Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Οι Έλληνες Εθνικιστές θα αντισταθούν στην άλωση της Πατρίδας! ΒΙΝΤΕΟ


Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή μίλησε ζωντανά στο δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel με τον Γιάννη Παπαγιάννη.
Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε στα θαλασσοδάνεια των τραπεζών σε κόμματα και ΜΜΕ, λέγοντας ότι οι ένοχοι πρέπει να πάνε στην φυλακή.
Επισήμανε την απέραντη υποκρισία των βουλευτών της συγκυβέρνησης που κατακρίνουν τα εθνοκτόνα μέτρα που ψηφίζουν, κάνοντας ουσιαστικά αντιπολίτευση στον εαυτό τους!

Για την εθνική οικονομία επισήμανε πως με αυτόν τον τρόπο δεν σώνεται, αφού και το υπέρογκο δημόσιο χρέος δεν μειώνεται.
Η Χρυσή Αυγή έχει καταγγείλει το πολιτικό σύστημα και τα προκλητικά προνόμια, σημειώνοντας πως η κυβέρνηση δεν έκανε δεκτή την τροπολογία που κατέθεσαν οι βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου για φορολόγηση των βουλευτών από το πρώτο ευρώ.
Από την άλλη, τόνισε την συνενοχή της Νέας Δημοκρατίας, η οποία ψήφισε και αυτή το Μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί στην... δυσάρεστη θέση να μην έχει τίποτα πια για να ιδιωτικοποιήσει!
Για την δίκη της Χρυσής Αυγής εξήγησε ότι είναι κατ΄ ουσίαν μια υπόθεση που έχει λήξει, καθώς αποδεικνύεται πως δεν υπάρχει καμία εγκληματική οργάνωση και ότι στήθηκε μια σκευωρία κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας.
Τέλος, κάλεσε όλους τους Έλληνες πατριώτες και εθνικιστές να συμμετέχουν την Κυριακή 29 Μαΐου μαζικά στην συγκέντρωση Τιμής και Μνήμης για την άλωση της Κωνσταντινούπολης.