τον κρημνό, θα είναι πραγματικά άθλος.
Αλλά αυτό που εν κατακλείδι μετράει, αυτό που μένει και αποτελεί παράδειγμα για τις επερχόμενες γενεές, είναι ο Αγώνας. Η Χρυσή Αυγή οφείλει να αγωνιστεί μέχρις εσχάτων, να αντιπαλέψει με ισχυρούς και ύπουλους εχθρούς και κυρίως με μια νοσηρή ισοπεδωτική «φιλοσοφία» που εδώ και δεκαετίες δηλητηριάζει την Ελληνική κοινωνία. Επιπλέον οφείλει να επιτελέσει τον Ιστορικό της ρόλο αναζωπυρώνοντας στην καρδία του καθένα το Αθάνατο Ελληνικό Πνεύμα, αυτό των Μαραθωνομάχων, των Βυζαντινών Ακριτών, των αγωνιστών του 1821, των ηρώων των Βαλκανικών Αγώνων και να οδηγήσει τη Χώρα στον δρόμο της ακμής και της προόδου.
Ο Αγώνας είναι δύσκολος και η ατραπός κακοτράχαλη. Η Νίκη όμως μας περιμένει. Μόνο ενωμένοι και αποφασισμένοι θα νικήσουμε και θα ελευθερωθούμε από τους σύγχρονους δυνάστες. Μόνο με το σθένος και την αυταπάρνηση, ενωμένοι ως μια Χαλύβδινη Πυγμή, θα φέρουμε ξανά τον Ήλιο πάνω από τον Ιερό βράχο της Ακρόπολης, να φωτίσει τις ζωφόρους και τ’ αετώματα του Παρθενώνα.


ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ