Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Η Κομισιόν συμφωνεί με τον γερμανό υπουργό Εσωτερικών: Να επιστραφούν στην Ελλάδα 400.000 λαθρομετανάστες!


Η Κομισιόν συμφωνεί με τον γερμανό υπουργό Εσωτερικών: Να επιστραφούν στην Ελλάδα 400.000 λαθρομετανάστες!
Δεύτερο χαστούκι, ακόμα πιο ηχηρό από το πρώτο (του Ντε Μεζιέρ), δέχτηκαν οι συριζοψεκασμένοι, αυτή τη φορά από την αγαπητή τους Κομισιόν.

Όπως δήλωσε, λοιπόν, η εκπρόσωπος της Κομισιόν και αρμόδια για θέματα Μετανάστευσης, Νατάσα Μπερτό, η Επιτροπή συμφωνεί με την θέση του Γερμανού υπουργού Εσωτερικών Ντε Μεζιέρ, για εφαρμογή της συνθήκης του Δουβλίνου, ήτοι για επιστροφή στην Ελλάδα (των «ανοιχτών συνόρων») όσων «προσφύγων» κατάφεραν να φτάσουν από την Ελλάδα στην Γερμανία και κατά τον έλεγχο που τους έγινε αποδείχθηκαν κοινοί λαθρομετανάστες – και οι οποίοι ανέρχονται σε 400.000!!!
Όπως είπε, λοιπόν, η Μπερτό, ναι μεν ο κανονισμός του Δουβλίνου για τους «πρόσφυγες» κάποια στιγμή θα αναθεωρηθεί, αλλά έως ότου αυτό συμβεί, οι ελληνικές Αρχές οφείλουν να εφαρμόσουν τον υφιστάμενο. 
Είναι προφανές, ότι οι “Refugees Welcome” συριζοψεκασμένοι πέφτουν θύματα των αριστερίστικων ιδεοληψιών τους και τώρα δεν μπορούν να κάνουν πίσω. Αλλά, η Ελλάδα μας τι τους φταίει να φορτωθεί τόσες εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες;
(ΥΓ): Γιατί άραγε οι Μπουμπούκοι της νουδούλας δε βγάνουν άχνα επί του θέματος; Μήπως γιατί, αφενός μεν είναι συνένοχοι με την πολιτική της ανοχής τους στα… καλωσορίσματα των «προσφύγων» από τους συριζοψεκασμένους και αφετέρου δε, δεν τολμούν να αμφισβητήσουν τις όποιες αποφάσεις των μεγάλων αφεντικών;