Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Αποτέλεσμα εικόνας για μουζαλας αβραμοπουλοςΤελικά ή μας εμπαίζουν ή δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Άλλα λέει ο αναπληρωτής υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής κύριος Μουζάλας και άλλα ο Επίτροπος Μετανάστευσης της ΕΕ κύριος Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Κατ αρχάς, η ανίκανη και ανεύθυνη κυβέρνηση, αφού ο κόμπος έφθασε στο χτένι, αποφάσισε να εγκαταλείψει την μακαριότητά της και να επιρρίψει ευθύνες στην Τουρκία, για το αίσχος που δημιουργήθηκε στη  Χώρα μας λόγω της ανεξέλεγκτης ροής λαθρομεταναστών.
Λες και τόσο καιρό δεν  γνωρίζαμε και δεν επισημαίναμε ότι ο Ερντογάν, μας ξαποστέλνει εξ επί τούτου τις χιλιάδες των τριτοκοσμικών εισβολέων, αφ ενός μεν προκειμένου η παραβιομηχανία των δουλεμπόρων να κερδίζει εκατομμύρια, αφ ετέρου δεν για να καταστρέψει την ήδη ασθμαίνουσα ελληνική οικονομία, σαμποτάροντας την μοναδική πηγή πλούτου που απέμεινε στη Χώρα, τον τουρισμό.

Τώρα λοιπόν ο κύριος Μουζάλας, με ενθουσιώδες ύφος, λες και ανακάλυψε τον τροχό, αποφάσισε να δηλώσει ότι μόνο η Τουρκία θα μπορούσε να ελέγξει και να ανακόψει τις ροές των τριτοκοσμικών εισβολέων. Μπράβο κύριε Μουζάλα! Αλλά το ζητούμενο δεν είναι αυτό αλλά το ότι, η Τουρκία δεν το επιθυμεί, ούτε ο Ερντογάν σκοπεύει να το πράξει. Ίσως εν τέλει το κρατά για να το χρησιμοποιήσει ως διαπραγματευτικό χαρτί προκειμένου να ασκήσει πίεση στην Ευρώπη, για την ένταξη της Τουρκίας στην Ένωση (αυτό θυμηθείτε το). Επιπλέον ο κύριος αναπληρωτής υπουργός επισήμανε, ότι ακόμη και η Ελλάδα να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της, οι Ευρωπαίοι μπορεί να κλείσουν τα σύνορα. Αυτά τα λόγια ήταν μια σαφής προετοιμασία του Ελληνικού Λαού, προκειμένου να αποδεχθεί αγόγγυστα τον επερχόμενο όλεθρο, διότι αυτή η κυβέρνηση σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να θέσει υπεράνω των τριτοκοσμικών ορδών το συμφέρον της Χώρας και του Λαού. Θα συνεχίσει να κρατά τα σύνορα ανοικτά και να μεταφέρει καραβιές τους απρόσκλητους εισβολείς στην ενδοχώρα, παρόλο που κατόπιν δεν θα μπορεί λόγω των κλειστών συνόρων να τους προωθήσει σε ευρωπαϊκές χώρες.
Από την άλλη τώρα ο κύριος Αβραμόπουλος ανέφερε ότι δεν τέθηκε ποτέ ζήτημα να εγκλωβιστούν οι πρόσφυγες –όπως τους ονομάζει- στην Ελλάδα, ούτε η Ευρώπη να θέσει μια χώρα εκτός Σέγκεν. Επιπλέον επισήμανε ότι πολλές ευρωπαϊκές χώρες, δεν τηρούν τις δεσμεύσεις για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης και θα αποστείλει επιστολές σε αυτές (!!!!!) Και αυτές θα σκιαχτούν. Θυμάστε τι δήλωσε ο υπουργός εξωτερικών της Δανίας, όταν πριν λίγο καιρό η χώρα του αποφάσισε να σκληρύνει τα μέτρα απέναντι στους λαθρομετανάστες, προκαλώντας τα αρνητικά σχόλια των Βρυξελλών;;
Δήλωσε λοιπόν, ότι η μεταναστευτική πολιτική της Δανίας καθορίζεται από την Κοπεγχάγη και όχι από τις Βρυξέλλες.
Καταλαβαίνεται λοιπόν, ότι ο κύριος Αβραμόπουλος μας λέει φούμαρα και ότι εμπρός στον κίνδυνο και την επερχόμενη κοινωνική και πολιτισμική καταστροφή που εγείρεται από ένα τέτοιο κολοσσιαίο πρόβλημα, η κάθε χώρα επιβάλλεται να ενδιαφερθεί πρωτίστως για το δικό της συμφέρον και το συμφέρον των πολιτών της και κατόπιν για τις οδηγίες των Βρυξελλών.    
Τι πρόκειται εν τέλει να συμβεί με την Ελλάδα;;;; Αυτό που συμβαίνει σ’ ένα παιχνίδι της τράπουλας που λέγεται «Μουτζούρης». Και εδώ ας μην σπεύσουν οι διεθνιστές και υπέρμαχοι της πολυφυλετικής κοινωνίας να μας κατηγορήσουν για ρατσιστικό σχόλιο. Διότι έτσι ονομάζεται αυτό το παιχνίδι, έτσι το μάθαμε από τους γονείς μας, έτσι το έμαθαν  και αυτοί από τους δικούς τους.
Το ζητούμενο δεν είναι το πώς λέγεται, αλλά το τι θα μας μείνει τελικά.
Ότι δεν κατόρθωσε να πραγματοποιήσει ο Ιμπραήμ δια τον όπλων και του εξανδραποδισμού, προκειμένου να αφανίσει την ελληνική Φυλή, θα το πράξει ο Αλέξης και η παρέα του μετατρέποντας την Ελλάδα σε Ασιατικοαφρικανική χώρα.
ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ