Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Έτοιμο το ΚΚ€ να ξεπουλήσει και πάλι τον αγώνα των Ελλήνων αγροτών


Έτοιμο το ΚΚ€ να ξεπουλήσει και πάλι τον αγώνα των Ελλήνων αγροτών
Νέα προβλήματα με τους Έλληνες Αγρότες θα έχει η κυβέρνηση, λόγω του ασφαλιστικού νομοσχεδίου που ετοιμάζεται να καταθέσει στη Βουλή.
Δυστυχώς, όμως, η «πέμπτη φάλαγγα» στον χώρο των Αγροτών, δηλαδή το Καπιταλιστικό Κόμμα Ελλάδας (ΚΚΕ), είναι έτοιμο ξανά να ξεπουλήσει τον αγώνα τους.

Το γνωστό κομματόσκυλο του ΚΚΕ και συνδικαλιστοπατέρας Βαγγέλης Μπούτας δήλωσε ότι οι αγρότες ετοιμάζονται για κάθοδο στην Αθήνα, στο πλαίσιο της 48ης απεργίας που έχει εξαγγελθεί για τις ημέρες που θα ψηφιστεί το νομοσχέδιο Κατρούγκαλου στη Βουλή. Με στόμφο ο Μπούτας είπε ότι «την πρώτη ημέρα θα συμμετέχουμε με τα τρακτέρ μας στους νομούς και την δεύτερη θα κατέβουμε με τα λεωφορεία στην Αθήνα».
Αν κρίνουμε από το πρόσφατο παρελθόν, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι τόσο ο τύπος αυτός όσο και το κόμμα του ξεπούλησαν με τον χειρότερο τρόπο τον αγώνα των Αγροτών πριν από λίγους μήνες, όταν μπλόκαραν την είσοδο χιλιάδων τρακτέρ στην Αθήνα και «ξενέρωσαν» έτσι την αγωνιστική διάθεση των Αγροτών με τις εκφυλιστικές κομματικές φιέστες του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα, οι οποίες έστειλαν τον κόσμο απογοητευμένο στα σπίτια του.
Αυτή την φορά, για να μπορέσει να έχει ουσιαστική επιτυχία η κινητοποίηση των Αγροτών, θα πρέπει να απομονωθούν στο περιθώριο οι διάφοροι πεμπτοφαλαγγίτες τύπου Μπούτα, οι οποίοι κάνουν ό,τι μπορούν για να σαμποτάρουν τις δίκαιες διεκδικήσεις των Ελλήνων Αγροτών.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ